Mihai Bendeac : „Scientologia mi-a schimbat viaţa”


 XenuMihai Bendeac a postat un mesaj surprinzător pe pagina sa de Facebook prin care afirmă că îl iubeşte pe Dumnezeu şi că scientologia i-a schimbat viaţa.

Având în vedere că am renunţat la religia ortodoxă în urmă cu ceva ani, multa lume mă întreabă dacă mai cred în Dumnezeu şi dacă am îmbrăţişat altă religie. Nu am o problemă cu a răspunde. ÎL IUBESC pe Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am renunţat la o religie care îl foloseşte…

Nu, nu am îmbrăţişat „altă religie”. Nu cred în ideea de religie. Dar pot spune, clar şi apăsat, că scientologia mi-a schimbat viaţa. În ce mod? Dacă vă spun că tot ce vreau se împlineşte, mă credeţi?.. Prieteni, dacă vă tăiaţi o mână sau un picior, vi se schimbă personalitatea? TOTUL e în minte. Dar nu în cea pe care o stiţi.. Sunteţi datori faţă de voi să ştiţi cine sunteţi. Interesaţi-vă ce e glanda pineală„, a scris Mihai Bendeac pe Facebook

sursa: rtv.net

Ai dreptate mai Bendeac, scientologia nu este o „religie”, este un hibrid SF, un amestec omogen dintre filozofia orientală plus „cercetările” personale ale lui L. Ron Hubbard, autor de science fiction. Veda (literatura sacră a hindusilor), Taoismul, Buddhismul, Iudaismul, Gnosticismul, Nietzsche si Freud…cam asta este mixajul religios la care ai aderat!

Normal ca ai renuntat la Ortodoxia, se intampla asa din cauza ca nu te lasa sa te joci de-a mixajul religios. Nu zice nimic de Xenu sau Buddha.

In schimb zice asa:
Ca intru numele lui Iisus tot genunchiul sa se plece, al celor ceresti si al celor pamantesti si al celor de dedesubt„. (Filipeni 2 ,10)

Asa ca baga bine la cap, concepte idioate gen reincarnare sau karma, promovate de scientologi, au fost si sunt respinse de Ortodoxie.Revelatia Crestina nu are cum sa fie mixata cu revelatia brahmanista .

Mantuirea vine prin Iisus Hristos, sa fie clar, e vorba de respingerea din start a oricarei imixtiuni hinduse in Crestinism. Adevarul nu are mai multe fatete, cunoasterea Lui nu trece prin budism, brahmanism, mahomedanism etc.

Concepte idioate gen reincarnare sau karma au fost si sunt respinse!
Scientologia reprezinta un afront la adresa lui Hristos, orice propovaduitor, orice „guru” este dusman al Evangheliei.

Cel ce nu iubeşte pe Domnul să fie anatema! Maran atha! (Domnul vine). „(1 Corinteni 16, 22)

„Biserica scientologică” este o iluzie izvorâtă dintr-o lume a SF-ului, mai ales că doctrina promovată de ea este opera unui autor de science fiction- Lafayette Ronald Hubbard (1911-1986).

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Albert Pike, America, anarhism, antihrist, antroposofie, Assemblies of God, ateism, cezaropapism, Church of God, Enclavizarea Romaniei, Erezie, Europa, Filosofie, FMI, Francmasonerie, Franta, Gnosticism, Harghita Covasna Tinutul Secuiesc, Hermes Trismegistus, homosexualitate, iehovism, islam, Kabbala, KGB, Marele Arhitect, Martin Luther, martorii lui iehova, marxism, Mason, MLFR, monofiziti, Morals and Dogma, neoprotestantism, new age, NKVD, Ortodoxie, papistasi, Protestantism, revolutia din octombrie, rugul aprins, sabat, secte, socialism, teologie, teosofie, Totalitarism, Transilvania, UE, unguri, Vatican, vesnicie, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

129 de răspunsuri la Mihai Bendeac : „Scientologia mi-a schimbat viaţa”

 1. Iulian zice:

  Am gresit linkul mai sus va rog sa stergeti .

 2. Iulian zice:

 3. sorin zice:

  Si tu de care cult apartii???

 4. Iulian zice:

  “Pentru că n-avem dragostea de Dumnezeu pentru a împlini virtuţile, să avem cel puţin smerenie! Puţinul pe care îl vom împlini va fi astfel socotit egal cu marile lucrări şi lupte ascetice a vechilor călugări. Unii dintre ei n-au şovăit să-şi verse sângele, alţii au fost aruncaţi în mare, alţii au practicat ani îndelungaţi o nevoinţă aspră în pustie, alţii au fost tăiaţi în bucăţi de către călăi. În ce ne priveşte, să înlocuim toate aceste chinuri prin smerenie! Doresc să vă dau câteva sfaturi în acest sens. Vine o persoană şi-ţi spune câteva lucruri. Cuvintele ei îţi pătrund ca o sabie în măruntaie. Nu răspunde, ci proşterne-te la pământ pentru a părăsi lupta! Un altul te insultă, îţi spune cuvinte care-ţi ard sufletul, atingând zelul tău, străpungându-ţi inima. Păstrează-ţi liniştea şi proşterne-ţi faţa la pământ, ca sabia aceasta să treacă pe deasupra ta. Pentru umilinţa ta, Dumnezeu te va răsplăti aşa cum l-a răsplătit pe cel ce a purtat marile lupte ale nevoinţei ascetice sau a suferit martiriul”.
  Avva Antim

 5. kosk zice:

  off topic
  unu din miturile comunismului ,spulberat
  bunicul zoyei kosmodemyanskaya a fost preot ortodox martirizat de bolsevici iar nepoata martirizata de nazisti( propusa pt canonizare de BORu)
  http;//en.wikipedia.org/wiki/Zoya_Kosmodemyanskaya
  ceva horror
  http://www.ww2today/29th-november-1941-the-torture-and-death-of-zoya-kosmodemyanskaya

 6. warsongu zice:

  la fel de penibil articolul ca si scientologia aluia… respect crestinii si religia crestina, chiar daca nu ii apartin, dar nu pot sa respect habotnicia si prostia.

 7. kosk zice:

  ma, articolu e doar ptr conesseuri.

 8. Iulian zice:

 9. Salut si felicitari pentru ce-ai realizat si pentru lupta pe care o porti cu cei „aflati intr-o alta dimensiune”.Arde-i la cap!

 10. NexussZ zice:

  @Liviu Bucataru Bine zis Liviu ! Trebuie sa ne aparam Credinta in Dumnezeu ! Cu cat inaintam mai mult, cu atat noile generatii pierd din valori ! Stramosii nostrii au luptat cu pretul vietii pentru a apara Credinta noastra Crestin Ortodoxa !

 11. maria zice:

  pai daca te inchini satanei, iti indeplineste, mai intai, toate dorintele,apoi sa vezi tu cum te va jupui cand vei vrea sa nu mai fii cu el. Hristos asteapta rabdator sa te intorci, dar satana va tine sa mai stai, sa-i platesti

 12. Daniel zice:

  Bravo Frate Mihail!

  Domnul Iisus Hristos si Maica Lui sa lumineze mintile intunecate ale ereticilor !

  Doamne Miluieste!
  Prea Sfanta Treime fie cu noi , Amin!

 13. MIREANUL ORTODOX zice:

  Bai..frate ce popor ales:))) mai si zice ca nu sunt violenti..bai astia de bat pe fasia gaza de 60 de ani,barba alba……sunt niste escroci manipulatori toti evreii nu exista 1 care este curat…tora este legea veche care a fost implinita cand IISUS a venit in lume…si ei nu vor sa accepte asta.au fost poporul ales inainte,acum se roaga ca fatarnici si la colt de strada si tot nu o sa mai intre prin portile Raiului…scientologia=masoni=evreii….ce nu stim toti ca jidani fac tot HAOSUL asta pe pamant…???sa fim seriosi suntem saraci dar nu si prosti..de ce noua romanilor ne ascund toate adevarurile depre Daci si traci stramosi nostri de ce le este frica..ne au mintit si ne vor minti sa nu ne desteptam… ORTODOXIA NU ESTE O RELIGIE-CI ADEVARUL SI DREAPTA CREDINTA..IN FRUNTE CU IISUS HRISTOS CAPUL BIS.ORTODOXE…VOM INVINGE FRATILOR IN VREMURILE DE PE URMA…AMIN…..Doamne ajuta fratilor si pastrati-va credinta..nu va lasati amagiti !!!!

 14. vise, taica, vise zice:

  mihai bendeac, avand in vedere ca am renuntat la actorie in urma cu ceva ani, multa lume ma intreaba daca mai cred in teatru. Nu am o problemă cu a răspunde: NICI EU NU AM FOST ACTOR, NICI TU NU AI FOST ORTODOX.

 15. Adrian.I zice:

  @cata
  gramatica = teroarea sectantilor.

 16. Anghel M. zice:

  Sunteti niste fanatici,nu exista religie,e facuta sa controleze omul. Faceti ce v-a zis Mihai si interesati-va pe Google despre glanda pineala. Trezitiva!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.