About

Credem că neamul românilor are obligaţia morală să mărturisească dreapta Credinţă Ortodoxă şi să abandoneze interesele mărunte, apoi să lupte pentru demnitatea naţională. Suntem ostili tezelor heterodoxe menite să atace fundamentele Creştinismului. Respingem cu dispreţ propaganda celor ce îndrăznesc să susţină că toate religiile şi confesiunile sunt drumuri diferite către Creator.
Nu ne cerem scuze ca uneori am fost mai ironici decat era cazul.

Reclame

499 de răspunsuri la About

 1. anonim zice:

  In adevar, un „topic” foarte interesant. Apreciez, iuliane ravna ta pentru Dumnezeu dar am o intrebare ce as dori sa raspunzi in sinea ta, nu mie: „Este ravna ta placuta lui Dumnezeu”? Stii prea bine cine L-a rastignit pe Fiul lui Dumnezeu – cei care din ravna pentru El se credeau foarte intelepti.. insa ravna lor era una nu dupa voia lui Dumnezeu. Dar, la un moment dat Mantuitorul afirma „Va rataciti pentru ca nu cunoasteti Scripturile”. Trebuie sa ai mare atentie la insemnatatea cuvantului „a cunoaste”. Daca vrei sa ai siguranta cunoasterii Scripturilor (care sunt Cuvantul lui Dumnezeu), ce trebuie sa cunosti? cu siguranta, pe Dumnezeu! Acum as avea nevoie de putin ajutor din partea ta dar e nevoie de sinceritate iar daca nu ma poti ajuta, incearca sa te corectezi ca in felul acesta nu esti placut Creiatorului. Ce verset(e) te-a invatat sa reactionezi in asa fel la replicile unora? Cand si-a batut joc sau le-a vorbit „la misto” celor ce nu credeau in El, Domnul Isus? Crezi ca daca invarti cateva silabe in asa fel incat ai impresia ca ai lasat fara cuvinte, chiar asa e? Iar cu „bagatul in seama”, nu gasesc ce e rau in asta. Omul a vrut sa te ajute dar tu mergi pe o idee inainte, nejudecat sfaturile ce te-ar putea salva. Stii tu: omul da ceea ce a strans in visteria inimii lui, fapte/vorbe bune sau rele… Roaga-te lui Dumnezeu ca sa iti arate ce ai de schimbat in viata ta!

 2. ix zice:

  E limpede ca nu credem in acelasi Dumnezeu. Eu cred intr-un Dumnezeu iertator, milostiv, aflat deasupra neintelegerilor dintre oameni. Tu crezi intr-un dumnezeu sovin, national (care te ajuta pe tine ca esti roman si nu „bozgor”). Sper ca Dumnezeu sa aiba mila de sufletul tau!

 3. todirea zice:

  Singurii care vă dau crezare sunt ignoranții. Cine cunoaște Biblia, știe că sunteți apostați. Credinta adevărată este cea penticostală care este identică cu cea a primilor creștini. Ea este adevărata credință dată sfinților odată pentru totdeauna. Ortodoxia vinde iertarea păcatelor, se închină oamenilor, morților, nu se botează în cunoștință de cauză (deci nu e valabil). Toate astea arată erezie, apostazie, sectarism.

 4. Iosif Anca zice:

  Mihail asta se vede bine ca umblat pe la pocaiti, prea isi descarca Off-ul pe ei. totul se agita bine de tot impotriva „sectarilor” si are ce are musai cu ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.