RUSIA – inventatoarea morții electronice de la distanță


Toată lumea știe despre isprăvile Rusiei în Marea Neagră și în Siria si că e cea mai tare la războiul electronic, dar puțină lume știe cum a ajuns aici. Odată cu descoperirea electricității, omenirea a făcut un pas uriaș înainte, mai mare decât toți ceilalți, un pas înspre controlul ființei umane în totalitate. Rusia a fost prima țară care a transformat subjugarea în știință, începând cu experimentele lui Pavlov pentru CeKa, și de atunci nu s-a mai oprit. Deja în anii ‘70 oamenii ei de știință descoperiseră comunicarea la distanță între celulele vii, iar în anii ‘80 acei oameni de știință deveniți între timp academicieni erau recunoscuți și în vest ca pionieri ai noilor categorii gen bioelectromagnetism sau biologie moleculară. Această cercetare a stat la baza dezvoltării armelor psihotronice care au început să fie testate pe populație încă dinainte de transformarea Uniunii Sovietice în Federația Rusă. În anii ‘90, KGB și armata au experimentat masiv pe sute de mii de oameni, iar după venirea la putere a președintelui Vladimir Putin întregul arsenal electronic a devenit complet funcțional.

____________________________

APEL CĂTRE COMUNITATEA MONDIALĂ

Comitetul de la Moscova pentru ecologia locuințelor: împotriva violenței psihofizice (psihotronice) din Federația Rusă solicită Comunității Mondiale să efectueze o anchetă internațională a genocidului poporului Rusiei cu privire la faptele utilizării pe scară largă a electromagnetismului, luminii, căldurii, infrasunetului, ultrasunetului și altor tipuri de arme psihotronice (psihofizice) pe cetățenii Federației ruse.

Organizația noastră a fost înființată în 1990. pentru a atrage atenția publicului și a statului asupra problemei terorismului psihotronic, pentru a ajuta cetățenii în protejarea drepturilor și libertăților lor legale, în special, dreptul de a trăi în siguranță în propriile case.
Comitetul a fost înregistrat de Departamentul de Justiție din Moscova la 15.08.1994. număr de înregistrare 3383.

Din datele furnizate în publicațiile științifice, mass-media și din numeroase plângeri ale cetățenilor către diverse autorități, se știe că armele psihotronice sunt utilizate pentru experimente biomedicale si de control al cetățenilor Federației Ruse, precum și în scopuri militare și represive.

Pentru a dezvolta acest tip de armă, orice categorii ale populației sunt luate în secret ca victime, inclusiv tineri, copii, femei însărcinate, oameni de știință, scriitori, artiști, compozitori, figuri progresiste și sunt eliminate cu această armă. Cetățenii activi social sunt expuși la o teroare deosebit de crudă, expunând utilizarea armelor psihotronice ca un nou tip de armă de distrugere în masă.

Lipsa completă de control asupra dezvoltării și distribuției ilegale a acestor arme permite structurilor care le dețin să folosească întregul arsenal de unelte / psihotehnologii, metode și dispozitive pentru manipularea psihofizică a unei persoane, comportamentul, conștiința, fondul de gene, etc.

Teroarea psihotronică a transformat apartamentele rușilor în camere de tortură. Pentru a îmbunătăți efectul psihotronic folosind electromagnetice inclusiv laser, microunde, raze X, torsiune, microleptonice, gravitaționale, precum și influențe vibroacustice, infra și ultrasonice etc., sunt utilizate droguri, gaze si diverse alte chimicale.

În același timp, persoanelor care, încercând să oprească violența, apelează la agenții de aplicare a legii, li se aplică metode de psihiatrie punitivă.

Din cauza lipsei de protecție din partea statului a cetățenilor din Rusia în această privință, victimele sunt supuse nu numai la teroare fizică, ci și morală, economică și genetică, deoarece expunerea la psihotronice distruge bazinul genetic al națiunii și duce la degenerare completă.

Apeluri repetate pe parcursul a 11 ani de la Comitetul pentru ecologia locuințelor din Moscova către toate autoritățile statului, către președinte, guvern, Consiliul Federației, Duma de stat și Curtea Supremă cu o cerere de a efectua o anchetă asupra faptelor cu experimente în masă împotriva cetățenilor Rusiei, genocidul poporului, precum și cererea de oprire a terorii psihotronice și interzicerea dezvoltării și fabricării de arme psihotronice, cu instituirea unui control strict de către public și stat pentru activitățile de cercetare din acest domeniu – nu au dat rezultate. Prin urmare, suntem obligați să apelăm la Comunitatea Mondială asupra problemei de mai sus, deoarece astfel de crime / teroare de masă, genocidul națiunii / sunt supuse jurisdicției Tribunalului Internațional.

Co-președinte M K E Zh Chirkova E.S.
Co-președinte M.K.E. Terekhova L.I.
http://www.moskomekologia.narod.ru

Deteriorare psiho-fizică

Acest document descrie câteva din efectele torturilor psihotronice preluate din resurse autentice.

Sângerare în creier.
Orbire în ochi, rarire a genelor.
Distrugerea aparatului vestibular [ureche interioară] si a orientarii spațiale.
Paralizie (UBCH) în zona începutului coloanei vertebrale.
Scădere bruscă a hemoglobinei, micro-arsuri la nivelul pielii, ionizarea sângelui și a fluidelor corporale.
Modificări ale sângelui (semne precoce)
Supraîncălzirea substanțelor în special și creșterea cristalizării, ducând la cataractă (semn precoce)
Sângerare internă (nas, stomac, ginecologic)
Tremur intern, vibrații.
Pierderea prin rezonanță a lichidelor coloanei vertebrale și creierului.
Dureri ale ochilor (cataractă, asimetrie în lentilele ochilor, umflarea retinei)
Distrugerea funcțiilor rinichilor, ficatului, organelor digestive, sistemului circulator, sângerări în gingii.
“Nisip” în ochi, senzație de arsură, pierderea părului, fragilitatea unghiilor.
Impotenţă.
Distrugerea creierului, modificări ireversibile la structura creierului (academicianul V.P. Vekhtereva)
Accelerare integrală a procesului de îmbătrânire, scleroza, oncogeneza (academicianul V.P. Kaznacheev)
Distrugerea membranelor celulare, a conexiunilor chimice din celule – ducând la leucemie, cancer la nivelul creierului și glandei prostatei, cancer la sân (chiar și cu EMP slab, dar de lungă durată „… aparatul genetic este modificat …” (academician VP Kaznacheev)
Activitățile reflexe sunt distruse.
Funcționarea sistemului hormonal este distrusă.
Boala Parkinson (tremurarea mâinilor) și boala Alzheimer (din modificările producției hormonului melanină ([…] glandă) care determină modificări degenerative la nivel molecular ale nodului sino-atrial al inimii ( chiar și cu o frecvență joasă)
Infarct, tromboză cerebrală, osteoporoză, diabet zaharat.
Epilepsie.
Hipertensiune arterială, hipotensiune.
Daune în sfera mentală (până la punctul de nebunie)

Etapa I.

manifestări ale depresiei
scăderea interesului in perceperea informatiei
iritabilitate

Etapa II

depresie constantă
scăderea abilităților pentru gândirea analitică, agravare a pierderii memoriei
simptome de oboseală cronică
natura superficială a somnului
incidente mai mari de conflicte

Etapa a III-a.

confuzie în contabilitatea evenimentelor din viața reală
pierderea capacității de gândire analitică
scădere și pierdere de memorie
lipsa de somn
indiferență față de aspectul extern personal […]
scăderea autocontrolului din deficitul de hormon seratonină
din cauza iradierii SVCH
sinucidere (deoarece experimentatorii „practică” tehnici de provocare)
câmpuri slabe invizibile … ignorarea lor că sunt un pericol mortal „…” ..
oamenii pur și simplu încep să înnebunească și nimeni nu înțelege de ce … ”
(academicianul V.P. Kaznacheev)
https://psychophysical-torture.de.tl/Psycho_physical-damages.htm

N.D.S.

Acest articol a fost publicat în Rusia, Totalitarism, URSS și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la RUSIA – inventatoarea morții electronice de la distanță

 1. N.D.S. zice:

  Armele pshihotronice sunt de fapt armele cu energie dirijata DEW [pe care si americanii le folosesc impotriva populatiei]. Energia dirijata poate sa fie electromagnetica, sonica, laser sau o combinatie de mai multe.

  Sunt numite neletale [nemortale] ceea ce e intentionat gresit. In realitate ele pot fi programate sa ucida incet de la distanta.

 2. N.D.S. zice:

  O arma pshihotronica e practic un program de computer conectat la un satelit special de altitudine mai joasa si foarte mobil, pe care sunt instalate transpondere electronice care urmaresc victima in permanenta prin semnalele bioelectrice pe care le emit inima si creierul uman.

  „Arma” propriu-zisa e un mic dispozitiv electronic instalat pe acelasi transponder si care transmite comenzile programului de computer sub forma de impulsuri electromagnetice diverse, in functie de complexitatea cu care este conceput. La punctul de receptie – adica victima – impulsurile sunt percepute ca arsuri, lovituri, piscaturi, taieturi, friguri, caldura puternica, modificarea functiilor organismului, etc. In general principala caracteristica este durere permanenta mai mult sau mai putin suportabila sau mai corect spus tortura.

  La inceput computerele erau operate de oameni dar in ultima vreme se apeleaza din ce in ce mai mult la Artificial Intelligence [AI] deoarece numarul persoanelor urmarite la nivel planetar cu aceasta inventie dementa depaseste mai multe milioane. Cu alte cuvinte computerul e programat sa opereze singur programul de terorizare a victimelor pe baza datelor care i se furnizeaza si e doar supravegheat din cand in cand de un militar sau un contractor bine platit.

  Arata cam asa: https://www.tidatadocuments.org/perpsim/index.php
  Simularea e interactiva. Daca dati click si hold pe fotografia personajului o puteti intoarce in toate directiile exact ca in programul real.

 3. geopolitica zice:

  ‘utilizarea armelor psihotronice ca un nou tip de armă de distrugere în masă’

  …. exact ….

 4. Q zice:

  Rusii au testat aceste arme si pe romani in timpul anilor optzeci pentru a provoca boli si nemultumire in randul populatiei cu scopul de a accelera dezintegrarea statului roman. Serviciile lor deja facusera jonctiunea in secret cu masoneria occidentala si lucrau impreuna la destabilizarea lumii comuniste pentru a o trece in faza urmatoare de semi-capitalism.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.