Perechea lui Țurcanu


Eugen Țurcanu rușinea speciei umane răgea cu trufie demonică:

“Eu sunt Țurcanu! Primul şi ultimul. Nu s-a născut un altul care să-mi ia locul. Pe mine nu mă poate nimeni minţi, aşa cum vă mint pe proştii ca voi. Eu sunt adevărata evanghelie! Eu o scriu acum. Am pe ce o scrie – pe stârvurile voastre. Ce scriu eu e lucru adevărat, nu basme de adormit copiii”. (Tache Rodaș – Mărturii din iadul temnițelor comuniste)

Alina Gorghiu senatoarea Thanatos și mare preoteasă a cultului covidian împroșcă cu veninul vorbelor:

“Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”Sursa


https://www.activenews.ro/stiri/Alina-Gorghiu-a-recunoscut-Cand-te-vaccinezi-o-faci-pentru-cei-din-jur-cand-mori-de-la-vaccin-o-faci-pentru-tine-insuti.-GAFA-ZILEI-170180

Zău? Dacă mori o faci pentru sănătatea ta? În cazul ăsta … ai grijă ce-ți dorești.

Fiecare e dator cu o moarte. Pentru unii, mai important ca orice e învierea întru Hristos! Viața pământească ar trebui înțeleasă prin prisma a ce spunea părintele nostru Sf.Ioan Gură de Aur:
“Pe pământ te ostenești, dar în ceruri e cununa!” Iar Sf. Pavel la II Corinteni 5:10 spune:“Pentru că noi toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, ca să ia fiecare după cele ce a făcut prin trup, ori bine, ori rău”.
De când uciderea pruncilor prin avort și folosirea de linii celulare prelevate de la aceștia pentru producția și/sau testarea serurilor cu care satrapii planetari cu aere de cezari, adică adepții cultului covidian, forțează injectarea societății umane reprezintă un act de laudă în fața lui Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru?
Frica de moarte trupească? Da, există datorită slăbiciunilor noastre. Și totuși, Matei 10:28:“Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena”.

Tu Gorghiu, tu și restul de iude smintiți lumea. Pentru cei ca tine e scris la Matei 18:6: “Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării”.

Se pare că Țurcanu și-a găsit perechea sufletească. Țurcanu “scriitor” pe cadavre de martiri, Gorghiu apologeta morții pentru “sănătate”. Arc peste timp. Eugen și Alina, trecutul și prezentul, împletirea veacului trecut cu veacul de acuma. Eugen și Alina, resetarea stalinistă și resetarea marxist-Klaus Schwabistă.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.