Doi scârbavnici


m_s

Sigfried Mureșan a arătat clar câte parale face … zero, exact ca oricare politician din România! În loc să-l urecheze pe Helmut Scholz până pricepe că Basarabia e România, și că vremea Ribbentrop-Molotov a trecut, el, Mureșan a ales să-l secondeze pe bolșevicul neamț la Chișinău.
Bravo Mureșane, ești un …
Când o să-i crească coloană vertebrală? Cât de slugarnic e dacă nu a găsit curajul să-i spună lingătorului de cizme rusești, adică lui Scholz, că e un ticălos pentru că nu îl deranjează Germania reunificată dar îi stă în gât revenirea Basarabiei la Țara Mamă, România?

Toată considerația pentru conaționalii din presa basarabeană care au semnalat sosirea celor doi scârbavnici la Chișinău.

Eurodeputatul Helmut Scholz care acuza România de “ambiții expansionite” în raport cu R. Moldova a venit la Chișinău alături de … Siegfried Mureșan

Helmut Scholz este un eurodeputat german care face parte din stânga radicală și s-a aflat mai tot mai tot timpul pe o poziție pro-rusească.

Anume Sholz a fost cel care, în 2012, a sărit în apărarea postului de televiziune comunist NIT. Tot el a cerut, sub garanție proprie, eliberarea în 2016 a lui Grigore Petrenco, liderul grupării ANTIFA.

Același europarlamentar s-a împotrivit mai multor acțiuni europene, în mod special celor care vizau extinderea UE sau a relațiilor comerciale ale Uniunii.

El a fost cel a cerut anularea CETA, în 2016. De asemenea, europarlamentarul german, a acuzat România de la tribuna Parlamentului European de ambiții expansioniste (!) în raport cu R. Moldova.

Cu toate acestea, acesta vine la Chișinău alături de “românul” Siegrfied Mureșan și se întâlnește cu Nicolae Popescu, ministrul de Externe din R. Moldova.

2016: Scholz a dat garanții personale pentru eliberarea lui Petrenco

Patru funcționari europeni au transmis instanței de judecată din Republica Moldova declarații de garanție personală pentru eliberarea lui Grigore Petrenco și a grupării ANTIFA, membrii căreia au fost reținuți pentru proteste violente în fața Procuraturii Generale din Chișinău. Semnatarii declarației de garanție personală erau: Helmut Scholz, deputat în Parlamentul European, membrul al grupului Stângii Unite Europene, Gabriele Zimmer, deputat al Parlamentului European, președintele grupului Stângii Europene Unite(GUE/NGL), Tiny Kox, liderul partidului parlamentar din Germania, președintele grupului Stânga Unită în Adunarea Parlamentară a Consiliul Europei (APCE) și Andrej Hunko, membru al APCE, deputat în Bundestagul Germaniei.
Integral aici:  https://timpul.md/articol/eurodeputatul-helmut-scholz-care-acuza-romania-de-ambitii-expansionite-in-raport-cu-r-moldova-a-venit-la-chisinau-alaturi-de-siegfried-muresan.html

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.