Convoiul pentru Libertate


Convoiul pentru Libertate a străbătut centrul și sudul României în ultima zi dinaintea Marelui Protest Național anti-stare de alertă din fața Guvernului

Convoiul pentru Libertate, gruparea nr. 3, condusă de Mihai Tîrnoveanu (Calea Neamului), a făcut, joi, o incursiune prin curbura Arcului Carpat, trecând prin orașe din județul Harghita, Covasna și Brașov. Itinerariul a fost următorul: Gheorgheni, Miercurea – Ciuc, Târgu Secuiesc, Sfântu Gheorghe și Brașov, punct final unde cele peste 12 mașini s-au adunat mai întâi în fața bisericii din Triaj, pentru ca, apoi, să meargă în convoi spre centru și să desfășoare un protest anti-vaccinare și anti-certificate Covid în fața Prefecturii Brașov. VIDEO:

Convoiul condus de Mihai Tîrnoveanu prin județele din inima României a avut o dublă semnificație: pe lângă cea pentru Libertate de Alegere, unanim împărtășită de toate grupările Convoiului, a fost și cea de revigorare a sentimentului național printre românii din orașele masiv populate de maghiari.

Și gruparea nr. 1 a Convoiului pentru Libertate, condusă de Pompiliu Diplan (Starea de Libertate), a avut un drum lung de străbătut joi: Timișoara, Caransebeș, Orșova, Drobeta Turnu-Severin și Craiova, la ceas de seară. VIDEO:

Vineri, 17 februarie, toate grupările Convoiului pentru Libertate vor ajunge la ora 12:00 în Piața Victoriei din București, de unde nu vor mai pleca până când Guvernul în fața căruia vor protesta va înțelege să ridice starea de alertă în România.

Sursa:  https://www.activenews.ro/stiri/Convoiul-pentru-Libertate-a-strabatut-centrul-si-sudul-Romaniei-in-ultima-zi-dinaintea-Marelui-Protest-National-anti-stare-de-alerta-din-fata-Guvernului.-VIDEO-172819

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.