Contra șovinismului udmr


udmr

udmr

Nu dăm niciun pas înapoi! Îi chemăm pe români să ne sprijine!
ATAC FĂRĂ PRECEDENT: președintele fundației maghiare Szekler Monitor din Harghita cere Primăriei Capitalei, Jandarmeriei si Poliției SĂ INTERZICĂ MANIFESTAREA din 23 februarie, ora 16,30 (Cotroceni, Statuia Leul) prilejuită de deplasarea delegației comune a Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita, Mureș si Asociației Calea Neamului la Palatul Cotroceni, pentru a depune la administrația prezidențială o petiție prin care îi solicită Președintelui României să nu promulge Legea Codului Administrativ prin care limba maghiară devine a doua limbă oficială în statul român.

Demersul fundației maghiare către Primăria Bucuresti a fost trimis si către agentiile de presă românesti si maghiare, inclusiv către Mesagerul de Covasna, probabil pentru a-i intimida pe românii din Covasna să ni se alăture. Oare cum cred ei că ne pot opri să ne exprimăm liber opiniile? Se cred pe timpurile de tristă amintire stalinistă ale Regiunii Autonome Maghiare, sau si mai înainte, în vremea cruntă a Dictatului de la Viena?

Integral aici:
https://mihaitirnoveanu.ro/2020/02/20/nu-dam-niciun-pas-inapoi/

Firea

Firea

Primăria Municipiului București interzice manifestarea din 23 februarie prin care delegația comună a Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita, Mureș și Asociației Calea Neamului intenționează să-i solicite Instituției Prezidențiale sa nu promulge trădătoarea Ordonanță de Urgență a Codului Administrativ, prin care limba maghiară devine a doua limbă oficială în stat.

Ordonanța de Urgență a fost adoptată de către Guvernul Dăncilă iar primarul general al capitalei este tot membru PSD.
Motivul invocat de Primăria București este că adunarea publică prilejuită de întâmpinarea delegației românilor ar fi perturbat în zona Statuii Leu activitatea Instituției Prezidențiale.

Integral aici:
http://www.buletindecarei.ro/2020/02/primaria-capitalei-se-teme-ca-romanii-ajung-cu-protestul-la-cotroceni-si-limba-romana-isi-va-pastra-caracterul-oficial.html

Gabriela Firea-Pandele, recunoaște că ești o slugă marxistă ce execută cu desăvârșită obediență comenzile șovinilor turanici din udmr.

Fugi la Budă(pesta)!
________________________________________

TRATATUL DE LA TRIANON – un act reparatoriu
BIHORUL STRAJĂ LA HOTARE
Front antirevizionist (1)
Front antirevizionist (2)
Chemarea înaintașilor
CONTRA PROPAGANDEI MAGHIARE
Şi azi ca ieri …
Tropote de ponei în pustă
Funestul an 1940

Acest articol a fost publicat în Enclavizarea Romaniei, Europa, Romania, Transilvania, Ungaria și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Contra șovinismului udmr

  1. Bendis zice:

    Uau!.. PSD marxist. Nu pot sa cred! Cum adica, urmasii FSNului sint rosii !?!
    Pai Iliescu era cel mai vestic comunist.. afara de Angela Merkel.
    Acuma vedeti gugustiucilor care ati votat cu PSD cine vinde tara ??

  2. Luca zice:

    Romanii aleg politicienii femei dupa masurile la bust nu la cap.

  3. parpanghél zice:

    io zic sa faca statul roman limba noastra rrrroma a doual limba oficiala ca noi sintem mai multi ca unguriii. si toata ieuropa ne confunda cu romanii de cand ne zice rrrrromi.
    ungurii oricum e gadje ca noi am venit primii din asia lungo drom demult.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.