Identificarea biometrică în Rusia


Articol dedicat mocofanilor (inclusiv din presă) care se autoiluzionează că Putin, armata roșie și BRICS reprezintă o alternativă la actuala stare de fapt care nivelează drumul spre dictatura fără precedent istoric ca amploare.

Națiunile lumii se întrec între ele pentru a afla cine își poate eticheta efectivele de bovine în cel mai sigur, voluntar și convenabil mod. Între timp, bovinele se ceartă pe internet cu privire la văcarul care are cea mai bună și mai morală etichetă pentru bovine.

De fapt e o chestiune de gust. La urma urmei, decizia de a alege cine să te eticheteze e tot o alegere, tehnic vorbind. Într-un fel.

În Rusia, au fost înregistrate mari progrese în ceea ce privește implementarea etichetei biometrice pentru bovine, care e, fără îndoială, cea mai convenabilă etichetă de bovine concepută vreodată, deoarece bovinele nu mai trebuie să umble cu o bucată de hârtie – chipul lor e eticheta lor.

E fapt dovedit că etichetele biometrice pentru bovine sunt sigure, convenabile, 100% voluntare și sunt implementabile treptat, astfel încât să nu provoace suspiciuni sau stres în rândul bovinelor.

Pentru confortul dvs

Până acum sper că v-ați dat seama că privilegiile libertăților civile vă sunt retrase pentru că guvernul dvs ține foarte mult la siguranța dvs și nu doarme de grija posibilității ca dvs să fiți deranjați.
Moscova e la fel de altruistă:

riley01
tourism.interfax.ru

La sfârșitul lunii Martie, guvernul Rusiei a anunțat că cetățenii vor putea să se înregistreze la hoteluri, centre spa, campinguri, centre turistice și clinici medicale, folosind datele biometrice stocate în sistemul biometric unificat “voluntar”.

Agențiile de stat și o bancă prietenoasă aplaudă “trecerea la biometrie” în Rusia.
Sistemul Biometric Unificat al Rusiei, o bază de date biometrică națională operată comercial, a fost prezentată ca o modalitate sigură și eficientă de identificare a proletarilor.
Mai multe aici.

Ca de obicei, autoritățile relevante au salutat “comoditatea” ID-urilor biometrice. Ministerul Dezvoltării și Economiei a declarat pentru TASS că check-in-ul biometric ȋn hoteluri și alte instituții “va permite oaspeților să se ȋnregistreze ȋn mod independent ȋn orice moment convenabil, fără cozi și fără să aștepte”.

Desigur, rușilor li se va permite întotdeauna să se înregistreze la hoteluri și centre de tratament fără a li se scana retina, dar de ce ar dori ei să fie deranjați?

Dar nu uitați: identificarea biometrică e cheia confortului și numai cetățenii ruși ale căror date au fost introduse în Sistemul Biometric Unificat complet voluntar vor avea acces la această metodă de înregistrare deosebit de convenabilă, a precizat Rospotrebnadzor într-un comunicat de presă.

Rușii nerecunoscători acordă bazei de date biometrice centralizate prietenoase recenzii Yelp de 1 stea.
Ne-a atras atenția faptul că unii ruși nu sunt suficient de recunoscători pentru noua lege biometrică recent ratificată, care îi menține extrem de în siguranță și securitate.
Mai multe aici.

Că tot veni vorba, până la sfârșitul anului, rușii din mai multe regiuni vor putea interacționa cu birocrația locală fără a prezenta pașaportul național, doar cu un zâmbet în fața camerei

riley02
nakanune.ru

Dar, pentru a fi 100% clar: rușii nu vor fi niciodată constrânși să treacă la identificarea biometrică; este vorba de comoditate și optimizare …

De asemenea, e și pentru siguranța dvs

Identificarea biometrică nu e doar o modalitate foarte convenabilă și ușoară de a vă confirma identitatea în fața văcarului, ci și o modalitate excelentă pentru acesta de a vă supraveghea în timp ce vă plimbați și vă preocupați de treburile dvs:

riley03
interfax.ru

În Moscova, văcarul local se gândește întotdeauna la siguranța și confortul dvs:

La Moscova, în ultimii ani, au fost procesate miliarde de imagini foto și video, atât de mașini, cât și de persoane, iar calitatea identificării, de exemplu, a chipurilor și a mașinilor a ajuns la 99,8%, adică aproape 100%, a declarat primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, la sesiunea plenară a Forumului de Inovare a Tehnologiilor Financiare Finopolis [8 Noiembrie 2023].

Toate acestea fac parte din visul lui Sobyanin de a crea o utopie biometrică în care companiile de asigurări medicale să poată stabili primele lunare pe baza datelor prelevate de la dispozitivele medicale implantate: Moscova 2030: Crearea paradisului biometric.

Oricum, să nu acordăm prea mult credit Moscovei. Alte părți ale Rusiei au recunoscut că recunoașterea facială nu e un “lux” – e o “necesitate” pentru a se proteja împotriva “noilor riscuri”:

riley04
mkset.ru

Din nou, acest lucru e pentru siguranța dvs. După cum explică mkset.ru:

De asemenea, e de remarcat faptul că sistemul de recunoaștere facială în nici un caz nu duce la încălcarea libertății civile.

Luați notițe? Foarte bine, pentru că Perm Krai grăbește siguranța pentru siguranța dvs:

riley05
ura.news

E vital:

Vă solicit să vă intensificați activitatea în legătură cu implementarea programului Regiune Sigură. Toate fondurile sunt prevăzute în buget; e necesar să se asigure achiziționarea și instalarea camerelor de supraveghere cu recunoaștere facială cât mai repede posibil. Această măsură e vitală, s-a adresat Makhonin ministrului Securității Teritoriale, Viktor Batmazov.

Și e complet voluntar

Uite: Dacă nu vrei să fii identificat, nu trebuie să fii. E complet voluntar. Până în prezent, Sistemul Biometric Unificat – operat de o societate pe acțiuni – se mândrește cu aproximativ 50 de milioane de
date biometrice trimise voluntar:

riley06
interfax.ru

… Cu excepția faptului că e posibil ca unele dintre aceste date furnizate voluntar să fi fost transmise fără consimțământ:

riley07
ura.news

Nu sunt grozave etichetele pentru bovine?
Fie că e vorba de etichete pentru bovine americane, etichete pentru bovine din UE, etichete pentru bovine ucrainene, etichete pentru bovine braziliene sau etichete pentru bovine rusești, toate bovinele responsabile sunt de acord că etichetele pentru bovine sunt din ce în ce mai convenabile, mai sigure și mai necesare în aceste vremuri tumultoase și nesigure.
Iar acestea sunt cu siguranță vremuri grele pentru bovine.
Originalul etichetei pentru bovine a fost introdus pe piață ca document de identitate temporar, conceput pentru a monitoriza spionii din timpul Primului Război Mondial, pe cei care se sustrăgeau de la încorporare și pe refugiați. Apoi, acest document temporar “de război” a devenit, ca prin magie, sistemul internațional de pașapoarte pe care îl cunoaștem și îl iubim astăzi.

Familiarizați-vă cu istoria modernă a marcării bovinelor, deoarece e important să înțelegeți că intrăm în jocul final al marcării; deschiderea și jocul intermediar s-au întâmplat acum 100 de ani: O sută de ani de marcare a bovinelor. Nu e grozav, însă viața merge mai departe.
Sursa: https://off-guardian.org/2024/04/17/biometric-identification-its-what-russia-craves/

Acest articol a fost publicat în blog și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Identificarea biometrică în Rusia

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.