Rotaţia cadrelor


Pleacă ai noştri

Vin ai noştri

Acest articol a fost publicat în antihrist, ateism, bolsevism, comunism, coruptie, Erezie, Europa, pamflet, politicianism, Romania, socialism, Totalitarism, UE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la Rotaţia cadrelor

  1. VDFilip zice:

    Da ma gretzosule care sugi mainile puroioase asa cum iti dezvalui caracterul si educatia de la ma-ta bolsevica care se inchina si tremura la toti paianjenii din jurul dihaniilor pironite drept icoane pe pereti. deliratilor. ai inceput sa fierbi in suc propriu de ti s-au zburlit penele de cocosel. ce repede dati voi in afurisenie ortodocsi bolsevici. va apuca tremuriciul cat ai bate din palme. v-au tinut mamele voastre numai intre zabrele si v-au pus sa faceti matanii si sa pupati mazgalituri pe pereti pana v-a apucat delirul. ei, si-apoi va readucea la realitate cu ceva extazi de pruna sa va scrasneasca niste injurii cu cristosi si crushiulite si crushoaie de care numai la ortodocsi ai parte de harul maretz sa le auzi. ia vezi pe unde ti-ei fi uitat crushioiu ma-tii si secera cu ciocanul.

  2. TLC zice:

    @VDFilip

    Bravo soimu’ patriei care boscorodeste in limbi, tu vorbesti de educatie? Marsh la regele tau Cioaba si smulge-i turturii maronii de pe streasina dosului, ca sa ai ce rumega. Ce credei ca te lasam sa-ti faci damblaua fara sa primesti flegmele de rigoare? Tonul face muzica, ti-am raspuns pe masura, si-ti voi raspunde in continuare la fel. Scarnavie, spune drept, nu cumva esti baptist si-ti convine ca-i persiflam pe fratii vostri de paranghelie, adica pe penticostali? Poftim un „teaser” cu damf de baptism 🙂


    „(…) predicatorul baptist Vlad Ion, a rostit o cuvantare in care a adus cuvinte de recunostinta fata de Uniunea Sovietica, care a eliberat tara noastra si a facut apel la cei prezenti ca sa se roage pentru membrii Prezidiului, Marii Adunari Nationale, si pentru membrii Guvernului.
    Cu ocazia zilei de 23 August a.c, membrii baptisti aflati in campul muncii au luat parte cu totii la manifestatie, fara a se eschiva ca in trecut”

    Catelusule, stai linistit sub masa incovrigat, poate intre timp iti vine mintea la cap, ca tare zbuciumat mai esti.

  3. Iulian zice:

    Sectarii=Traficantii de nemurire.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.