Samagon, rachete și femei


Gospodini și gospodine, io sunt Kolea – Bețivul din Novosibirsk, komisar părerolog șef la Krasnaya Armiya. În caz ca nu știați, la Academia Frunze am studiat temeinic artele divinatorii și culinare cu Djuna Davitasvili, Anatoly Kashpirovsky și Albert Ignatenko. Asta înseamnă ca am percepția extrasenzorială la nivel maxim, holistic!

Introducerea fiind făcută, trebuie să-mi fac autocritica. Dar mai întâi să vă zic despre ce e vorba.

Acum câteva nopti eram de gardă la o baterie antiaeriană amplasată lângă localitatea Alchevsk.
Era noapte cu cer înstelat, colegii mei colectau ceasurile și paltoanele ucrainenilor, în depărtare se auzea muzica duioasă a tunurilor și a lansatoarelor Grad și Uragan, iar luna îmi mângâia chipul tâmp cu razele ei diafane. Romantismul plutea în aer precum norișorii pufoși ai tovarășului Cupidon, ăla care trage cu săgeți de dragoste.
În ton cu farmecul serii, și pentru că percepția extrasenzorială era foarte vioaie, mi-am zis să pun două cuburi de gheață în samagon ca să mă conectez wireless cu Maia Sandu. De ce ea? Pentru că e fomeie moldo-sovietică de stil nou, pentru că e devotată planului Kozak ambalt evropean, pentru că nu cedează în fața culacilor unioniști, pentru ca-i în acord cu mocofanii de la Bucureștidesigur, și pentru că-i secsi. Am rămas cu gândul la ea de când am văzut-o în niscai poze de când era komsomolistă. Când viziunea era în toi, când o vedeam fără interferențe pe mititica Maia care se strâmba la România ținând secera într-o mâna și ciocanul în cealaltă, iar cu pieptul oțelit brăzda flamura evropeană … sună strident alarma. Am ieșit din transă, cu ochii bulbucați de emoție am privit monitorul radarului care detectase activitate aeriană ucraineană, apoi am apăsat butonul de lansare a rachetelor cu elen sovieto-eurasianist. Din păcate racheta se întoarce și explodează, noroc că m-a ferit platoșa marxist-leninistă!

Cred că din gelozie duhul lu’ Zoia Kosmodemianskaia a întors racheta! Era geloasă că n-am primit-o și pe ea în viziunea cu Maia!
Partea cu autocritica e dată de faptul că trebuie să recunosc că am greșit atunci când am pus cuburi de gheață în samagon. Am prins obiceiul ăsta burghezo-moșieresc văzând filme cu atlantiști periculoși care puneau gheață în whisky. Tovarăși, samagonul cu gheață nu se potrivește. Tulbură viziunile proletare.

Maia + Kolea = любовь la prima vedere!

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Samagon, rachete și femei

 1. Flori de tei zice:

  Hahaha….
  Parinte Mihail sunteți formidabil !
  Sărut dreapta.

  Daca imi permiteți o întrebare, va rog!
  Ati citit cartea lui Robert Morse, intitulată
  „Sa traim sanatos fără toxine” ?

 2. mihailandrei zice:

  Nu sunt cine credeti dumneavoastra. Nu am citit cartea amintita. In orice caz, va multumesc pt vizita.

 3. Flori de tei zice:

  Eu, Vă mulțumesc.

  Săptămâna binecuvântată !

 4. kosk zice:

  nuj ce hram poarta Maia, dar o făcut un pelerinaj in vizuina masculului alfa Olodimyr Elenski.

 5. mihailandrei zice:

  A mers sa-l aduca pe calea cea buna propovaduita de Kozak. Sau poate au vorbit cum sa-l elibereze de constangeri pe Krasnoselski. Dar figura asta nu merge fara romani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.