Macaristan, extremă urgență!


buda
https://evz.ro/continua-protestele-in-ungaria-impotriva-masurilor-fiscale-orban-du-te-te-dracului-este-o-nebunie-ceea-ce-au-facut.html

Mă intitulez Cicciolin Rasputin, sunt grof culturnic la Bașchir Honvédség, străjer al coroanei sf.ștefănel și consilier KNBSZ al magnificului conducător Viktor Onan.
Kedves barátaim de pretutindeni, trag semnalul de alarmă și vă anunț că țara noastră turanică, pusta noastră dragă e sub asediul forțelor oculte constituite din securiști klingonieni și valahi.
Dușmanii noștri sunt invidioși pentru că facem dualism cu Moscova – a treia Roma, în plus de asta, nu vor să ne lase să ne facem damblaua milenară în Transilvania. Acestea sunt principalele motive pentru care au corupt câțiva macaristanezi și au pus la cale protestele din Budă.
Îmbărbătați de sloganul “Szekelyfold is Bashkortostan” să ne reamintim cine suntem! Să ne reamintim câte ceva din zilele glorioase ale neamului nostru:

Sigur şi dovedit este, că erau un popor nomad, sălbatic şi că pretutindeni pe unde au trecut, şi-au însemnat calea prin nemaipomenite jafuri.
Regio, abatele de la Prüm, scrie în cronica sa despre unguri (la anul 907—908) următoarele:
La anul Domnului 889 poporul maghiar mai selbatic şi mai brutal decât vitele, despre care de sute de ani nu s’a auzit, nici s’a pomenit, iese din Scythia… Şi-a părăsit patria şi a plecat să-şi caute altă ţară… Trăiesc nu ca oamenii, ci ca animalele. Se zice despre ei că trăiesc mâncând carne crudă, beau sânge, inima prizonierilor o taie în bucăţi şi o folosesc drept doftorie, milă nu cunosc, jalea nu-i mişcă. Părul şi-l rad, până la piele. Naţia asta ticăloasă a jefuit nu numai zisele provincii, ci în mare parte şi regatul italian. ( … ) În fiecare an ei pleacă să pustiască statele din vecini, de la apus mai ales, căci acolo eră cultură mai înfloritoare, popor mai bogat, oraşe mai multe.
Despre campania lor din Saxonia în anul 906 se scrie: “Ungurii omoară pe mulţi; iar pe femeile nobile, libere şi sclave, în grămadă mare, împreună cu copii, goale, legate de ţâţe ori de păr, le duc cu sine, în sclavie”.  La 911 pustiesc deja valea Rinului, până la Koblenz, la 913 pustiesc Şvabia( la reîntoarcere sunt însă zdrobiţi de grafii Erchanger şi Berthold), la 911 asediază claustrul Fulda (fără succes), la 915 incendiază şi jefuie oraşul Brema, la 917 ocupă Baselul şi jefuie tot teritorul până la Metz, la 921 ajung până la Verona, la 922 în Apulia; Petru, contele de Tuscia angajează pe mulţi în serviciul său şi întră cu ei în Roma, pe care o ţine ocupată câtva timp. ( … ) N’au cruţat însă nici popoarele de la sud. La 934 atacă Bizanţul şi împăratul Romanos nu-şi scapă capitala de jefuirea lor decât trimiţându-le, prin patricianul Theopanes, daruri bogate. ( … ) În decursul celor 70 ani dintâi ai secolului X — scrie Acsády — ungurii, în trupe mai mari şi mai mici au năvălit întruna prin Europa, pustiind şi jefuind statele vecine, şi de acolo de regulă se întorceau acasă cu pradă bogată, a cărei cea mai preţioasă parte erau — oamenii, prizonierii de război. (sursa: Iobăgia – Ioan Russu Șirianu)

Acuma că ne-am reamintit cine suntem, să face zid de apărare în jurul conducătorului nostru Viktor Onan care e întruparea maghiaropatiei. Conducător și națiune, împreună să zădărnicim complotul dușmanilor noștri klingonieni și valahi.

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Macaristan, extremă urgență!

 1. Transilvania zice:

  Maghiarii erau numiti „satanae pariunt” adica „odraslele satanei” atunci cand au navalit in Europa din adancurile intunecate ale Asiei de dincolo de Urali. Au fost cei mai cruzi dintre invadatorii asiatici impreuna cu hunii. Imparatul Bizantului Leon cel Intelept ii caracteriza drept „un popor plin de o lacomie nestavilita si o dorinta feroce de a-i asupri pe toti ceilalti”. Ungurii au profitat din plin de schisma dintre ortodocsi si catolici cand s-au prefacut ca vor sa devina catolici, iar papa Grigore al saptelea l-a canonizat pe mongolul lor conducator „Stefan” in 1083. Catolicii sunt foarte naivi: chiar si azi cand este atata informatie peste tot ei iau de buna propaganda ungureasca si ii lauda ca fiind un popor conservator si crestin, fara sa se informeze despre crimele lor nesfarsite de-a lungul veacurilor.

 2. mihailandrei zice:

  Si Papa Silvestru II a fost pacalit atunci cand l-a rege pe stefan. Legat de cele de azi, sa vedem daca mai ajunge Vik in Texas sa propovaduiasca eurasianismul

 3. gigel zice:

  io de câte ori mă duc la Budă mă gândesc la unguri

 4. mihailandrei zice:

  Deloc intamplator cuvantul buda, la romani are semnificatia la care te gandesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.