Schastlivogo Novogo Goda!


Io Kolea – Bețivul din Novosibirsk, komisar părerolog șef la Krasnaya Armiya am primit indicații prețioase de la Kremlin ca să fiu diplomat, adică să îndrug ceva cu ocazia noului an, chiar dacă noi funcționăm pe stil vechi.

Tovarăși, prin grația Kremlinului, din romanticul Tiraspol (str. Manoilov 42) ordon un An Nou Fericit și revoluționar pentru toți ciolovecii eurasianiști aflați în misiune prin România. Desigur, fericirea noului an se răsfrânge și asupra colaboratorilor noștri din România și din orice alt loc unde am găsit fraieri sau iscarioteni de cumpărat.
E notoriu faptul că la Academia Frunze am studiat artele divinatorii și culinare cu Djuna Davitasvili, Anatoly Kashpirovsky și Albert Ignatenko. Asta înseamnă că percepția extrasenzorială holistică de care mă bucur e la cote maxime. Așa am aflat că vine fericirea marxistă peste voi. Pe fundalul pauperizarii Europei și Americii o să aveți de unde recruta idioți utili. O să vedeți cum se înghesuie norodul evropean la centrele de recrutare mânați de argații noștri gen Gerhard Schröder, Karin Kneissl sau François Fillon.
Aveți grijă ce faceți la americani, să nu va împotmoliți ca mine în meandrele revoluției proletare. Din cauza samagonului am confundat T34 cu Patrisse Cullors care e la fel de mare. Eram ca șoarecele pe sacul cu făină
În România e o problemă, cam mulți chiaburi rusofobi. Încercați să-i păcăliți cu hauriții, că nu degeaba Sputnik a decretat că au cel mai spectaculos partid. De la un intelectual haurit am aflat cât de important e el presidente Simi:
pentru noi dumneavoastră sunteți cel pe care Mesia l-a trimis pe pământ să salveze țara asta de la pierzanie” ( https://www.mesajul.ro/ode-catre-george-simion-mesia-l-a-trimis-pe-pamant-sa-salveze-tara-asta-de-la-pierzanie/ )
Să le scoateți din cap mesianismul, trebuie sa rămână fenta noastră, a eurasianiștilor. E paravanul nostru pentru slavofilie și panslavism. Dar nici o grijă, l-am trimis în ajutor pe Adrian Ragnar Thiess care o să-i disciplineze în duhul marelui arhitect”.

 

 

 

 

 

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.