Resetarea, noua „epocă de aur”


Politruk Alina Mungiu-Pippidi în deplin delir covidian cere adâncirea dictaturii prin înăsprirea măsurilor totalitare și pe Arafat premier. În disperare de cauză, cere cenzura pentru cei ce nu se aliniază la propaganda “marii resetari”. Supralicitează cerând vaccinarea obligatorie cel puțin pentru sectorul public și spyware de la STS impus ca certificat/propusk/ausweiss/green pass.

“Nici un fel de transport intern fără certificat verde, nu mai e voie să se urce nimeni în tren, avioane interne sau autobuze de cursă lungă nici măcar între localități necarantinate.
Stabilirea unor reguli clare pentru magazinele alimentare, unde se intră fără certificat verde, adică o suprafață de 20 metri pătrați de consumator și amenzi drastice pentru managerii care permit orice fel de coadă în interior, deși au scris pe jos distanță 2 m, că din păcate consumatorii se poartă adesea ca niște animale, nu știu să citească și au pasiunea înghesuielii. Să se înghesuie afară. Dacă vreți doar 12 m treceți la măști FP2, ca în Germania”.
Sursa: https://r3media.ro/alina-mungiu-pippidi-delir-totalitar-certificatul-verde-peste-tot-limitarea-deplasarilor-vaccinarea-obligatorie-cenzura-si-pe-arafat-prim-ministru/

Raed Arafart cu semiluna în privire se uită chiorâș la camerele tv si gângurește cu seninătate de deșert:

Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze. Măcar pentru trei luni (…) Acum, cu tot dreptul de liberă exprimare, aș tăia microfonul. (..) Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să NU se vaccineze”.
Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/ARAFAT-Trebuie-taiat-microfonul-tuturor-celor-care-nu-sustin-vaccinarea.-Nou-derapaj-grav-impotriva-legii-supreme-a-statului-a-drepturilor-omului-si-legilor-fundamentale-ale-Uniunii-Europene.-Nu-ma-opreste-pe-mine-Constitutia-Romaniei-2-170034

Martorii lui Covid nu pot derula “marea resetare” fără oprimare și cenzură, elemente fundamentale pentru dictatura cu damf medical. Te vor obedient, să nu miști în front, să te supui orbește și să asculți strict ce-ți spun comunicatele oficiale și propagandiștii televiziunilor vândute. Vor ca vătafii Gulagului România sa fie de felul mincinoasei Beatrice Mahler vaxxinista minune cu buzunarele pline grație AstraZeneca. Pe larg aici.
Vor să primești ordine din partea unuia corect politic ca Rafila, progenitura unui troționar bolșevic.
Până când … ?

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Resetarea, noua „epocă de aur”

  1. margelatu zice:

    domne io nu vreau sa mă-nțep de nici un fel și nici trei sferturi din țară nu vrea
    dacă noi toți nu putem plăti ce avem de plată se duce țara de râpă
    guvern de dobitoci

  2. mihailandrei zice:

    Mai degraba guvern de slugi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.