Mihai Bendeac : „Scientologia mi-a schimbat viaţa”


 XenuMihai Bendeac a postat un mesaj surprinzător pe pagina sa de Facebook prin care afirmă că îl iubeşte pe Dumnezeu şi că scientologia i-a schimbat viaţa.

Având în vedere că am renunţat la religia ortodoxă în urmă cu ceva ani, multa lume mă întreabă dacă mai cred în Dumnezeu şi dacă am îmbrăţişat altă religie. Nu am o problemă cu a răspunde. ÎL IUBESC pe Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am renunţat la o religie care îl foloseşte…

Nu, nu am îmbrăţişat „altă religie”. Nu cred în ideea de religie. Dar pot spune, clar şi apăsat, că scientologia mi-a schimbat viaţa. În ce mod? Dacă vă spun că tot ce vreau se împlineşte, mă credeţi?.. Prieteni, dacă vă tăiaţi o mână sau un picior, vi se schimbă personalitatea? TOTUL e în minte. Dar nu în cea pe care o stiţi.. Sunteţi datori faţă de voi să ştiţi cine sunteţi. Interesaţi-vă ce e glanda pineală„, a scris Mihai Bendeac pe Facebook

sursa: rtv.net

Ai dreptate mai Bendeac, scientologia nu este o „religie”, este un hibrid SF, un amestec omogen dintre filozofia orientală plus „cercetările” personale ale lui L. Ron Hubbard, autor de science fiction. Veda (literatura sacră a hindusilor), Taoismul, Buddhismul, Iudaismul, Gnosticismul, Nietzsche si Freud…cam asta este mixajul religios la care ai aderat!

Normal ca ai renuntat la Ortodoxia, se intampla asa din cauza ca nu te lasa sa te joci de-a mixajul religios. Nu zice nimic de Xenu sau Buddha.

In schimb zice asa:
Ca intru numele lui Iisus tot genunchiul sa se plece, al celor ceresti si al celor pamantesti si al celor de dedesubt„. (Filipeni 2 ,10)

Asa ca baga bine la cap, concepte idioate gen reincarnare sau karma, promovate de scientologi, au fost si sunt respinse de Ortodoxie.Revelatia Crestina nu are cum sa fie mixata cu revelatia brahmanista .

Mantuirea vine prin Iisus Hristos, sa fie clar, e vorba de respingerea din start a oricarei imixtiuni hinduse in Crestinism. Adevarul nu are mai multe fatete, cunoasterea Lui nu trece prin budism, brahmanism, mahomedanism etc.

Concepte idioate gen reincarnare sau karma au fost si sunt respinse!
Scientologia reprezinta un afront la adresa lui Hristos, orice propovaduitor, orice „guru” este dusman al Evangheliei.

Cel ce nu iubeşte pe Domnul să fie anatema! Maran atha! (Domnul vine). „(1 Corinteni 16, 22)

„Biserica scientologică” este o iluzie izvorâtă dintr-o lume a SF-ului, mai ales că doctrina promovată de ea este opera unui autor de science fiction- Lafayette Ronald Hubbard (1911-1986).

Acest articol a fost publicat în Albert Pike, America, anarhism, antihrist, antroposofie, Assemblies of God, ateism, cezaropapism, Church of God, Enclavizarea Romaniei, Erezie, Europa, Filosofie, FMI, Francmasonerie, Franta, Gnosticism, Harghita Covasna Tinutul Secuiesc, Hermes Trismegistus, homosexualitate, iehovism, islam, Kabbala, KGB, Marele Arhitect, Martin Luther, martorii lui iehova, marxism, Mason, MLFR, monofiziti, Morals and Dogma, neoprotestantism, new age, NKVD, Ortodoxie, papistasi, Protestantism, revolutia din octombrie, rugul aprins, sabat, secte, socialism, teologie, teosofie, Totalitarism, Transilvania, UE, unguri, Vatican, vesnicie, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

129 de răspunsuri la Mihai Bendeac : „Scientologia mi-a schimbat viaţa”

  1. Varahiil zice:

    😀
    Sa ne trezim glanda pineala de pe Google, sau cum…?
    Si aia e tot o religie, numai ca nu ai aflat inca- se cheama auto-idolatrizare. Si duce la fanatism, ca si orice chestie impinsa la extrem.
    Daca tie-ti place sa iti numesti glanda pineala Dumnezeu, e problema ta, dar tot fanatic religios te numesti. Credinta e altceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.