Din Piața Victoriei


Fie ca bunul Dumnezeu să odihnească în pace sufletele celor decedați în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.
________________________

Nu suntem o turmă care nu știe ce vrea, avem cereri concrete, avem obiective clare. Suntem voința altor milioane de români care refuză lanțul sclaviei, refuză umilința, discriminarea, refuză statutul de cetățeni de rangul al doilea. Suntem profesori, muncitori, preoți, medici, ingineri, țărani, juriști, avocați, oameni reprezentativi pentru societatea românească! Suntem 75%, tovarăși, luați aminte la acest aspect.
Rețineți, fiecare om care va fi constrâns să accepte acest nenorocit de pașaport pentru a putea munci și cumpăra o pâine, se va întoarce împotriva voastră cu o determinare întreită, căci nu va uita nicicând umilința! Fiecare om care va rezista va fi inamicul vostru. Cei care vor rezista vor fi cei mai mulți. Nu întindeți coarda căci nici un tiran nu și-a dus dictatura la bun sfârșit. Noi suntem poporul!
Suntem perfect conștienți de planul vostru prin care vreți să spulberați o Țară întreagă și de aceea nu credem nici o silabă din ceea ce spuneți!
Nu vă credem și suntem contra voastră!
Integral aici: https://www.activenews.ro/opinii/Mihai-Tirnoveanu-Au-fost-zeci-de-mii-de-oameni-in-Piata-Victoriei.-Cel-mai-mare-protest-din-ultimii-ani-cel-mai-puternic-strigat-pentru-Libertate-169756

La min. 55:47 – 56:00 unul dintre organizatori blama imixtiunea unora. E vorba de gruparea “șoșocilor” (agenți comerciali pentru Sputnik V) excesiv mediatiză de mainstream media. Gruparea cu pricina încerca să obțină capital politic pentru matrioșka Partidul Neamul Românesc.
Cât despre domnul Călin Georgescu slujbaș arondat Clubului de Roma (organizație promotoare a unui guvern global) susținut de Alianța pentru Unirea cu Rusia – AUR, credem că primește un bun răspuns din partea domnului general Radu Theodoru (min. 17:27 – 19:00) în filmarea de mai jos.

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Din Piața Victoriei

 1. ioansperling zice:

  Astia au bube in cap cei care par ca nu au fie inca nu le-a dat nimeni in vileag fie o sa le creasca daca pun mana pe putere!

 2. mihailandrei zice:

  Cam asa ceva. Tocmai de asta am incercat sa subliniez faptul ca unii nu sunt ceea ce par. S-a dorit ca protestul sa fie apolitic, sa fim romani care isi apara demnitea individuala si cea nationala.
  Poftim, pescuitori in ape tulburi, Calin Georgescu „nationalistul” Clubului de la Roma si Dan Puric sponsorizatul Rotary Club pe scena din Piata Universitatii din Bucuresti isi fac numarul

 3. ioansperling zice:

  Amandoi vorbitori deosebiti! Baiul e ca m-am saturat de cuvinte frumoase! Nu le poti mânca pe paine!
  Pe de altă parte o schimbare practic nu poate avea loc decat cu cineva cu „spate”!
  Un cerc vicios!

 4. mihailandrei zice:

  In lipsa coordonatelor fundamentale: Dumnezeu, Neam si Tara, categoric „cineva cu spate” vine cu substituirea.
  La ce-s bune vorbele frumoase in contextul „resetarii” (eufemism pt eugenism)?

 5. ioansperling zice:

  Toti vorbesc de Dumnezeu, neam și țară sunt cuvinte cu „priză” la public dar daca am chiar dori schimbarea ar trebui pocainta si „asaltul” bisericilor in loc de orice altceva!

 6. mihailandrei zice:

  In contextul de acuma, tara intreaga ar trebui sa devina biserica marturisitoare. Credinta fara fapte…
  In orice caz, parintele Amfilohie a subliniat cateva chestiuni.

 7. Ben zice:

  Umbla vorba ca Romania va fi iar sparta in trei. Ungurii vor lua Ardealul, rusii toata Moldova iar restul va fi de rezerva pentru tarisoara sfanta in caz de ceva cu harapii.

 8. mihailandrei zice:

  E posibil orice in vremurile astea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.