În loc de tezaur, primim partid de aur … de trompetă


Alianta pentru Unirea cu Rusia

Sorin Lavric e filosof de haur la Alianța pentru Unirea cu Rusia. Nu demult îndruga:
“Un paradox al cenzurii este că măreşte prestigiul celor pe care îi ţine sub obroc”.
Sursa:
https://www.rostonline.ro/2020/11/drenarea-mlastinii/

Bre filosofule, trolii din subordinea matale, clonați după ăia de la Savushkina 55, au cenzurat acest video

Am înțeles, cenzura e de haur și are menirea să ne crească prestigiul. Clar că trebuie să facem mai multe video d’astea dacă vrem să sidereăm planeta cu prestigiul.

Astea fiind spuse, să trecem la chestiuni mai importante.
Kolea – Bețivul din Novosibirsk, komisar părerolog șef la Krasnaya Armiya și Cicciolin Rasputin – grof culturnic la Bașchir Honvédség, au trimis două scrisori către colegii lor de la Alianța pentru Unirea cu Rusia.

Kolea – Bețivul din Novosibirsk zice așa:

Luminăția sa, țarul Putin, autocrat al celei de “a treia Roma” și logofătul său de taină Gelyevich Dugin, vă transmit înflăcărate salutări eurasianiste și vă felicită pentru diversiunea din România, chiar dacă valahii nu s-au lăsat îmbrobodiți de lamentările voastre pretins naționaliste. Sub comanda lui Simion continuați să aburiți spațiul carpato-danubiano-pontic cu minciunile învațate la orele de agitprop. Încercați în continuare să compromiteți unionismul.
Între timp, gospodin Nicolae Voiculeț, băiet de mingii haurite la M.L.N.R, și gospodin Călin Georgescu amicul lui Dugin și băiet de haur al Clubului de la Roma, trebuie să se închine “marelui arhitect” în templele Ordinului Polar al marii loje a Ordinului Eurasiatic. Desigur, toți prozeliții trebuie să-i urmeze, inclusiv miliardarul pasionat de astrologie Bobby George Păunescu, feciorul lui George Constantin Păunescu plocovnic în ’89 la Direcția de Informații Externe. Cine nu pricepe o sa fie “ars între coloane”!
Vă aduc la cunostință că prin grația augustului țar Putin, mangafaua Iurie Rosca, sluga noastră devotată, e numit maestru de ceremonii responsabil cu aprinderea luminilor în templu. Asta înseamnă că diva Șoșoacă și restul echipei de haur de la Alianța pentru Unirea cu Rusia sunt invitați să participe la inaugurarea noului templu eurasianist al “marelui arhitect” zidit la Tiraspol, str Manoilov 42. Desigur, în semn de prețuire, în cadrul ceremoniei vor fi blagosloviți cu “Gheorghievskaia lenta”.
Apoi, tot la Tiraspol, pe valuri de samagon, o mică petrecere dansantă va fi organizată în sala de festivități a hotelul nostru din str Gvardeiskaia nr 9.
După cum se observă, viitorul e de haur!
Acuma vă spun la revedere, pentru că trebuie să merg la STAVKA pentru petrecerea dedicată eliberării României de sub jugul atlantist.
Za Rodinu! Za Putina!

Cicciolin Rasputin – grof culturnic la Bașchir Honvédség și consilier al mărețului conducător Viktor Onan zice așa:

Csókolom frații mei de haur! Noi panaramele turanice din Szekelyfold așteptăm cu înfrigurare să dați dovadă de mai mult talent în încercarea de confiscare a naționalismului valah spre folosul nostru și al moskalilor. Jocul vostru de scenă e cam jenant, musai să vă consiliem noi, bașchirii. Noi suntem maeștri desăvârșiți in arta înșelăciunii, mimăm orice pentru a reinstaura “regiunea autonomă maghiară” inventată de Stalin pentru a șantaja pe imperialiștii valahi. Sigur, asta-i perdea de fum căci în realitate vizăm anexarea întregului Erdely la Bașchiria. Păi ce, credeați că din pasiune pură, mărețul nostru conducător Viktor Onan, linge ciubotele țarului Putin?
Draghe olah patrihoți de haur, cu voie de la Moscova, vă consiliem așa de bine încât o să lăsați impresia că sunteți cei mai feroce naționaliști. Mimăm niște scandaluri cu Arus Zsolt și alte figuri celebre din divizia de boarfe szekely până când impresionăm Evropa și America. Astfel evităm scandalurile reale, evităm ca bașchirii să fie turtiți de valahi.
Sub oblăduirea noastră, nu o să vă abateți de la misiune, naționalismul vostru e naționalismul nostru și al moskalilor.
Pentru că avem încredere în voi, vajnicii de haur de la Alianța pentru Unirea cu Rusia, vă mărturisim că negociem cu moskalii așa cum am negociat în vremurile bune cu habsburgii. Acum dorim să facem imperiu dualist cu Moscova, despre care toată lumea stie că e “a treia Roma”. Vrem ca fiecare boanghină sa aibă minim 100 de iobagi valahi. Musai să-i reînvățăm pe români ce înseamnă civilizația biciului maghiar și a cnutului rusesc. Cu gândul la stepa natală și cu emoție în sfincter așteptăm ca Bașchiria Milenară să răsară pe ceriul eurasiatic.
Vă spun mai multe când ne întâlnim la Tiraspol. Până atunci, Kun, Horthy și Tokes să vă poarte de grijă.

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la În loc de tezaur, primim partid de aur … de trompetă

 1. Bendis zice:

  Felicitari autorului acestui articol !
  Partidul lui Simion Sputnikul e o colectie de ciume rapciugoase pe care mama (hotzilor) Rassyia i-a adunat de prin toate cosurile de gunoi ale patriei.
  Boarfele de la conducerea ilustra a Bozgoriei abia asteapta sa insface Ardealul.. stim noi prea bine.
  Da’ degeaba si-au cumparat avioane si alte jucarii militare asteptand momentul ca sa-l declare „independent”.. si dupa aia sa-l lipeasca de vizuina lor. O sa mai manance ei inca multa balega calda pana se intampla asa ceva!!

 2. mihailandrei zice:

  Multumesc pentru apreciere.
  Aviatia boanghineasca inseamna 12 sau 14 avioane Gripen … luate in leasing. Nu-s ale lor. Ca sa mearga la razboi, trebuie aprobare de la suedezi. Armata lor conventionala, nu impresioneaza pe absolut nimeni. In schimb compenseaza puternic cu serviciu „afaceri dulci”. Lucratoarele serviciului respectiv isi exercita misiunea prin cancelariile si parlamentele straine pentru gloria Hungayriei.

 3. Transilvania zice:

  Adevar graiesti, prietene Mihail Andrei. Lucratoarele serviciului unguresc de informatii dulci sunt neobosite si minciunile lor sunt fara numar. Aici e una dintre ele in congresul american, jelind soarta trianonanistilor unguri ramasi fara sclavi dupa dezrobirea nationalitatilor din fostul imperiu habsburgic:
  https://washington.mfa.gov.hu/eng/news/congressional-record-remembering-the-100th-anniversary-of-the-treaty-of-trianon-with-hungary
  Poate ar trebui sa traducem jalba acestor lucratoare pentru cei care nu cunosc engleza, ca sa vada si ei realitatea paralela in care traiesc ungurii si pe care o prezinta drept adevar ignorantului occident.

 4. mihailandrei zice:

  Sigur ca trebuie tradusa jalba respectiva. E parte din propaganda josnica a unui neam josnic din stepele Asiei.
  Nu degeaba inaintasii considerau ungaria drept cancerul Europei.

 5. kosk zice:

  eu am alergie la cabina de vot încă din 2000 când am votat pe Vadim (Dumnezeu să îl ierte), acu’ când trec pe langa o secție de „votare” îmi ies bube. sa -și aleagă „serviciile” pe cine vor, că nu i încurc..

 6. mihailandrei zice:

  Oricum nu aveai ce vota. Acum bantuie absolutismul, partidele au jurat credinta lui King Covid al XIX-lea.

 7. N.I zice:

  Senatoarea Diana Soasoaca e fiica lui Alice Florescu Bleotu membra de frunte a masoneriei.

  https://r3media.ro/mama-dianei-sosoaca-membra-a-masoneriei-dr-alice-florescu-anunta-in-2012-ca-marea-loja-nationala-1880-intentiona-sa-devina-mixta-suntem-intr-o-etapa-evoluata-a-evolutiei-umane/

  Cu o asa mama, nu e de mirare ca Sosoaca e prezenta pe toate canalele tv

 8. mihailandrei zice:

  Cred ca Alexandr Kondyakov de la masoneria KGB e tare mandru de cele doua prozelite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.