Multipolaritatea se reunește la Sankt Petersburg pentru susținerea testelor PCR și pentru discuții despre dezvoltarea sustenabilă


A început Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg 2024 (SPIEF – St. Petersburg International Economic Forum).

es_01
O imagine luminoasă a sănătății publice și a echității, care apare în mod proeminent pe prima pagină a website-ului SPIEF. Verificați și dvs. https://forumspb.com/

Se întâmplă. Din nou. Se întâmplă în fiecare an, din păcate. Desigur, ne referim la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg, care e o reuniune anuală a celor mai antiglobaliste minți din lume.
Conform tradiției, nu vi se permite să intrați în incintă fără un test PCR negativ. SPIEF a publicat un videoclip util în caz că aveți întrebări cu privire la statusul dvs virusologic:

Mențiune: ID-ul dvs digital extravagant SPIEF nu va fi activat până când nu veți fi testat negativ pentru virus!

De asemenea, va trebui să cumpărați bilet. Costă 19.860 dolari.

Mențiune: Escortele/prostituatele nu sunt incluse în prețul biletului. Acestea se achiziționează separat!

Acum să analizăm ce anume se va discuta la această petrecere multipolară a părților interesate de valorile tradiționale.

Un punct important pe ordinea de zi îl reprezintă “tranziția către o economie mondială multipolară”, adică crearea unui “sistem global de reglementare a emisiilor de carbon”, care va deschide calea către o “dezvoltare sustenabilă” pe termen lung:

Strategiile de dezvoltare pentru lanțurile de producție și de aprovizionare sunt în curs de elaborare, ținând cont de obiectivele globale ale Acordului de la Paris și de planurile naționale de reducere a emisiilor și de adaptare la schimbările climatice. Abordările proporționale și ritmul de reglementare privind emisiile de carbon între statele membre ale EAEU, SCO și BRICS vor face posibilă crearea unui sistem global de reglementare a emisiilor de Carbon pe baza unei tranziții energetice echitabile, inclusiv a tehnologiilor de tranziție, precum și respectarea principiilor sistemului comercial multilateral și a neutralității tehnologice. Pentru EAEU, convergența abordărilor privind reglementarea climatică reprezintă o prioritate pe termen lung. […] Mecanismele de stabilire a prețului carbonului în funcție de piață vor contribui la realizarea obiectivelor climatice în țările SCO, EAEU și BRICS, și ce reprezintă un preț corect pentru carbon? 

Cât ar trebui să coste o bucată de carbon BRICS? Cinci ruble digitale? Poate zece? Dacă veniți la Sankt Petersburg, puteți discuta acest subiect important cu unii dintre cei mai renumiți cunoscători ai carbonului din lume, printre care Ruslan Edelgeriyev, reprezentantul special al președinției Rusiei pentru probleme climatice, și Tatiana Zavyalova, vicepreședinte senior pentru ESG (Environmental, Social & Governance – Mediu, Social și Guvernanță) al Sberbank.

Un alt grup de experți va discuta despre “finanțarea tranziției” și alte activități sustenabile care dovedesc, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că “țările BRICS sprijină în mod activ mișcarea de reducere a emisiilor în sectoarele care, tradițional, sunt mari generatoare de carbon”:

O posibilitate de atingere a obiectivelor climatice o reprezintă promovarea practicilor de finanțare de tranziție care contribuie la direcționarea fluxurilor financiare către proiecte de modernizare a industriilor și întreprinderilor cu emisii ridicate de gaze cu efect de seră. În prezent, țările BRICS sprijină activ mișcarea de reducere a emisiilor în sectoarele care, prin tradiție, sunt mari generatoare de carbon: în Septembrie 2021, Rusia a adoptat Taxonomia Proiectelor de Adaptare (Tranziție), în timp ce China are deja șapte taxonomii regionale de proiecte de tranziție. Demersurile generale au fost făcute în baza inițiativei Chinei și a G20.

Davos e îngrozit și fuge! Apropo: care regiune din Rusia a salvat cei mai mulți urși polari? Aflați la SPIEF ’24!

De asemenea, experții vor discuta despre motivele pentru care nu există nici un motiv de teamă în privința “dezvoltării rapide” a tehnologiilor biometrice în Rusia:

Piața globală a tehnologiilor biometrice se dezvoltă rapid, iar Rusia se numără printre liderii acesteia. În țară apar tot mai multe servicii care utilizează date biometrice, iar pentru ruși devine din ce în ce mai ușor și mai accesibil să beneficieze de servicii guvernamentale și comerciale. Dar oamenii sunt reticenți față de această nouă tehnologie. Unii se tem de escroci, în timp ce alții se tem de scurgerile de informații. Pentru alții, aceasta înseamnă un control total din partea statului. Aceste stereotipuri împiedică dezvoltarea sa. Dar ce sunt, de fapt, datele biometrice? Avem nevoie de această tehnologie și există vreun motiv să ne temem de ea? 

Încetează cu stereotipurile dăunătoare! Lasă biometria în pace … bigotule!

“Transformarea digitală” a Rusiei va beneficia de o atenție specială la SPIEF ’24. La urma urmei, părțile interesate relevante trebuie să lucreze împreună dacă speră să digitalizeze aproape toate serviciile “semnificative din punct de vedere social” până în 2030:

De asemenea, specialiști din întregul Sud Global se vor angaja în conversații stimulative din perspectivă intelectuală cu privire la cuvintele fără sens copiate din comunicatele de presă de la Davos:

În cele din urmă, conferința își propune să contribuie la instaurarea unei ordini mondiale deosebit de sustenabilă, bazată pe credite de carbon, etichete biometrice pentru vite și prostituate costisitoare.

Sursa: https://off-guardian.org/2024/06/05/spief-24-multipolar-world-order-converges-on-st-petersburg-to-take-pcr-tests-chat-about-sustainable-development/
__________________

Identificarea biometrică în Rusia
Traumatizarea proletariatului cu “sănătatea publică”
Fauci al rușilor susține că arsenalul de vaccinuri genetice va proteja norodul de “Boala X”
Carul cu globaliști s-a răsturnat la Soci
Cea mai prietenoasă bancă din Rusia va ajuta BRICS să implementeze “agenda climatică”
Ministerul de Finanțe al Rusiei spune (din nou) că rubla digitală va înlocui banii în numerar
O stranie odisee
Mici încrestări privind raporturile dintre România şi Rusia de totdeauna

Acest articol a fost publicat în blog și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Multipolaritatea se reunește la Sankt Petersburg pentru susținerea testelor PCR și pentru discuții despre dezvoltarea sustenabilă

  1. Suzana zice:

    Esti teribil cu aceste traduceri! M-am uitat un pic pe ‘off-guardian’ si m-a uluit – ingrozit capitolul: ‘Anti – Human Agenda’. Chiar indivizii astia sunt normali la tartacuta? Ceea ce inteleg eu, este ca suntem captivi in mainile unor… adevarul este ca nu stiu ce sunt. Si nu inteleg genul asta de hipnoza colectiva, chiar nu o inteleg.

    Un final de saptamana linistit!

  2. mihailandrei zice:

    Divide et impera si lasitate, asta e formula care mentine actuala stare de fapt…
    Sfarsit de sapatamana placut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.