Vizită de stat …


Viktor Onan, va veni în România pe 17 decembrie pentru participa la semnarea contractului privind rețeaua electrică Azerbaidjean – România – Ungaria via Georgia, a anunțat purtătorul său de cuvânt, Bertalan Havasi, citat de publicația Nepszava. E prima vizită a lui Viktor Orban în România după discursul de la Băile Tușnad. Premierul Orbán a criticat la Băile Tușnad amestecul de rase europene și non-europene, într-un discurs care a atras imediat indignarea partidelor de opoziție și a politicienilor europeni. “Noi (n.r. maghiarii) nu suntem o rasă mixtă … și nu vrem să devenim o rasă mixtă”, a declarat Onan. El a adăugat că țările în care se amestecă europeni și non-europeni nu mai sunt națiuni”.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/viktor-orban-vine-in-romania-pe-17-decembrie-prima-oara-dupa-discursul-rasist-de-la-tusnad-care-este-motivul-vizitei_6396caeb80fee572806e12e2

Cicciolin Rasputin grof culturnic la Bașchir Honvédség, străjer al coroanei sf.stefan și consilier KNBSZ al magnificului conducător Viktor Onan, confirmă ca șeful său turanic era beat când a debitat poanta cu “rasa mixtă”, motiv pentru care a uitat vorbele înțelepte ale înaintașului sau:

“Colosalul bazin al Ungariei este asemănător căldării vrăjitoarelor lui Macbeth.
Bazinul maghiar, la periferii cu naționalitățile, — la centru, la bază, are inexpugnabilele elemente ale maghiarismului. Providența stă pază lângă această căldare și de veacuri aruncă în ea tătari, turci, germani, sârbi, valahi, evrei și tot ce este în lume. Iar ceea ce se aruncă în această căldare, fierbe, clocotește și alimentează forța maghiarismului.
Iată puterea rasei maghiare. Această mixtură face ca femeile maghiare să fie cele mai frumoase din lume, bărbații cei mai viteji, — deoarece în căldare prin fierbere, s’au evaporat toate păcatele fiecărei rasse, iar toate virtuțile acestora, s’au adunat într’un singur mănunchiu maghiar …”
[Eugen Rákosi în ziarul “Budapest Hirlap” citat de Corneliu I. Codarcea în “O teză șubredă: revizionismul maghiar”, Cluj 1933]

Noroc că nu toți onaniștii, adică adepții ideologiei lui Viktor Onan, uită la beție că în vene le curge sânge asiatic. Nu amintim cu drag de maestrul Koter Strâmbă-Lemne din Carei care nu a uitat să cioplească în lemn invazia triburilor asiatice maghiare în Europa. Cât despre rețeaua de transport a energiei electrice din Azerbaidjan în Ungaria, nădăjduim că o să se defecteze, așa cum s-a întâmplat cu Nord Stream (regretabil că au uitat de Druzhba … amatori!)

Chiar și în scandalul Schengen și-au băgat ungurii coada.  Dl Peter Pilz, politician austriac ne informează:

Problema nostră are un nume, este Ungaria. Granițele deschise cu Ungaria sunt problema și politica domnului Orban este problema, dar domnul Orban este un aliat apropiat, este prietenul politic al cancelarului nostru. Așa că ei spun: “Nu, nu facem nimic împotriva domnului Orban, așa că hai să dărâmăm România”.
Cancelarul austriac și apropiații săi au vrut să distragă atenția tuturor de la cazurile mari de corupție în care sunt protagoniști, chiar dacă asta i-a costat relația și afacerile cu România, mai spune oficialul de la Viena.
“Toate datele susțin aderarea României și Bulgariei, toate. Guvernul nostru se confruntă cu foarte multe acuzații de corupție. Sunt cel puțin 10 cazuri majore de corupție. Ceea ce fac ei acum este să folosească orice caz, orice pretext, orice decizie ca să distragă atenția de la cazurile de corupție”, a mai spus acesta.
“Guvernul nostru formează o coaliție silențioasă Austria-Ungaria-Serbia. Și este foarte periculos pentru că Ungaria și Serbia nu se mai folosesc de instrumente democratice în sistemele lor. Ungaria e pe drumul dictaturii, a unui astfel de regim”.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/politica/cum-nea-respins-austria-de-dragul-ungariei-miscarea-care-ar-putea-darama-constructia-europeana_6399629996c2296319653662
Pilz a mai afirmat că, în opinia sa, Uniunea Europeană se va destrăma dacă Austria nu se răzgândește cu privire la aderarea României la Schengen și va face în continuare jocurile Ungariei. Potrivit acestuia, Ungaria ar fi făcut presiuni ca noi să nu fim primiți în Schengen.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/politica/politician-austriac-sa-dat-mita-uriasa-pentru-petrom-sustin-campania-realitatea-plus-vrem-petrom-inapoi_6399a3724ef79c71d85d6232

Ținând cont de milenara “prietenie” dintre valahi și maghiari, salutăm sosirea lui Viktor Onan în România prin intermediul artei vizuale. O poză cât o mie de cuvinte.

Aspectul audio e rezolvat de corul reunit al studenților de la Filosofie și Arte Plastice. Click aici

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Vizită de stat …

 1. Bendis zice:

  Ha ha ha!.. femeile maghiare cele mai frumoase din lume.. Uite aici la galusca turanica langa femeia romanca! Cum arata produsul a o mie de ani de impostura asiatica pe langa produsul catorva mii de ani de civilizatie europeana.

 2. Bendis zice:

  Uite inca o frumusete turanica! „Experta” in istorie a lui Vkitor Onan, Mária Schmidt.

 3. mihailandrei zice:

  Ha ha Maria Schmidt pe post de Clio pt Viktor Onan.
  Fiind „corect politic” in motul de la basca, atrag atentia ca in citatul respectiv sunt amintiti si barbatii care cica sunt „cei mai viteji”, asa de viteji incat in ultima jumate de mileniu parca nu au castigat nici un razboi :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.