Cum se pornește o revoluție


Selectiuni din articolul“The Strategy Behind the 1989 Romanian Revolution: What Can We Learn?”

Libertatea și așa-numita ‘democrație’ nu vin niciodată fără vărsare de sânge. Este un adevăr de necontestat despre revoluții.
În Checkmate: Strategy of a Revolution, realizatoarea de film Susanne Brandstätter arată cum revoluția românească a fost o operațiune gestionată și controlată din exterior.
Strategiile utilizate au variat de la propaganda anti Ceausescu până la pregătirea și
organizarea unor civili ca revoluționari înarmați.

Dominique Fonvielle, fost agent al serviciului francez de informații externe , DGSE (La Direction générale de la sécurité extérieure) vorbește în documentar despre rolul agenților serviciilor de informații occidentale în destabilizarea populației românești.

Checkmate: Strategy of a Revolution: part 1, part 2, part 3, part 4, part 5, part 6

Robert Baer: Pentru operațiunile acoperite puteți antrena oameni. Forțele speciale pot antrena străinii. CIA îi poate antrena să folosească arme așa cum s-a făcut în Cuba sau în alte locuri. Toate aceste chestiuni paramilitare sunt doar pregătirea.
A fost posibil acest lucru în România?

Dominique Fonvielle
: Da. Acesta a fost realizata de țările învecinate cu România, din Ungaria. Am menționat taberele de antrenament din Ungaria și Germania, cu siguranță, dar în momentul acțiunii, oamenii trebuie să fie plantați în teren și probabil vă dați seama că nu puteți strecura sute de oameni, dar poate o duzină.
Cineva va forța regimul să reacționeze într-o manieră brutală, astfel încât opoziția să se arate si masele să înceapă să se miște, iar în acest moment țara vecină intervine să-i asiste din motive umanitare sau politice.

Robert Hutchings (National Security Council of U.S.A 1989-1992 – Director for European Affairs): A existat calculul, estimând că un rol puternic american în Europa ar fi un avantaj din toate perspectivele și că acest rol ar fi chiar mai important decât reunificarea Europei însăși. Da, chiar mai important decât consolidarea integrării Europei și, în orice caz, mai important decât sfârșitul amenințării sovietice. Am considerat că reunificarea Germaniei și unificarea Europei ar putea fi realizate într-un mod care să asigure rolul conducător al Americii în Europa, chiar dacă rolul acesteia ar putea scădea în viitor.

Narator: România și Ungaria vecină au relații istorice conflictuale. Principalele subiecte controversate sunt revendicările teritoriale ale șapte zone și drepturile minorității maghiare din România. Serviciile de informații occidentale au folosit acest conflict. Au organizat adversarii lui Ceaușescu în Ungaria și România într-o rețea. Un oponent ungar, Enikö Bollobás, a avut contacte strânse cu așa-numiții „diplomați” ai CIA.

Laszlo Tokes: Am avut o bună posibilitate de a lua legătura cu Occidentul. În calitate de cleric am avut mereu vizitatori. Tatăl meu era profesor de teologie și episcop reprezentativ. Am găsit singura cale, singura posibilitate în perioadele atât de dificile de a face cunoscute problemelor noastre clericilor, ambasadorilor, maghiarilor, canadienilor, SUA și așa mai departe.

Tokes, bașchirul arogant

Laszlo Hamos: Am avut informații curente imbatabile cu privire la efectele lor. Această rețea conspirativă a funcționat până la sfârșitul anului 1989. Unul dintre principalii participanți a fost un cleric de origine maghiară, László Tökés.

Charles Cogan, șeful CIA la Paris, 1989: Dacă veți pune bazele acțiunii într-o țară străină, trebuie să încercați să condiționați, să pregătiți populația. Propaganda este foarte importantă pentru acest lucru. Se poate folosi propaganda „neagră” care pare să provină dintr-un grup național de dizidenți, dar care, de fapt, este fabricată în străinătate. Se pot transmite programe care par realizate de un grup de dizidenți, ceea ce consolidează importanța acestui grup în ochii populației.

Miklos Nemeth: Germani, americani, din Austria, din sudul Germaniei și alte câteva țări, au participat și la pregătirea oamenilor potriviți. Am fost conștienți de acest lucru la acea vreme și ne-am descurcat în acest proces.

Dominique Fonvielle: A existat o căsătorie de conveniență între KGB și CIA. Este greu de crezut atunci când te uiți la aceste două agenții de informații, care de obicei se situează pe poziții adverse.

Sursa: https://by-julietbonnay.com/2014/03/how-to-start-a-revolution/

Foarte interesant ce spune domnul Ștefan Secăreanu, compatriotul nostru din Basarabia furată de moskali:

Dacă agentul serviciilor secrete ungare și trădătorul de țară, Laszlo Tokes, îmi este prezentat, și azi, la 30 de ani din decembrie 1989, drept erou al „revoluției române” și nu mi se spune, la postul public de televiziune al României, absolut nimic despre adevărații eroi, eroii martiri ai României din Unitatea Specială de Luptă Antiteroristă (anti-KGB) în frunte cu Gheorghe Trosca, uciși și decapitați atunci în văzul românilor de agentura KGB, pusă de Iliescu să conducă Armata Română, înseamnă că și în aceste clipe, după 30 de ani, Țara mea România, pe care, de aici din Basarabia înstrăinată, am visat-o de mic copil măreață și frumoasă, este sub KGB!

Înseamnă că este condusă de neromâni!

Eu am văzut cu ochii mei, în decembrie 1989, de aici din Basarabia înstrăinată, cum „turiștii sovietici” treceau Prutul!

Unii dintre ei erau băgați, pe la Ungheni, chiar de șeful KGB-ului de acolo, în locomotivele trenurilor, ca să ajungă cu bine la „revoluția română”!

Eu am văzut cu ochii mei, după câteva luni de zile, în primăvara lui 1990, cu câtă „bunăvoință” KGB-ul de pe ambele maluri ale Prutului a „construit” „Podul de Flori peste Prut” nu de dragul libertății noastre, ci pentru a-și retrage „în pace” zecile de mii de „turiști sovietici”, agenții KGB-ului, rămași pe teritoriul României să ducă la bun sfârșit „revoluția română”!

Agenții KGB-ului rămași până azi să „decapiteze” România!

Sursa: https://secareanu.wordpress.com/2019/12/17/decapitarea-romaniei/

Acest articol a fost publicat în America, istorie, politicianism, propaganda, Romania, Rusia, Totalitarism, Ungaria, URSS, Valahia și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Cum se pornește o revoluție

 1. Dugin the Mujik zice:

  Sputnik bitch adica Georgiana Arsene
  https://www.aktual24.ro/cine-este-femeia-de-langa-voican-voiculescu-este-chiar-sotia-acestuia-lucreaza-pentru-sputnik-agentia-de-presa-a-rusiei/
  Serveste cu devotament Moscova, iar in pauza de cafea e nevasta lui Gelu Voican Voicuescu slugoy Cavaler Kadosh la loja Memphis-Mistraim.

 2. Dugin the Mujik zice:

  Bineinteles ca Dragos Dumitriu in calitate de catelus al Moscovei si coleg cu Georgiana Arsene la Sputnik, latra disperat din cauza ca Gelu Voican Voiculescu calau al masoneriei a primit o carja in mecla.
  https://ro.sputnik.md/columnists/20191221/28628036/in-fine-dupa-30-de-ani-HULIGANII-IMPOSTORII-au-anulat-Revolutia-Romana.html

 3. Bendis zice:

  Jegul de Tokes e considerat erou de toti bozgorii!.. ori de dreapta ori de stanga..

 4. Mielu zice:

  Adica daca ungurii si rusii sunt deranjati Romania face revolutie.
  Fain.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.