Armata e cu noi …


Pentru militarii care au acceptat să fie miliţieni, o melodie potrivită

Generalul cu patru stele Ștefan Dănilă, fostul șef al Statului Major al Armatei române anunță, într-un material publicat de Monitorulapărării.ro, că actuala criză provocată de coronavirus va băga România în luni de zile de izolare a cetățenilor ( … )

Populația să fie pregătită să reziste cîteva luni

Societatea ar trebui să-şi continue viaţa în izolare. Ne aşteaptă câteva luni critice. Concentraţi pe COVID, nu trebuie să uităm economia. Economia va fi afectată şi după ce criza COVID-19 va trece. Prim-ministrul, împreuna cu ministrul de finanţe, ministrul economiei, ministrul muncii, conducerea BNR, asociaţia patronatelor probabil lucrează la planul de măsuri economice pentru perioada post criză. Au început primele măsuri timide pentru susţinerea economiei, dar le va trebui curaj acestor oameni ca la un moment dat să găsească echilibrul între cheltuielile bugetare şi venituri. Ar trebui început de pe acum cu economii şi ajustări.
Vorbind de comunicare, cei care gestionează criza trebuie să pregătească populaţia să reziste cîteva luni de criză, până la localizarea focarelor şi aplicarea restricţiilor zonal sau local. Şi nu uitaţi, lipsa de autoritate poate genera monştri!”
Integral aici:
https://inpolitics.ro/fost-sef-al-armatei-criza-va-dura-luni-sper-ca-militarii-stiu-sa-foloseasca-echipamentele_18444997.html

Dom’ jeneral comunică în stilul învăţat la cursurile de psyops. Probabil se crede la Kandahar unde psyops-ul românesc încerca să-i prostească comunicaţional pe cearceafiştii cultivatori de mac … în scop recreaţional.
Cu mimată grijă faţă de pregătirea militarilor, generalul zice:

“Se vorbeşte mult despre lipsa echipamentelor de protecţie şi este important de precizat că militarii sunt singurii dotaţi cu măşti contra gazelor şi costume de protecţie. Sper din tot sufletul că au făcut şi instrucţie în ultimii ani la folosirea acestora. Dacă nu, acum este timpul”

De fapt, atrage atenţia că militarii sunt singurii protejaţi, iar restul, evident că nu. Persuasiv, speculează şi accentuează temerile stârnite de psihoza coronavirus în societate.
Aşa-i dom’ jeneral că civilii trebuie să fie obedienţi faţă de conducătorii ticăloşi şi corupţi, indiferent de partid, care ne conduc? Nu cumva trebuie să-i aplaudăm pentru ifosele de PR cu care “gestionează criza”?
Nimic despre vinovăţia şi pedepsirea lor, e criză şi orice altceva reprezintă mize marginale, nu-i aşa? Hai cu economia şi ajustările, hai să strângem cureaua, hai să punem răutatea şi incompetenţa decidenţilor în spinarea naţiunii pentru că decidenţii fiind curaţi ca lacrima se ocupă cu identificarea echilibrului între cheltuielile bugetare şi venituri.
Ne face pregătirea psihologică precum că nebunia asta o să dureze luni, în nici un caz 30 de zile, aşa cum ne-a aburit El Presidente Iohanis. Invariabil, prin formula “lipsa de autoritate poate genera monştri” dom’ jeneral dă de înţeles care-s ţapii ispăşitori cu chipuri de monştri, adică nimeni alţii decât civilii cei care nu se supun “recomandărilor” transformate în scurt timp în ordine.
Ca nu cumva să fie lipsă de autoritate care poate genera monştri, militarii se transformă în miliţieni cu pistol mitralieră, numai buni de hăituit persoanele de vârsta a treia.

Acest articol a fost publicat în Europa, Romania, Totalitarism și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Armata e cu noi …

  1. Gigel zice:

    am si io o dedicatie muzicala pentru militarii care se fac militieni
    incepe cu daca na-i imaginatie fa-te politist

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.