O valiză plină cu bani de la Mafia Solntsevo: are Putin un video kompromat (compromițător) cu liderul ungar?


theins.ru/wp-content/uploads/2018/04/20150217_zaf_x99_274-2.jpg

Astăzi, Vladimir Putin ajunge într-o vizită oficială în Ungaria, unde îl va întâlni pe premierul Viktor Orbán, unul dintre liderii europeni văzuți ca printre cei mai fideli Kremlinului. După cum a descoperit The Insider, unul dintre motivele loialității sale ar putea fi un videoclip cu informații compromițătoare despre Orbán, filmat la mijlocul anilor 1990 de criminalul Semyon Moghilevich. Drept urmare, prietenia ruso-ungară este în creștere, în timp ce banii din contractele comune se scurg către conturi off-shore opace.

În 1998, când liderul Fidesz (Alianța Civică Maghiară) Viktor Orbán a fost ales prim-ministru, spre deosebire de predecesorii săi, nu a vizitat Moscova și a criticat deseori Rusia, în special după ce Vladimir Putin a ajuns la putere. De exemplu, în 2007, Orbán a jignit aspru Guvernul pentru că a fost „orb” față de „influența în creștere” pe care Rusia o exercita prin gigantii săi de energie și a sugerat că Ungaria ar trebui să joace la nivel european. „Acei tineri care ne urmăresc nu ar trebui să permită Ungariei să devină cea mai veselă cazarmă a Gazprom”, a spus Orbán, făcând aluzie la statutul Ungariei de dinainte de 1989 ca fiind „cea mai veselă cazarmă a Moscovei.” În 2008, el a continuat să critice Kremlinul, numind alte guverne europene „Marionetele Moscovei” și considerând aprobarea proiectului „South Stream” de către guvernul anterior ca fiind o înaltă trădare.

Deodată, în 2009, totul s-a schimbat. Orban s-a prezentat pe neașteptate la convenția „Rusia Unită” din Sankt Petersburg, unde l-a cunoscut pe Putin. El a încetat imediat de a critica Rusia, iar un an mai târziu, când Orbán a devenit premierul Ungariei, a devenit unul dintre apologistii cheie ai lui Putin din Europa. Ce s-a întâmplat cu Orbán într-o perioadă atât de scurtă de timp? Ar putea fi arestarea capului criminal Semyon Moghilevici la Moscova, care l-a influențat pe liderul ungar?

O valiză plină de bani

În realitate, povestea a început mult mai devreme, încă de la mijlocul anilor ’90. Am aflat despre asta datorită unui jurnalist german, Jürgen Roth, care a reușit să dezlege buzele omului de afaceri Dietmar Clodo și să-l determine să vorbească (Roth și-a publicat conversația în cartea sa recentă „Dirty Democracy”). Clodo este un național german care în tinerețe a fost implicat cu RAF (Red Army Faction, o organizație teroristă de stânga, care a fost activă în Germania de Vest în anii 1970). De asemenea, a fondat compania SAS Security, care asigura escorte de protecție pentru transportul în numerar și serviciile de securitate în Germania, Franța și Rusia. În anii 90, Clodo locuia la Budapesta și era șef de secție al Camerei Comerciale și Industriale din Ungaria. Clodo a petrecut opt ​​ani și jumătate în pușcărie maghiară pentru fabricarea de bombe (a pretins că este nevinovat) și a fost eliberat în 2011. Se presupunea că avea legături cu diverse servicii de informații. L-a întâlnit pe Moghilevici prin nepotul lui Sergei Mikhailov (Mikhas), unul dintre liderii mafiei Solntsevo, pe care Clodo la rândul său l-a întâlnit în Afganistan. Iată o declarație scrisă (affidavit) semnată de Dietmar Clodo (The Insider are o copie):

„În anii 90 am locuit la Budapesta, unde făceam consultanță și dețineam o companie de securitate privată SAS. Acolo am întâlnit un cunoscut om de afaceri Semyon Moghilevici. Am stabilit relații de încredere, parțial pentru că amândoi eram evrei religioși. La mijlocul anilor 1990, de fapt între 1993 și 1996, mi-a cerut să predau numerar diferitelor persoane. Unul dintre aceștia era Sándor Pintér [actualul ministru ungar al Afacerilor Interne ] La acea vreme știam doar că era un ofițer de poliție superior și că lucrează pentru domnul Moghilevici. I-am fost prezentat oficial mai târziu, după ce și-a părăsit slujba cu poliția. S-a întâmplat în 1996/1997. Semyon Moghilevici m-a rugat să livrez bani unor oameni, iar eu am făcut acest lucru. Mi-a fost clar că acești oameni erau influenți. Pentru mine, Sándor Pintér a fost doar unul dintre mulți oameni corupți cărora le-am predat plicuri cu numerar în numele lui Moghilevici. El și alte persoane obișnuiau să vină la mine acasă pe Meggy Utca 19, în al treilea district din Budapesta. Ei obișnuiau să ia bani în plicuri, câte 10.000 de mărci germane fiecare. Această practică a continuat până în 1996, ulterior banii au fost transferați prin altcineva. Odată în primăvara anului 1994, în ajunul alegerilor parlamentare, interpretul lui Moghilevici mi-a adus o valiză cu aproape un milion de Deutsche Marks.

Acești bani trebuiau să fie înmânați unui tânăr. Cu toate acestea, tânărul a refuzat să intre în casa mea. I-am spus: „Ascultă, am valiza cu bani și nu voi ieși în stradă cu tot banetul ăsta. Dacă refuzați să intrați, îi voi da valiza cu milionul înapoi domnului Moghilevici. Nu-mi pasă.” El a venit la mine acasa cu un alt domn mai în vârstă și am predat valiza cu numerar. Nu m-a interesat cine era. Abia după alegerile parlamentare mi-am dat seama că tânărul era Viktor Orbán din Fidesz. Moghilevici a numit-o „o contribuție crucială la campania electorală”. Alte persoane care ma vizitau în mod regulat pentru a-și încasa taxele includ László Tonhauzer, care la acea vreme era șeful Diviziei de Criminalitate Organizată a Poliției din Budapesta, fostul investigator senior al poliției István Sándor și László Juszt, un ziarist influent.

theins.ru/wp-content/uploads/2018/04/7-10_Orban-Viktor2.jpg

„Tânărul din Fidesz” Viktor Orbán

Motivul principal pentru care am fost repartizat pentru această sarcină de transfer de bani a fost faptul că nu am avut nicio legătură cu rușii, iar în calitate de șef de secție internațional al Camerei Comerciale și Industriale ungare independente am fost văzut ca un om serios. Declar, sub pedeapsă de sperjur, că spuneam adevărul.

Regensburg

06/15/2016

Dietmar Clodo a acordat, de asemenea, un interviu canalului de televiziune austriac ORF, în care a spus că în anii 1990, Sándor Pintér primește lunar 10.000 de Deutsche Marks pentru ca Poliția maghiară sa se prefaca a nu vedea planurile lui Moghilevici cu Ucraina și Rusia. Biroul principal al lui criminalului se afla în Budapesta.

Fostul ministru ungar al educației, Bálint Magyar, care a scris celebra carte „Statul mafiei post-comuniste: Cazul Ungariei”, a dezvăluit pentru The Insider că legăturile dintre Sándor Pintér și Dietmar Clodo erau cunoscute de mult: „Aveam suspiciuni cu privire la aceste legături inca din anii ’90. În 1998, partidul „Alianța Democraților Liberi” a organizat chiar o conferință de presă despre legăturile corupte dintre Sándor Pintér și Dietmar Clodo.”

Cu toate acestea, politicienii maghiari și oamenii legii neagă orice cunoștințe despre Dietmar Clodo. În 1999, Sándor Pintér declara în presa maghiară că odată a fost prezent la negocierile de afaceri, unde soția lui Dietmar Clodo era secretară, dar a fost o coincidență. Da, a auzit despre acest bărbat, dar nu l-a cunoscut personal. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Zoltán Kovács, a refuzat să comenteze informațiile referitoare la aceste legături de corupție.

Acuzatiile lui Clodo sunt ușor de ignorat, deoarece este un om cu o reputație discutabilă. Cu toate acestea, situatia se schimba dacă aceste acuzatii pot fi verificate cu documente. Iar Moghilevici este omul care ar putea avea astfel de dovezi.

Motivul real pentru care plicurile cu numerar trebuiau să fie predate în casa lui Clodo și nu în afară, nu a fost pentru că ii era teamă sa nu fie furati banii. O cameră ascunsă, „ca măsură de precauție”, înregistra procedura transferului de bani, iar filmele erau predate lui Moghilevici.

theins.ru/wp-content/uploads/2018/04/168-ora-2.jpg

Fotografia acelei camere ascunse publicată în presa locală în 1999

Afacerea lui Moghilevici

Semyon Moghilevich s-a mutat la Budapesta în 1990 și a locuit acolo până la începutul anilor 2000 (casa sa era situată la 300 de metri de Ambasada Rusiei.) A reușit să preia controlul asupra unei fabrici de armamente în perioada de privatizare în Ungaria, folosind diferite scheme. Potrivit FBI, principala sa afacere a fost spălarea de bani pentru sindicatul de infracțiuni Solntsevo.

Moghilevich este în prezent unul dintre primii zece criminali cei mai căutați de FBI. El a atras atenția FBI-ului, poliției italiene și agențiilor elvețiene de aplicare a legii în anii 90, iar în 2003, Interpol l-a inclus pe lista celor mai căutați internațional. Drept urmare, s-a mutat de la Budapesta în dacha-ul său suburban din Moscova și nu a părăsit Rusia de atunci. Problema Moghilevici a fost ridicată din nou în anul 2000, când un maior al Serviciului de Securitate din Ucraina (SBU) Melnichenko și-a făcut publice celebrele casete: într-una dintre conversațiile sale înregistrate cu fostul președinte al Ucrainei, Leonid Kuchma, fostul șef al SBU Leonid Derkach a menționat că, deși oficial Moghilevici locuia în Ungaria, „a devenit un vecin al (liderului comunist rus) Gennady Zyuganov, a cărui dacha suburbană din Moscova era învecinată cu cea a lui Moghilevici.” Răspunzând reacției surprinse de Kuchma, Derkach a precizat: „bine, a menținut relații bune cu Putin din vremurile Leningradului. – Ar trebui să fim atenți la el, remarcă Kuchma. Între timp, în 2005, SBU a distrus misterios dosarul Moghilevici.

În prima etapă a noii sale vieți la Moscova, Mogilevici nu a întâmpinat nicio provocare. Conform informațiilor FBI din 1998, deținea luxosul hotel Balchug-Kempinski, situat chiar lângă Kremlin. Astăzi, Balchug-Kempinski aparține unei companii offshore și, potrivit Fox, o companie din Slovacia vrea să il cumpere. Serviciul Elvețian de Analiză și Prevenire (DAP) (în prezent o parte a Serviciului Federal de Informații (NDB)) bănuia că Moghilevici s-a ciocnit de serviciile speciale din Rusia. Iată ce a spus un raport DAP în 2007:

Se presupune de mult că mulți lideri ai crimei organizate au fost protejați de agențiile de stat, adică FSB. De exemplu, Semyon Moghilevich, unul dintre cei mai puternici honchos ai crimei organizate ruse, a fost dorit de FBI din 2003 pentru fraudă și spălare de bani. Agențiile de ordine ruse nu l-au deranjat niciodată. Se presupunea că a fost prezent la negocierile ruso-ucrainene privind aprovizionarea cu gaze naturale. Până în prezent, niciunul dintre liderii crimei organizate nu a fost urmărit penal în Rusia și nu din lipsă de dovezi împotriva lor. Dimpotrivă: liderii organizațiilor criminale se bucură de protecție la nivel înalt. ”

Cu toate acestea, în 2008, după redactarea acestui raport, Moghilevici a fost arestat la Moscova, nu ca urmare a unei solicitări a FSB, ci pentru evaziune fiscală în legătură cu cazul „Arbat Prestige”. Moghilevici a petrecut un an și jumătate în închisoare și a fost eliberat în iunie cu angajament scris de a nu părăsi Moscova. Curând, cazul a fost închis „din cauza unor elemente infracționale insuficiente”. Dietmar Clodo consideră că, pentru a-și asigura eliberarea, Mogilevici a cedat o parte din bunurile sale și a împărtășit documentele sale care il compromit pe Viktor Orbán cu Kremlinul.

„Din păcate, Orbán este astăzi o marionetă, care urmează instrucțiunile lui Putin”, a comentat Clodo pentru The Insider. El consideră că Moghilevici, în schimbul libertății sale, a predat casetele compromițătoare fostului director al FSB Nikolai Patrushev. În orice caz, Orbán a fost invitat brusc să viziteze Moscova imediat după arestarea lui Moghilevici și acesta a fost momentul exact în care Orbán a făcut o schimbare bruscă în politicile sale.

Mafia Solntsevo și restaurarea Monumentului pentru suprimarea răscoalei de la Budapesta

Una dintre mărturiile prieteniei dintre Orbán și Putin a fost decizia de a restabili monumentele soldaților sovietici de la Budapesta: cei care au eliberat Ungaria de fasciști și cei „care au pierit în timp ce suprimau revolta maghiară din 1956.” Trebuie menționat că în Ungaria comunista se folosea termenul „răscoală”, în timp ce după căderea comunismului, maghiarii definesc acest eveniment drept „Revoluția din 1956”. Pentru a înțelege semnificația acestui eveniment pentru poporul maghiar, trebuie să citiți Constituția națională, care a declarat : „Libertatea noastră actuală este cultivată din pământul Revoluției din 1956.”

Reporterul de la The Insider nu a reușit să găsească un singur susținător al lumii ruse la Budapesta. Sute de mii de oameni au părăsit Ungaria pentru Europa și SUA, după ce tancurile sovietice au suprimat cu cruzime protestele în masă. Locuiau în tabere de refugiați; aproape fiecare familie din Ungaria a fost afectată de tragedie. Unii dintre refugiați și descendenții lor s-au întors în Ungaria după 1989. Nimeni nu regretă „răscoala”, chiar dacă nu a avut succes. Maghiarii adoră să vorbească despre „socialismul gulaș” al lui János Kádár. Se crede că după evenimentele sângeroase din 1956, dictatura comunistă a devenit semnificativ mai blândă în Ungaria și au fost permise unele elemente ale economiei de piață. Unii istorici maghiari, precum Andreas Oplatka, credeau că Ungaria a început numărătoarea inversă către capitalism în 1956, deoarece „după Revoluție, doar fațada socialismului a fost păstrată”.

Ceea ce contează nu este faptul că a fost restaurat un monument sovietic, ci cine l-a făcut. Acesta a fost realizat de un om de afaceri „respectat (în lumea criminală)” Andrei Skoch, care, la fel ca Moghilevici, este strâns asociat cu mafia Solntsevo. În 2012, Skoch a restaurat monumentele soldaților sovietici care „au pierit în timp ce suprimă revolta maghiară din 1956”, într-un efort comun cu ministerele Afacerilor Externe și Apărării din Rusia. În 2015, Skoch a reușit in eforturile sale, iar dosarele sale in care erau descrise legăturile cu criminalitatea organizată au dispărut în mod misterios în circumstanțe inexplicabile din arhivele DGSI (Direcția Generală pentru Securitatea Internă a Franței). Cu toate acestea, acest incident a devenit bine cunoscut, iar agenția a lansat o anchetă a cazului.

În 2012, Skoch a făcut o intrare în blogul său LiveJournal, care a fost eliminat ulterior, descriind misiunea sa „nobilă” la Budapesta: „Ambele părți au convenit că nu numai restaurarea cimitirului trebuie să fie restaurată, ci și reputația statului rus. Memorialul restaurat va fi un simbol al înțelegerii reciproce totale a celor mai complicate evenimente istorice, iar deschiderea guvernului ungar ar îmbunătăți cu siguranță relațiile dintre ambele națiuni la nivel de stat.” Până în prezent, „înțelegerea reciprocă totală” se confruntă cu provocări. În 2015, când Putin a depus o coroană la monument pentru cei care au murit în timpul reprimării „Răscoalei Maghiare”, a izbucnit un scandal. Mass-media maghiară a acuzat guvernul Fidesz că a încălcat Constituția.

Întreprinderea comună

Nu se poate exclude că Kremlinul nu a folosit niciodată documentele compromițătoare împotriva lui Orbán și s-ar putea să nu fie nici măcar conștient de acestea, iar vizita lui Orbán la Moscova a fost doar o simplă coincidență. Cu toate acestea, Kremlinul folosește nu numai bățul, ci și morcovul. Rusia dezvoltă în mod activ o cooperare economică cu Ungaria, iar contribuabilii maghiari și ruși beneficiază de aceasta. De când a devenit prim-ministru, Orbán s-a întâlnit în repetate rânduri cu Vladimir Putin.

„… Lasă deoparte principii, ideologii și privește interesul … asta este abordarea ungară; … Ar trebui să știți că problema Crimeei este o problemă complicată de drept internațional … UE … are nevoie de o zonă de liber schimb de la Lisabona la Vladivostok” a spus Orban intr-un interviu cu Politico dupa vizita lui Putin in Ungaria din 2015. A indicat de asemenea că „sancțiunile nu sunt modul potrivit” în relația cu Rusia, deși a recunoscut că nu intenționează să veteze reînnoirea sancțiunilor asupra Rusiei.

În ajunul vizitei lui Putin astăzi la Budapesta, ministrul maghiar de externe, Péter Szijjártó, a menționat că „sancțiunile internaționale au afectat serios relația dintre Ungaria și Rusia.” Pe lângă sancțiuni, există și un alt subiect important: îmbunătățirea centralei nucleare de la Paks în valoare de 10 € miliarde. Acest proiect este finanțat de Rusia: acesta este oficial un credit. Guvernul ungar, pentru a asigura succesul centralei nucleare, a introdus o taxă pe bateriile solare.

Bálint Magyar a crezut cu tărie că ambii lideri au o parte în acest acord. El a subliniat că atunci când guvernul Ungariei a vorbit pentru îmbunătățirea centralei nucleare de la Paks, Rosatom fusese deja selectat pentru acest proiect fără nicio ofertă, în timp ce documentele contractului au fost clasificate pe urmatorii 30 de ani. Când Comisia Europeană a deschis o anchetă în profunzime pentru că acordul a avut un caracter opac, guvernul maghiar a susținut că ancheta a avut „acțiuni politice”. Drept urmare, ancheta nu a avut rezultate. Magyar a explicat: UE nu are organe supranaționale care să investigheze corupția: există Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), însă sarcina sa este să ajute agențiile naționale pentru a lupta împotriva corupției. Cu alte cuvinte, oficialii maghiari au fost cei care au fost responsabili de ancheta Comisiei Europene: exact aceiași oameni care erau suspectați de corupție.

Nu numai că afacerea cu centrale nucleare a ridicat îngrijorări, dar și alte contracte energetice. 50 mil. HUF (161 milioane EUR) a fost redirecționat către un cont intermediar elvețian MET Holding AG. Identitatea adevăratului său proprietar benefic rămâne un mister.

https://theins.ru/uncategorized/98262?lang=en

Transilvania

Acest articol a fost publicat în antihrist, ateism, bolsevism, capitalism, comunism, coruptie, Eurasia, Europa, KGB, marxism, politicianism, propaganda, Rusia, socialism, Totalitarism, UE, Ungaria, unguri, URSS și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la O valiză plină cu bani de la Mafia Solntsevo: are Putin un video kompromat (compromițător) cu liderul ungar?

 1. Nicu zice:

  Video despre valiza cu bani poate fi batul cu care Putin il mana pe Orban dar Ardealul este cu siguranta morcovul pe care i-l flutura inaintea nasului de magar.

 2. Mircea zice:

  Se vor clarifica lucrurile cand expira termenul de garantie al lui Orban. Probabil ca si alti politicieni europeni sunt in situatia ungurului.

 3. Oyster zice:

  Orban si-a pregatit dictatura pe termen lung in Ungaria, nu cred ca va fi dat jos curand. Devine tot mai autoritar si controleaza aproape toata media iar alegerile au devenit de fatada acolo ca si in Rusia. Fiind smecher ia bani si de la UE cu care se imbogateste pe el si apropiatii lui din Fidesz.

 4. Transilvania zice:

  Iata cum procedeaza guvernul ungar cu banii contribuabililor: deschide scoli particulare de elita la care taxele de inscriere si de participare sunt mult prea mari pentru oamenii de rand.
  „Două școli private vor fi deschise în luna septembrie a acestui an în estul Ungariei: la Miskolc și Debrecen, taxa medie de școlarizare pentru elevii din anul I va fi de 250.000 HUF pe lună.”
  „Școala Internațională Debrecen din Debrecen a fost construită în cadrul Programului de orașe moderne, cu o subvenție guvernamentală de 3,3 miliarde de dolari.”
  „Grupul Hell, care promovează băuturi energizante în Miskolc, va lansa Avalon International School începând cu luna septembrie, condusă de o fundație susținută de companie. – Fundația nu a primit niciun sprijin extern pentru înființarea și lansarea instituției, a spus Róbert Tóth, directorul Avalon Center, dar presa a aflat că sprijinul bugetar pentru instituție este planificat pentru 2020 – Cu o lună in urmă, Index a scris că guvernul – care a susținut deja fabrica de cutii Sikso a companiei cu 7 miliarde de dolari – ajută, de asemenea, Școala Internațională Avalon cu 300 de milioane de dolari .”
  „Potrivit cercetătorului de educație István Nahalka, deși școlile de acest fel reprezintă doar o zonă foarte restrânsă a întregii palete educaționale, este de remarcat faptul că aceste formațiuni au apărut în marile orașe ale țării după Budapesta. În regiunile nordice și de est ale Ungariei, unde există un număr mare de micro-regiuni în urma, școlile private de învățământ reprezintă o nouă formă de segregare în care elita își „izoleaza” copiii. Conform cercetărilor, societatea maghiară nu numai că acceptă faptul că studenții cu o mai bună educație – care trăiesc în mod obișnuit în condiții sociale mai bune – primesc educație de calitate superioară, dar nici nu înțelege problema și consideră segregarea ca fiind naturală.”
  https://nepszava.hu/3047676_menekulesi-lehetoseg-az-elitnek-a-maganiskola

 5. Bendis zice:

  Rusi si bozgori se prefac ca-s romani si evrei si fac scandal; altii se prefac ca-s romani nazisti; presa americana publica dezinformare despre romani.. Limba engleza!!! invatati.. nimeni nu apara Romania si romanii..

  https://www.bitchute.com/video/ZQdirFoEZA0o/
  https://disqus.com/home/discussion/www-bitchute-com/american_nazi_trash_buys_weapon_from_romania_and_proceeds_killing_22_people_because_he_s_trash/

  https://disqus.com/by/tudormiron/
  Tudor Miron 23 days ago
  Good job. „Работайте братья!”(С)

 6. Transilvania zice:

  Este campanie electorala acum la unguri pentru alegerile locale si in Budapesta opozitia are aproape tot atata suport cat Fidesz dupa cum s-a vazut in sondajele de opiniei.
  Drept rezultat Fidesz face o campanie foarte murdara de calomniere cum e de fapt in general campania lor peste tot. Adica cine nu e cu ei e dusmanul poporului ca la sovietici si in acelasi fel vorbesc suporterii lui Trump despre democrati si suporterii lui Putin despre liberali.
  Ironia este ca acest gen de campanie politica a fost inventat de evreul ghei Arthur Finkelstein care impreuna cu colegul sau evreu George Eli Birnbaum l-a ajutat pe Viktor Orban sa castige alegerile.
  Finkelstein este cel care a inventat demonizarea liberalilor si gasirea unei tinte directe (Soros) care sa fie folosita ca paratrasnet pentru a canaliza furia alegatorilor.

 7. Pingback: Ofiterii rezervisti din cadrul SIE – Jocurile insidioase ale tribului mongol din Campia Panonica. – Veghe Patriei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.