Robert F Kennedy Jr cenzurat


Robert F Kennedy Jr. răspunde la eliminarea contului său de către Instagram

Contul Instagram al RFK, Jr. a fost blocat [deplatformed] miercuri. Mai multe canale mass-media au raportat cenzura, spunând că contul a fost eliminat din cauza “dezinformării despre vaccin”, caracterizare pe care Kennedy a respins-o fără echivoc.


Miercuri, contul de Instagram al lui Robert F. Kennedy, Jr. a fost blocat fără o notificare prealabilă. Canale media care raportau despre cenzură au afirmat că contul a fost eliminat din cauza “afirmațiilor false privind vaccinul covid” sau a “dezinformării despre vaccin”. Unele rapoarte l-au etichetat pe Kennedy ca fiind “anti vaccin”.

Kennedy, fondator, președinte și consilier juridic principal al Children’s Health Defense respinge fără echivoc aceste caracterizări ca fiind false și înșelătoare.

Children’s Health Defense (CHD), inclusiv Kennedy, pledează pentru siguranța vaccinurilor și libertatea sănătății. Misiunea CHD este de a pune capăt bolilor ce afectează copilăria prin expunerea cauzelor, eliminarea expunerilor dăunătoare, responsabilizarea vinovaților și căutarea dreptății pentru cei afectați.

După cum a spus Kennedy de multe ori, pentru ca o democrație să funcționeze, trebuie permisă dezbaterea civilă a problemelor – inclusiv despre știința vaccinului. Cenzura acestei dezbateri este anatema pentru democrație.

Kennedy și Mary Holland, președinte și consilier general al CHD, au emis următoarele declarații cu privire la eliminarea contului lui Kennedy de către Instagram:

Robert F. Kennedy, Jr., președinte Children’s Health Defense a spus:

Fiecare declarație pe care am pus-o pe Instagram provine dintr-o bază de date guvernamentală, din publicații evaluate de colegi și din știri confirmate cu atenție. Niciuna dintre postările mele nu a fost falsă. Facebook, industria farmaceutică și autoritățile sale de reglementare captive folosesc termenul de “dezinformare despre vaccin” ca eufemism pentru orice afirmație factuală care se îndepărtează de declarațiile oficiale privind sănătatea și siguranța vaccinurilor, indiferent dacă este adevărat sau nu. Acest tip de cenzură este contraproductiv dacă obiectivul este furnizarea sigură și eficientă de vaccin.

Industria farmaceutică creează în grabă vaccinuri folosind banii contribuabililor și tehnologii netestate. Acestea includ o pripita apariție de noi produse riscante care sunt scutite de răspundere, de testele de siguranță pe termen lung și care nu au primit aprobarea FDA. Autorizarea utilizării de urgență este un experiment științific de masă. Orice solicitare, va necesita un control extraordinar din partea presei și a publicului.

În schimb, mainstream media și giganții rețelelor sociale impun cenzura totalitară pentru a împiedica avocații sănătății publice, ca mine, să exprime îngrijorări și să se angajeze dezbateri publice. Aceștia pedepsesc, umilesc, denigrează și desființează/decredibilizează persoanele care raportează propriile leziuni cauzate de vaccinuri.

Oricine poate vedea că aceasta e formula pentru catastrofă și o lovitură împotriva Primului Amendament, piatra de temelie a democrației americane.

Mary Holland, președinte Children’s Health Defense a spus:

Libertatea de exprimare e piatra de temelie a democrației. Children’s Health Defense și Robert F. Kennedy, Jr. furnizează informații necesare cu privire la vinovati, inclusiv vaccinurile, care sunt legate de multe boli cronice care acum afectează 54% din copiii Americii. Dr. Anthony Fauci a arătat clar că copiii vor fi incluși în planurile de vaccinare covid, chiar dacă au un risc aproape zero de maladie covid. CHD consideră cu tărie că copiii nu ar trebui să-și asume 100% riscuri de leziuni prin vaccin cu 0% de beneficii.

Trista realitate este că leziunile cauzate de vaccin se pot întâmpla. Baza de date Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) din USA conține mai mult de 11.500 de rapoarte despre reacții adverse la vaccinul covid, inclusiv peste 500 de decese în doar șase săptămâni de la începerea campaniei de vaccinare. De ce Instagram cenzurează platforma lui Robert F. Kennedy Jr. numind-o “dezinformare”? De ce acum?

Instagram a blocat pe Robert F. Kennedy Jr. și pe Del Bigtree, gazda Highwire, cu doar 15 minute înainte de a difuza seminarul web “Covid Vaccine on Trial, If You Only Knew” în care se sublinia îngrijorările despre covid, leziunile, mecanismele și alte chestiuni relatate de patru medici, mai mulți doctoranzi și lideri din comunitatea celor cu traume de la vaccin.

Vaccinurile covid utilizează o tehnologie nouă, care nu a fost folosită până acum pe populația umană. Odată cu aceasta apar riscuri mari. Lumea merită să aibă aceste informații cruciale pentru a-și proteja sănătatea proprie și cea a copiilor lor.
Odată cu aceasta apar riscuri mari. Lumea merită să aibă aceste informații cruciale pentru a-și proteja sănătatea proprie și cea a copiilor lor.

Sursa:
https://childrenshealthdefense.org/defender/robert-kenney-jr-instagram-removal-account/

Acest articol a fost publicat în America și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Robert F Kennedy Jr cenzurat

  1. Corina zice:

    Puterile intunericului nu ne dau voie sa ne aparam cand ne omoara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.