La teleportarea unui bolșevic


Io Kolea – Bețivul din Novosibirsk,  komisar părerolog șef la Krasnaya Armiya, am percepția extrasenzorială la nivel maxim, holistic! Se întâmplă asta pentru că am talent nativ și pentru ca am studiat intens artele divinatorii și culinare la Academia Frunze.
Astea fiind spuse, mie îmi revine misiunea de a consola milioanele de proletari din toată lumea care sunt îndurerați din cauză că au fost părăsiți de Mihai Șora, țuțărul Anei Pauker.

Tovarăși, colegii de la raionul Tiraspol mi-au pus la dispoziție globul de cristal și balerca regulamentară de samagon ca să mă conectez la sferele înalte, la paradisul marxist și corect politic, locul unde s-a teleportat duhul lui #Șora. Nu mai plângeți, păstrați lacrimile de protocol pentru Ilici Iliescu, acuma dansați kalinka ka (cacofonie inevitabilă) niște adevărați credincioși sovietici în amintirea lui Mihai Șora care se bucură etern de compania celor 72 de virgine komsomoliste!
Vă garantez că viziunea a fost clară, de data asta nu am pus cuburi de gheață în samagon ca la viziunea anterioară!
Tovarăși, vă îndemn să nu vă abateți de la dogma comunistă ca să ajungeți și voi în paradisul marxist. Tovarășele bolșevice sunt asigurate că nu există discriminare ca la veroșii capitaliști. Dacă luptă pentru cauză, și pe ele pot beneficia de 72 de virgini komsomoliști în paradis.

commie

Trăiască lupta pentru pace!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.