Viktor Orban – El Lider Maximo


Fidesz a ținut astăzi cel de-al 28-lea congres, care l-a ales din nou pe Viktor Orban în funcția de președinte al partidului. Realegerea lui nu a fost tocmai o surpriză. Din cei 26 de ani între 1993 și 2019, de 23 de ori congresele au votat pentru Viktor Orbán, adesea fără un singur vot „împotriva”. În 2007, după ce Fidesz a pierdut alegerile pentru a doua oară, 28 de persoane au îndrăznit să voteze împotriva lui. Altfel, voturile au fost unanime. ( … )
Celălalt subiect, mult mai interesant, a fost opinia lui Orban cu privire la poziția Ungariei și a aliaților săi în regiune și la relațiile lor viitoare cu Uniunea Europeană.
El prevede formarea unui bloc puternic din Europa Centrală, care să includă Polonia, România, Ungaria, Austria, Slovacia și Cehia, care va fi un subgrup grup oarecum „independent” al Uniunii Europene la care statele Baltice ar putea adera în cele din urmă. Va fi etnic pur și creștin.
Vorbind în numele acestor țări, Orban a spus că “suntem țările care nu doresc să fie conduse de un imperiu, direct de la Bruxelles; nu vrem să devenim țări imigrante cu populații mixte; vrem să rămânem națiuni europene mândre.”
Din nou, vorbind în numele lor, a subliniat că “vrem să ajungem la un acord” între cele două jumătăți ale Uniunii Europene, “ținând cont de interesele Ungariei și popoarelor est-europene.”
Sursa: http://hungarianspectrum.org

Politicianul ungar a mai spus că trebuie încetate şi acţiunile ascunse îndreptate împotriva guvernelor din Europa Centrală, că nu pot ei să aducă la putere partidele politice preferate prin astfel de mijloace. Bugetul UE nu este conceput pentru a finanţa grupările, mass-media şi imigranţii care servesc scopurile acestora, şi nici să pregătească organizatori de proteste şi activişti, a punctat premierul Ungariei.
Ca exemplu, Orban a menţionat că, în opinia sa, aceştia se fac responsabili atât de instabilitatea politica internă din Macedonia, cât şi de “problemele de guvernare” din România. Stânga internaţională, reţelele liberale de la Washington şi de la Bruxelles, incorporate în politica internaţională, reprezintă cel mai mare pericol asupra vieţii liniştite a Europei Centrale, “trebuie să ne confruntăm cu trucuri politice şi zeci de reţele de fake news” a mai spus Orban.
Sursa: https://www.flux24.ro/viktor-orban-acuza-ue-ca-finanteaza-atacurile-la-guvernul-romaniei/

https:// mihaitirnoveanu.ro/2019/09/19/rusia-si-ungaria-acelasi-steag-antiromanesc/

Pentru că nu a fost degeaba vajnic membru KISZ (organizaţia tineretului comunist din Ungaria) … Victoraş Orban a fost reales la al douăzeci şi optulea Fidesz congres!
Bucuria realegerii combinată cu vodka de la Putin l-au făcut să bată câmpii arogându-şi rolul de purtător de cuvânt al Poloniei, României, Austriei, Slovaciei și Cehiei.
E clar că Orban se admiră în oglindă închipuindu-şi că-i El Lider Maximo al Europei Centrale. E drept ca România are “problemele de guvernare”, însă vina nu aparţine exclusiv rahiticei UE sau americanilor. Pentru actuala stare de fapt, în primul rând, se face vinovată întreaga clasă politică românească. În ciuda acestui fapt, Victoraş trebuie
să-şi vadă lungul nasului. Asa-zisul amic al României, de fapt, pofteşte să-şi înfigă ghearele în Transilvania. Dovadă fiind politicile antiromâneşti şovine, iredentiste, segregaţioniste şi revizioniste implementate cu ajutorul UDMR şi a altor formaţiuni politice sponsorizate de Budă(pesta). Victoraş transmite mesaje amicale către România în timp ce sabotează România. De pildă, arogantul Szocs Zoltan lider HVIM şi porumbel al păcii şi prieteniei ruso-maghiară, vorbeşte fără voie de la Budă(pesta)? Dacă da, de ce Victoraş El Lider Maximo nu-i trage ipochimenului două palme peste ochi? E de presupus că nu o face din acelaşi motiv pentru care Putin nu l-a pleznit niciodată pe mankurtul Viorel Furtună.

Nu mai facem ”teorie”, știm prea bine gândirea lui Putin si Orban fața de România; lucrăm în continuare cu „materialul clientului”, redând spre o mai bună înțelegere, câteva citate din prietenia ruso-maghiară din perspectiva liderilor unor organizații care acționează „la firul ierbii” împotriva României: Szocs Zoltan, liderul HVIM:
”Jos pălăria în faţa lui Putin, ne putem baza pe ruşi”. ( … )
Totodată, vreau să menţionez, că orice cooperare reciproc avantajoasă, bazată pe prietenie şi respect reciproc este benefică şi vreau să va asigur, că rămînem deschişi în continuare pentru orice gen de cooperare cu prietenii noştri din Ţinutul Secuiesc” (interviu acordat publicaţiei Barikad, finanţată şi controlată de Jobbik). Acelasi Viorel Furtună continuă: „În esenţă, organizaţia noastră fiind cu mult mai tînără, decît aşa organizaţii ca HVIM şi Jobbik, are cu mult mai puţină experienţă ca cele enumerate mai sus şi respectiv, vedem în ele nişte parteneri de la care avem de preluat o mulţime de lucruri (…) Organizaţia naţionalistă moldovenească susţine autonomia secuilor şi, în locul României de astăzi, doreşte o Moldovă reunită, iar apoi ar da Transilvania maghiarilor.
Sursa: https://mihaitirnoveanu.ro/2019/09/19/rusia-si-ungaria-acelasi-steag-antiromanesc/

___________________________________________________

Cum se folosește Putin de Ungaria ca să distrugă Europa

O valiză plină cu bani de la Mafia Solntsevo: are Putin un video kompromat (compromițător) cu liderul ungar?

Acest articol a fost publicat în comunism, coruptie, Enclavizarea Romaniei, Europa, globalism, liberalism, marxism, nationalism, pamflet, politicianism, propaganda, Romania, Rusia, socialism, Totalitarism, Transilvania, UE, Ungaria, unguri, URSS și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Viktor Orban – El Lider Maximo

  1. Bendis zice:

  2. Bendis zice:

  3. Bendis zice:

  4. cineva zice:

    Umbla vorba ca maghiarul s-a inteles si cu CIA ca sa-l tradeze pe Putin si sa se asigure de sprijinul pentru luarea Ardealului si de la echipa opusa. O fi destept din partea lui.. n-o fi..

  5. Ion zice:

    Cica Victor Orban ii intarata pe polonezi ca sa-i invadeze pe vodkarii ucrainieni.
    https://www.cotidianul.ro/deputat-polonez-ungaria-ne-a-propus-sa-ocupam-teritorii-ucrainene/

  6. Oyster zice:

    @Robert
    Din pacate USA n-a reactionat deloc dur la acordul dintre Ungaria si Rusia. Nici n-au comentat oficial. Doar niste senatori au trimis o scrisoare lui Cornstein, bijutierul lui Trump devenit ambasador si om de legatura.

    Mai tragic e ca nici UE nu reactioneaza la asemenea acte ingrijoratoare ale regimului Orban care pun in primejdie intreaga Europa in caz ca vreunul din spionii rusi pe care Ungaria ii gazduieste decide sa lase vreo valiza pe undeva.

  7. Bendis zice:

  8. Bendis zice:

  9. Bendis zice:

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.