Jeffrey Franks : Sunt mormon. Nu fumez, nu beau alcool, nici cafea. Am conştiinţa curată!


Şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, a declarat că are conştiinţa împăcată în ceea ce priveşte petrecerea de la sfârşitul săptămânii trecute, la care a participat alături de alţi membri ai delegaţiei FMI, BM, CE, la invitaţia Ministerului Finanţelor şi BNR.

„Au existat critici în presă privind aşa-numita petrecere de săptămâna trecută. Daţi-mi voie să clarific: duminica trecută, după o sesiune de lucru la centrul BNR de la Sinaia, am fost invitat alături de staff şi colegi la o masă sponsorizată de Ministerul Finanţelor şi Banca Naţională, la un restaurant cu mâncare tradiţională românească şi muzică tradiţională românească, pentru a înţelege mai bine cultura locală şi România”, a arătat Franks. „Sunt o persoană religioasă, sunt mormon. Nu fumez, nu beau alcool, nici cafea, nu-mi permit un comportament imoral. Am conştiinţa curată. Le-aş cere celor care m-au acuzat să se întrebe dacă pot spune acelaşi lucru”, a declarat Franks.

sursa
–––––––––––––––––––––––––––-

Înţelegem că atunci când pune umărul la distrugerea unei ţări, la jaful sistematic etc, este de real folos pentru conştiinţa sa faptul că nu consumă alcool şi nu fumează! Inedită perspectiva sectantului Jeffrey Franks. Contrabanda cu tutun o să meargă şi mai bine din simplul motiv că mulţi români vor vrea să-şi stingă ţigările pe retina cămătarului Franks.

Anunțuri

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Albert Pike, America, antihrist, cezaropapism, Church of God, coruptie, cruce,biblie,sectant,eretic,, Enclavizarea Romaniei, Erezie, Europa, FMI, Francmasonerie, geopolitica, Gnosticism, Halloween, Hermes Trismegistus, holocash, Kabbala, Marele Arhitect, Martin Luther, martorii lui iehova, marxism, Mason, MLFR, Morals and Dogma, NATO, neoprotestantism, new age, ONU, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, politicianism, Romania, sionism, socialism, teologie, teosofie, Totalitarism, UE, Vatican, vesnicie, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la Jeffrey Franks : Sunt mormon. Nu fumez, nu beau alcool, nici cafea. Am conştiinţa curată!

 1. viorel zice:

  Dar oare ceilalti protestanti tin si ei sabatul ca adventistii?? Mowgli, de ce nu dai in ei?

 2. Marius C. zice:

  NU a venit FMI-ul in Romania ca sa ne dea bani cu forta, noi am cerut.
  Mormonii nu sunt o „secta”, ca nu se „trag” dintr-o religie. Sunt a patra religie ca marime din USA.
  O multime de angajati ai FBI si CIA sunt mormoni. La fel si in guvernul USA si armata. De ce? Pentru ca sunt oameni respectati si de incredere.
  Mormonii sunt pe banii lor in Romania, adica isi cheltuiesc banii aici. Nu primesc bani de la STAT si nici alte avantaje. Sunt pe timpul si banii lor.
  Nu FMI-ul are nevoie de bani, ci ROMANIA – adica VOI.

 3. TLC zice:

  @Marius C
  Dincolo de simplitatea abordarii, dincolo de ineptia evidenta, se distinge un anume mod de gandire. Gandirea celui ce nesocoteste mostenirea religioasa si culturala a propriului popor. Esti gata oricand sa ne ofere lectii despre cultura si religia „veritabila”, chiar daca cultul tau a aparut la mai bine de un mileniu jumatate de Crestinism. Esti puradelul tributar unui pseudocult scurs pe pamant din dosul negricios si stafidit al lui Aghiutza. Esti esti melteanul „corect politic” dopat cu „revelatie” licuriceasca, care face ordine in religie si cultura laica dupa standardul impus de Departamentul de Stat. Spune ma, daa USA „mandria planetei” cum a facut de a ajuns cea mai indatorata tara din lume? Daca FMI a fost „implorat” sa acorde imprumuturi Romaniei, inseamna ca India, China si alte tari, au fost implorate sa controleze datoria publica a USA?
  http://mobil.money.ro/article/1198441
  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-9670750-sua-datoria-publica-sarit-brusc-peste-100-din-pib.htm
  http://www.rtv.net/datoria-sua-o-catastrofa-anuntata_17966.html
  p.s
  Agentilor mormoni le urez sa fie colindati cat mai grabnic de cineva gen Vasili Blokhin 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s