Q&A pamflet


Kolea – Bețivul din Novosibirsk, komisar părerolog șef la Krasnaya Armiya răspunde din pivnița Kremlinului la întrebările existențiale adresate de revoluționarii consumatori de blini cu govno din România.

Q
Ce diferență e între pesede și usere?
A
Ce drocit faci tu în România? Nu te-ai prins că diferența dintre pesede și usere e diferența dintre staliniști și troțkiști?
Staliniștii/pesedeii vor consolidarea cuceririlor revoluției, în schimb troțkiști/usereii se agită ca sifoanele de dragul revoluției permanente (în pauză se iubesc cu antifa, adică cu puradeii alăptați sufletește de Bakunin).

Q
Cine e suka și cine e suki în politichia românească și evropenă? Dacă se poate niște exemple.
A
În ierarhia slugilor nostre, suka e de prim rang. Suki e rang inferior, wannabe în limbaj reacționar. În România toți politicienii sunt suki cu excepția lui Iliescu, pe care într-adevăr îl putem numi suka. Mai departe, la nivel continental e Angela Mekel care și-a dovedit utilitatea în telenovela gazoasă, Nord Stream parcă-i spune. Apoi, cu mândrie îl dau exemplu pe Gerhard Schröder, ăsta a dus ideea de suka la un nou nivel, motiv pentru care l-am făcut șef la Rosneft.
Cu drag mă gândesc la ministresa de externe Karin Kneissl, sluga noastră cu ifose habsburgice, ajunsă colegă de bancă cu Gerhard Schröder la Rosneft, care în plus croșetează chestii propagandistice la RT/Russia Today.
Desigur, nu-l putem ignora pe Viktor Onan de la Budă(pesta). Ăsta vrea să facă dualism cu moskalii, așa cum făceau mocofanii lui înaintași cu habsburgii.

Q
Protestatarii valahi, ce treabă au cu Boje? Care-s cele mai bune contramăsuri?
A
Valahii au treabă cu Boje pentru că sunt contrarevoluționari. Ne sfidează pe noi și pe чёрт-chort, adevaratul zeu.
Ca să luptați eficient împotriva lor, luați exemplu de la suki din România care s-au repezit ca muștele la dosul calului aruncând cu acuze, gen: obscurantism, extremism, terorism, xenofobie, “antieuropenism” și fascism.
Ca sa priceapă orice kolhoznic, genul ăsta de tactică sovietică se traduce prin aruncarea de govno în ventilator ca să fie murdărită toată lumea care nu nu corespunde standardelor revoluționare.
Insistați tare cu fascismul, adică cu fașâsmu’ ca sa citez corect pe clasicii bolșevici din anii ‘50. Cine îndrăznește să-l invoce pe Boje la mitinguri, cine nu vrea vaccinare și pașaport de vaccinare, cine nu vrea mască de bâlci medical, cine nu vrea să fie videochatist și alege să se întâlnească cu alții, cine nu acceptă dresajul social, cine circulă pe străzi, mai ales la ore obscene, fără declarație pe proprie răspundere și propusk de la NKVD, musai să fie amendat, bătut și etichetat drept fașâst. Dacă nu vă e clar, cereți detalii propagandistice de la Cîțu, Barna, Fritz și alți suki din România.

Q
Ce diferență e între un cetățean și un proletar în vremurile noastre?
A
Cetățean adevărat e cel ce-și apără libertățile și e anticomunist, cel ce nu se supune dictaturii proletariatului covidian și e solidar cu alți reacționari creștini din Evropa și din lumea largă. Proletar e ăla corect politic, anticreștin și antinațional, e adeptul revelației propovăduite de Martorii lui Covid de rit green new deal și great reset.

Q
Ce blm-antifa așteptăm? Când începe revoluția culturală în România? Când încep brigăzile roșii să lucreze contra adepților lui Boje care ne sfidează cu atitudini reacționare gen mersul biserică de Paște … și nu numai?
A
Puțintică răbdare tovarăși! Revoluția culturală pornește atunci când kominternul desemnează alt cadru de nădejde în locul lui Mihai Șora care în clipa de față meditează transcendental la paradisul marxist și la cele 72 de virgine komsomolizde care îl așteaptă.

Q
Gospodin Kolea, ce preocupări culturale ai?
A
În general am preocupări mari, pe măsura mea. Alteori, compun muzică și text la nivel internațional. Cu compoziția mea genială s-a lansat în muzică Valerica lu’ Cioloș.

Acuma trebuie să mă retrag ca să pot savura în liniște balerca regulamentară de samagon. Tovarăși, când o să-l auziți și o sa-l vedeți pe Barna cântând ELSA și pe Andrey Caramitru suflând în sirena lu’ Vasili Roaită, înseamna că io și Krasnaya Armiya suntem aproape. Aveți grijă cum răspundeți la chemarea revoluționară. Pentru început să faceți inventarul ceasurilor, paltoanelor și moșiilor din România pentru că davai ceas, davai palton. davai ceas, davai moșie, covid tovărășie.

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Q&A pamflet

  1. kosk zice:

    :))) :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.