Vremea torționarului


brave new world

După 11 Septembrie lumea s-a schimbat în rău. Sub pretextul coronavirus lumea se schimbă în mai rău. Dormi liniștit cetățeanule, Pan-European Privacy-Preserving Proximity Tracing în curând o să-ți vegheze somnul cel de moarte.
http://epochtimes-romania.com/news/agentia-de-protectie-a-datelor-din-ue-cere-o-aplicatie-pentru-a-monitoriza-raspandirea-virusului-wuhan–299795

https://www.theregister.co.uk/2020/04/06/pan_european_privacy_preserving_proximity_tracing_plan/

Altfel, toate bune și frumoase …

Davai propusk … stropşeşte printre dinţi gealatul carpato-danubiano-pontic.

O bătrână din Năvodari (Constanța) a fost amendată, astăzi, cu 1.000 de lei pentru că ar fi întârziat 10 minute la cumpărături și a depășit ora 13.00, până când avea voie să iasă din casă, în contextul pandemiei de coronavirus.
https://www.money.ro/batrana-amendata-cu-1-000-de-lei-pentru-ca-a-intarziat-10-minute-la-cumparaturi/

Polițista m-a întrebat că de ce am ieșit afară, și i-am răspuns că am ieșit după pâine.
“Păi la ora asta?”, mă întreabă ea. Zic, da, că n-am găsit pe nimeni să îmi ia. ( … )
Este vorba despre o femeie de 67 de ani din Giurgiu care a fost depistată pe strada Tineretului de polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu circulând în afara locuinței, în afara intervalului orar 11.00-13.00.
În fapt, la data de 28 martie a.c., ora 13.28., femeia se deplasa fără un interes profesional sau pentru realizarea unor activități agricole, în afara locuinței.

https://jurnalgiurgiuvean.ro/o-batrana-din-giurgiu-a-fost-amendata-pentru-ca-astepta-pe-cineva-sa-ii-cumpere-paine/

“M-a oprit domnul polițist și pur și simplu mi-a dat amendă că așa a vrut el.
Înainte de acest incident, m-a oprit alt echipaj la intersecția de la Iulius Mall din Timișoara și m-a verificat, mi-a cerut declarația pe propria răspundere și buletinul și oamenii legii au constatat că totul a fost în regulă și că declarația este corectă.
Mi-au dat liber”. Din păcate, la oprirea care a avut loc o distanță de 500 de metri de prima, fermierul a avut ghinion. Gelu a adăugat: “Omul legii m-a întrebat unde merg?
I-am spus că la câmp la semănat. “Când te întorci?”. “La ora 20-21-22. Niciodată nu am o oră fixă când mă întorc de pe câmp”. “Dar nu ai trecut ora pe declarație!”, a constatat polițistul. “Trebuie să îți dau amendă 2.000 de lei!”. “Păi, de ce să îmi dai amendă 2.000 de lei?”. “Pentru că nu ai scris ora când te întorci. Dar eu mă deplasez cu această adeverința de 3 săptămâni și nu am avut probleme niciodată. I-am spus că nu trebuie trecută ora nicăieri”. “Nu, că trebuie trecută ora!”, a insistat omul legii. “I-am spus că nu trebuie trecută ora!”. Atunci polițistul s-a supărat și l-a pedepsit mai tare pe agricultor: i-a majorat sancțiunea. “Trage pe dreapta! Ai 5.000 de lei amendă!”.
“I-am spus: dă-mi 5.000 -10.000 de lei, cât vreți voi, dar nu trebuie trecută ora.
Când trebuie să plec și trebuie să mă întorc de pe câmp!”, i-a răspuns fermierul.

http://www.ziuadevest.ro/fermierul-gelu-barna-a-fost-amendat-cu-5000-de-lei-fiindca-nu-a-scris-ora-cand-se-intoarce-de-pe-camp/

Un preot din Râmnicu Vâlcea a fost amendat cu 20.000 de lei de poliţiştii locali, după ce a fost surprins efectând o slujbă religioasă în curtea bisericii. ( … )
În timp ce un poliţist îl întreabă pe preot datele de identificare, altul, care nu apare în imagini, cel mai probabil chiar cel care a şi realizat filmarea, pe un ton ameninţător, spune: “20.000 vă dau!”.
Enoriaşii încearcă să-i îmbuneze pe poliţişti: “Nu vă supăraţi, dar vă rugăm nu vă supăraţi, dar părintele nu poate să ne controleze pe toţi… Vă rugăm frumos …”.
Doar că poliţistul “rău” nu se lasă deloc înduplecat: “Asta e batjocură. Lipsă de respect faţă de autorităţile statului. Când Ordonanţa Militară spune clar ce aveţi de făcut şi de respectat”
.
https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/video-preot-amendat-de-politisti-cu-20-000-de-lei-pentru-un-parastas-in-curtea-bisericii–248991.html

Duminică, 12 aprilie, de sărbătoarea Floriilor, nemțenii au simțit nevoia să iasă mai mult ca de obicei și inevitabil au fost cele mai multe cazuri de încălcare a restricțiilor impuse de la instituirea stării de urgență: 229 de amenzi, în valoare totală de peste 800.000 de lei, potrivit datelor comunicate de Prefectura Neamț.
https://zch.ro/socializare-de-florii-229-de-nemteni-au-fost-amendati-cu-800-000-lei-explicatii-oficiale/

Și în Duminica Floriilor timișenii s-au plimbat mai mult decât era cazul în stare de urgență. Câteva sute au fost amendați după ce nu-și au putut justifica prezența pe străzi. “În județul Timiș, în 12 aprilie, polițiștii timișeni au aplicat 380 sancțiuni contravenționale în valoare de 815.905 lei pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației. Jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 16.000 lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționare a circulației. Jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat un număr de 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 22.000 lei”, a transmis, luni, Instituția Prefectului.
https://stiridetimisoara.ro/plimbari-de-850-000-lei-in-stare-de-urgenta-in-duminica-floriilor-in-timis_10702.html

Intimidați, amenințați, amendați pe cei fără apărare, căci pe cei din clanuri îi evitați cu talent pentru că vă este frică de săbiile și de tupeul lor ascuțit.
Regretabil e că militarii s-au lăsat târâți în mocirlă. Regretabil că au acceptat rușinea spălându-se pe mâini precum Pilat din Pont.

Voi aștia care vă mândriți că faceți parte din “instituțiile de forță”, aveți sufletul putred, suflet de torționar NKVD.
Torționarule, așa-i că odată cu “starea de urgență” ai început să te simți împlinit?
Așa-i că în sufletul tău de slugă becisnică simți vibrația ecoului încurajator transmis de înaintașii tăi, torționarii anilor ‘50? Salivezi pavlovian la gândul că dobori recordul la amenzi acordate cu mărinimie bătrânilor și altor neascultători ai ordinelor de carantină și “distanțare socială”. Tare mult te umple de bucurie gândul că majoritatea nu vor plăti amenda din diverse motive. Te bucuri torționarule, căci tu o să-i arestezi pentru neplată având convingerea că servești cu cerbicie “statul de drept” în care drepturile omului sunt anulate la ordinul administratorului de colonie, ordin întărit de un ministru tributar “marelui arhitect” și de un unitarian manelist însoțit de un măscărici agarean.
Desigur, totul girat de parlamentul ticăloșilor în care pesedeii și peneleii se hârjonesc drăgăstos cu udemereii și usereii sub privirile responsabililor cu corectitudinea politică de la SNSPA – Ștefan Gheorghiu.
Tu torționarule ai mintea îngustă, dar asta nu înseamnă că nu pricepi filosofia.
De fapt, tu esti întruparea filosofiei, filosofia bastonului, cătușelor, temniței și a oaselor rupte. Idolii tăi sunt celebri “filosofi” Luka Laszlo, Ana Pauker, Pantiușa, Nicolschi, Drăghici, Czeller, Goiciu și mulți alții.
Torționarule, așa-i că pentru tine Sfintele Paști e “opim pentru popor”, o poveste burghezo-moșierească?
Torționarule, așa-i că speri să vină cât mai grabnic ziua în care șefii tăi instituie carantina perpetuă, ziua când începi să explici creștinilor, cu ciomagul pe spinări, că nu există alt Dumenezeu în afară de Marx și că Maromet e trimisul său?
Torționarule, e vremea ta, e vremea să ieși la drumul mare. Pune-ți rânjetul macabru pe chipul tău vânăt de răutate. Cu mânie proletară, arată robilor că tu ești legea celor fără fărădelege, legea celor fără Dumnezeu.

Acest articol a fost publicat în ateism, bolsevism, coruptie, Europa, Romania, Totalitarism, UE, vesnicie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Vremea torționarului

  1. Costea zice:

    Militarii s-au lăsat târâți în mocirlă?

    Militarii de azi sunt mercenari. Trag in cine li se spune.

  2. George Valah zice:

    Ceea ce se intampla e mult mai mult decat se spune, in fapt e o DECLARATIE a NOM catre LUME: „Incepand de azi, notiunea de „poporul suveran” a fost abolita, iar noua denumire e de „popor supus/sclav”. Libertatile de orice fel: de credinta, de miscare, de asociere, de viata privata, de proprietate, etc sunt abolite si pentru orice faceti va va trebui ca noi sa va permitem asta sau sa va ordonam. Notiuni de familie, rudenie, conationalitate, etc. sunt abolite, separarea sociala fiind noua forma permisa de coexistenta. Oricine contesta aceasta alegatie a noastra, sa o spuna acum sau sa taca!”
    Steagul „regal” a fost infipt in noul teritoriu, care de-acum are apartinator.

  3. Q zice:

    Motivul pentru care s-a dat drumul acum la toate masurile restrictive e ca 2020 e anul in care au loc alegeri prezidentiale la americani. Si e anul decisiv in care Trump poate sa mai castige un termen datorita propagandei intense a echipei sale: adica Putin, FSB, GRU, complexul militaro-industrial american aliat cu rusii, evreii bogati de dreapta gen Netanyahu. De cealalta parte e echipa „liberala”, adica cei ai lui Rothschild, masonii si bogatii care lucreaza pentru scopurile comune ale acestei echipe.

    Lupta e acerba intre echipe fiindca nu va fi loc la conducerea planetei pentru cei care pierd. Trump incearca deja sa instaureze dictatura anuland Congresul si Senatul. Cealalta echipa are aceleasi intentii in ce priveste masele. Desi lupta unii cu altii s-au aliat ca sa reduca fortat populatia si sa o inrobeasca definitiv. Miza e mare.

  4. Q zice:

    Inrobirea definitiva a populatiei planetei se va face intr-o prima faza cu ajutorul retelelor 5G. Frecventele 5G sunt la fel ca cele ale armelor cu energie dirijata [DEW] si ultilizeaza unde milimetrice si submilimetrice care trec prin aproape orice material, inclusiv cladiri si corpul omenesc, De aici ciudata graba a tuturor guvernelor de a implementa tehnologia 5G. Fiindca dupa ea mai urmeaza altele. Scopul e de a conecta intreaga populatie ramasa in viata dupa reduceri succesive la o retea globala bionica prin care toate creierele umane vor fi controlate prin imensele computere eMASS.

    Corpul uman emite biofotoni la fel ca plantele si orice alta fiinta vie. Acest semnal electric e captat de transceivers plasate din loc in loc si o unda radio/microunda va fi alocata fiecarei vietati ce urmeaza a fi controlata. In acest fel toate fiintele umane vor fi legate la sistem, care va sti in orice moment unde se afla, ce fac si ce gandesc. Creierul formuleaza gandurile sub forma de imagini si cuvinte care sunt reproduse si analizate de computere speciale operate de Inteligenta Artificiala. Pe baza acestor analize se iau masuri si se transmit comenzi persoanei conectate prin intermediul neuronilor care functioneaza prin transmiterea de impulsuri electrice.

    Neuronii pot fi accesati astfel de posesorii tehnologiei si li se poate transmite orice: vise, halucinatii, stari emotive, senzatii. Pot fi conectati actualmente la jocuri video pe computer si siliti sa traiasca un film. Violul creierului si corpului omenesc de catre guverne se afla intr-o stare mult mai avansata decat isi imagineaza lumea. Microcipurile sunt depasite demult. Boala si moartea vin printr-o unda invizibila cat un varf de ac de cateva decenii deja. Cand tot sistemul mamut va fi complet operational, se preconizeaza ca toate creierele umane ale sclavilor sa fie legate si intre ele, alcatuind ceea ce savantii rusi numesc biointernetul. Intre timp, oamenii de stiinta vestici lucreaza la dezvoltarea morfogenezei, adica la modificarea genelor umane in embrion pentru a crea sclavi cu anumite caracteristici si fara altele. Chinezii sunt pionieri in acest domeniu.

  5. Eusebiu zice:

    Uite ce vrea sectantul penticostal Ghe Falca
    https://inpolitics.ro/propunere-liberala-stupefianta-la-vreme-de-criza-big-brother-pentru-toata-populatia_18445123.html

    Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă vine cu o propunere stupefiantă în plină pandemie, prin care toate informațiile, de identitate, de sănătate, fiscale, bancare, cazier șamd despre cetățenii români ar urma să fie înghesuite pe un singur cip electronic la purtător, care să fie accesat de autorități după bunul plac. În opinia lui Falcă, România are ”șansa” să devină o campionă mondială la asemenea măsuri, la fel cum suntem lideri la viteza netului.

  6. Alina zice:

    In Canada cardurile de sanatate au fost demult amalgamate cu permisurile de conducere in sensul ca orice politist are acces la istoria bolilor cetatenilor si orice functionar de la asa numitele Service Centres de guvern. Intimitatea si viata privata a canadienilor sunt invadate grosolan de autoritati dar aproape nimeni nu observa atata timp cat toti au jucariile preferate.

  7. Zax zice:

    Amicul cu blogul restrictionat de ancom

  8. Transilvania zice:

    A inceput genocidul global al batranilor cu pretextul acestui „virus”. Se incepe cu batranii fiindca se stie prea bine ca egoismul general al oamenilor nu-i lasa se verse nici o lacrima pentru disparitia lor. De asta occidentul are obiceiul sa-i plaseze in casele de batrani care sunt doar anticamere ale mortii.
    In Romania exista un numar inadmisibil de batrani saraci si cersetori, dupa o viata intreaga de munca. Statul nu-i ajuta, le da pensii mici din care nu se poate trai (in timp ce toti securistii si intreaga industrie de turnatori mai mult sau mai putin acoperiti se lafaie in bani furati). Putinele organizatii de caritate nu fac fata la cererea prea mare.
    E o rusine sa ne abandonam batranii. Urmatorii la rand suntem noi.

  9. mihailandrei zice:

    In schimb, parlamentarii, securistii, magistratii si tot felul de lifte, incaseaza pensii speciale care se potrivesc perfect cu alte privilegii din panoplia lor.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.