Țuțu de la Davos


Tovarăși eugeniști și eugenizabili, sunt Țuțu astrologul oficial al cultului Martorii lui Guvid cu sediu central la Davos, locul unde Milka nu o să mai pască iarba pentru că e responsabilă ideologic cu emisia de gaze cu efect de seră.

Cu mânie covidiot-proletară îmi exprim dezamăgirea că naționaliștii americani au dinamitat Georgia Guidestones. Vroaim să-mi pun semnătura pe pietroaiele alea celebre, și acuma nu se mai poate. În rest, toate bune și frumoase.
Cu ceva efort am reușit să centrez astrele pe axa malthusianistă după se se descentraseră. Asta înseamnă ca puteți să vă liniștiți, reluăm în curând campania de eugenism planetar sub pretext comunist prezentat fraierilor drept ecologie. Noi, ciumegii de la Davos i-am pus pe experții mondiali, de talia lui Jurma al voastru, să resusciteze plandemia. Noul val de prosteală planetară aduce noutăți. Delta și Omicron, rodul relației levinskyene dintre pangolinul și liliacul chinezesc, fuzionează ca să fie Deltacron. Însă marea găselniță constă în faptul ca pangolinul și liliacul au convins un maimuțoi poreclit Gheorghitză să formeze o relație ménage à trois. Uite maimuțoiul open minded

Spre bucuria Martorilor lui Guvid și a tuturor fanilor înflăcărați, anunțăm că următorul lockdown o să aducă bucuria deltracronului monkeypox. Pentru ca bucuria să fie deplină, vă rugăm ignorați sfaturile eronate vehiculate la începuturile plandemiei. E greșit să vă spălați cât mai des pe mâni, acuma trebuie să economisiți apa. Obișnuiți-vă să vă hrăniți sustenabil, așa cum înțeleapta Greta vă sfătuiește.

Nu uitați să fiți buni turnători, nu uitați să raportați brigăzilor anarho-roșiatice și sexomarxiste de la absolut toate partidele, pe dușmanii poporului care nu poartă masca de carnaval medical și umblă pe stradă fără vaxxin „sigur și eficient”, sau care îndrăznesc să bea bere cu prietenii la un grătar în loc să respecte distanțarea socială și alte directive menite să spargă coeziunea națională în folosul deștepților de la Davos și a slugilor lor de pretutindeni.
Vă urez de pe acum … Happy Lockdown!

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.