Nebunie anarho-trotinetistă


O nemțoaică bate câmpii la televiziunea ORF a habsburgilor expunând demența stângii. E vorba de Verena Brunschweiger o activistă pentru climă care face propagandă pentru înlocuirea copiilor cu imigranți din Africa și Orientul Mijlociu. Apelând la “cultura vinovăției”, anarho-trotinetista cu pricina încearcă să convingă albii din Europa să nu mai facă copii, încadrând actul de procreare european ca fiind expresie a rasismului. Tare faza cu “arienii”, nefericită aluzie la poveștile stupide ale lui Alfred Rosenberg. În viziunea ei, pruncul alb e o povară pentru planetă, o viziune care se aliniază cu o ideologie de stânga mai largă, în care europenii sunt învinuiți pentru problemele globale și pentru toate relele lumii.

Reporter:
Nu e un pic naiv să credem că, dacă unii oameni din Europa renunță la copii, acest lucru ar trebui să schimbe ceva? Nu ar trebui să ne concentrăm mai mult pe faptul că tinerii din Austria ar trebui să dorească să aibă din nou copii?
Verena Brunschweiger:
Din contră. Adică, mă întreb, ce facem cu oamenii cărora le distrugem viața? În sudul global există oameni din Africa și Asia ale căror țări nu mai sunt locuibile din cauza schimbărilor climatice pe care noi le producem aici, și atunci ei vin aici.
Le vom spune: “Oh, nu, avem atât de mulți arieni ai noștri încât nu avem nevoie de voi?” Oare cum își imaginează ei acest lucru?
Găsesc acest lucru incredibil de rasist și lipsit de considerație fără egal. Și e obligația noastră de a ne abține în ceea ce privește reproducerea.
E de datoria noastră, aici, în cadrul națiunilor industriale occidentale, să acceptăm și să integrăm oamenii din “Trikontinent” (nn: cuvânt din vocabularul anarho-trotskist. Se referă la cei din Africa, Asia și America de Sud ).
Am fost responsabili pentru a ne asigura că cei ale căror țări, țările lor, ca să spunem așa, nu mai pot locui în ele din motive climatice. Sunt 48 de grade acasă. Nu mai au resurse, nu mai au ce bea, nu mai au ce mânca, nu mai au absolut nimic. Trebuie să îi ajutăm ca oameni.

F*k off stupid commie b*ch

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.