Tupeul grofilor de mucava


De la înjurături la amenințări cu moartea.


Se întâmplă în Carei, orașul căpuşat de hoarda u.d.m.r, prin intermediul turanicului Eugen Kovacs-Jeno.

„Au trecut la amenințări directe! Au creat chiar o pagină de Facebook în acest sens.
Presa românească independentă deranjează la Carei!
Sunt curioasă dacă în acest caz se va autosesiza POLIȚIA la fel cum a făcut când au luat parte la circul descris de consilierul primarului și niciodată dovedit oficial.
Sau poate nu pentru oricine se deranjează autoritățile competente ale statului.
Iar Buletin de Carei deranjează prin faptul că FIECARE material este susținut de documente oficiale sau imagini concrete.

… și nu demult spuneam că e o adevărată aventură să fii și să rămâi român la Carei.
Daniela CIUTĂ.”

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/amenintari-directe-cu-moartea-pentru-familia-ciuta.html

Acest articol a fost publicat în Europa, Romania, Ungaria și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tupeul grofilor de mucava

  1. Alina zice:

    Nu se intampla doar in Ro ci peste tot pe unde comenteaza unguri. In America au batut o femeie care scria contra lor pe net si au amenintat ca o omoara dar politia nu are ce face fiindca nu se poate dovedi cine a fost desi vb maghiara. Lucreaza in grupuri si ameninta pe net pe toti care scriu despre mizeriile lor si pe urma trimit hackeri sa afle cine sunt.

  2. Transilvania zice:

    Ungurii nici macar nu se prefac ca rusii, ei isi arata pe fata ura milenara fata de romani. Nici n-ar putea face altfel de fapt, avand originile pe care le au: un popor barbar si salbatic timp de mii de ani, care era angajat de vecinii lor pentru a le lichida dusmanii prin cele mai crude mijloace – este absurd sa credem ca s-au civilizat vreodata. Au dat dovada de cruzime in tot decursul istoriei, pana acum, si dupa cum se vede din purtarea lor in zonele unde sunt majoritari – asta este ce ii asteapta pe romani, dupa cum ungurii recunosc fara rusine.

    „Numai cei ce nu cunosc pe unguri și propaganda lor își pot închipui că ar fi putut avea, cu ocazia reocupării Ardealului, o altă conduită de cât aceea pe care au avut-o. Prima lor grijă nu putea fi decât de a se răzbuna mai întâi și apoi de a repune cu orice preț lucrurile în starea în care au fost. De aci toate crimele, toate silniciile, expulzările și confiscările scandaloase. Trebuia mai întâi aruncată teroarea în masse pentru a determina, pe deasupra arbitrajului delà Viena, un curent de emigrare și de extirpare. Trebuiau golite orașele de valahi și extirpate focarele de cultură, de comerț, de industrie înfiripate de ei.
    Noi am pus 20 de ani ca să tolerăm pozițiile dominante ale ungurilor. Ei în 24 de ore, cu forța brută, au maghiarizat orașele și au strivit viața românească. Nici nu intraseră bine trupele maghiare în orașe și vitrinele, firmele românești au fost distruse; instituțiile, comerțul și industria românească, paralizate.
    Tactica ungurilor nu poate fi alta. Ei vor continua a distruge specificul românesc delà orașe și delà sate. După ce vor fi suprimat pe conducători, vor începe marea operă de dizolvare a masselor românești ale cărei jaloane le-au aruncat de altfel din primul moment pe teren. Sau maghiarizează si desființează pe români, sau vor fi alungați din teritoriile cedate.”
    Evenimentele din Ardeal în lumina istoriei (1940)

    Tropote de ponei în pustă

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.