Cazacioc politic


Nu suntem de acord cu politicile criminale ale Rusiei, însă nu e acceptabil ca haholii să scoată castanele din foc cu mâinile românilor din teritoriile ocupate. Înțelegem situația delicată a conaționalilor noștri. Presupunem că bizarul îndemn de înrolare a românilor în brigada “Cneazul Roman cel Mare” a fost impus sub presiunea autorităților din Ucraina, continuatoare a politicilor sovietice.

“Ușile unității militare sunt deschise pentru bărbații și femeile din regiunea Cernăuți care sunt pregătiți să se înscrie în rândurile militarilor, sergenților și ofițerilor. Cetăţenilor fără experienţă în serviciu li se oferă pregătire la Centru şi obţinerea unei specialităţi militare în două-trei luni ( … ) Sprijinul financiar al unui militar în prima lună de serviciu este în mediu de 11 000 UAH la locația unității și de la 33 000 UAH în zona desfășurării operațiunilor militare”.
Sursa: https://bucpress.eu/social/locuitorii-regiunii-cernauti-invitati-sa-17116

Sperăm că ai noștri conaționali vor evita sa fie mercenarii Kievului și a lui Volodymyr Zelenskyy cel care îi ofensa pe români ignorându-i, dar care declara cu obrăznicie că “cea mai mare parte a Galiției a fost luată de trupele poloneze și Bucovina de Nord a fost luată de români”. Detalii în pagina oficială a preşedinţiei ucrainene. Sperăm că nu vor fi atrași în cearta rușilor cu ucrainienii care e ca cearta dintre bolșevici și menșevici.

Foarte inspirat s-a pronuntat premierul Ciucă când a considerat actul ostil de recunoaștere a autoproclamatelor republici separatiste din Donețk și Luhansk ca fiind “abordare revizionistă” a Rusiei.
Nădăjduim că o să dea dovadă de inspirație în continuare considerând provocările turanice din Transilvania drept “abordare revizionistă” a Macaristanului/Ungariei. Sperăm că o să-l urecheze și o să-l scoată din Parlament pe Kelemen Hunor, lacheul putinistului Viktor Onan.

Suntem români și punctum!

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.