Cocktail pentru kuliokar


cocktail

După ce a consumat balerca regulamentară de samagon, Igor Dodon, în calitate de kuliokar al Basarabiei furate de moskali, a început să bată câmpii ca la ședințele sovietului raional.
Publicația Timpul ne informează:

Guvernarea PAS a Maiei Sandu ar fi împinsă din exterior să provoace un conflict armat la Nistru, afirmă Kuliokarul de Sadova, Igor Dodon, care cheamă cetățenii “să fim ca niciodată uniți și gata pentru a face față noilor provocări”.
Igor Dodon: “Pentru a se menține cu orice scop la guvernare, Maia Sandu și curatorii săi transformă Republica Moldova într-un stat dictatorial, iar pentru a distrage atenția cetățenilor de la problemele sociale și economice, ei sunt gata să provoace și o confruntare militară pe teritoriul țării.
Există tot mai multe semnale că guvernarea PAS pregătește mobilizarea cetățenilor și are intenția să se implice în acțiuni militare pe Nistru, la cererea și cu susținerea aliaților externi ai Maiei Sandu.
La moment, sunt mai mulți actori străini interesați de un conflict în regiunea Transnistreană, inclusiv pentru a crea un nou focar de război în regiune, separat de zona luptelor deja existente în Ucraina.
Miza unora dintre acești actori este să transforme Republica Moldova în parte activă a confruntării militare cu forțele rusești, ca apoi Chișinăul să justifice intervenția “prietenească” a unor trupe NATO din România și din alte țări occidentale, care vor trece Prutul”.
Sursa:  https://timpul.md/articol/dodon-preia-tezele-propagandei-ruse-maia-sandu-e-impinsa-din-exterior-sa-provoace-un-conflict-pe-nistru-armata-romana-nato-va-trece-prutul.html

Dragă Maia, fermecat fiind de vorbele-ți măiastre precum că “oamenii buni trebuie să lucreze împreună”, am hotărât să-mi înfrâng timiditatea ca să putem lucra împreună. Dacă o lași mai moale cu fițele marxist-progresiste și moldo-ivaniste, pentru tine mă fac “omuleț verde” și vin la Chișinău ca să-ți aduc în dar un Kamaz cu flori și o bundiță antiglonț cu motive naționale.
Hai să deschidem împreună un bar ca să-i servim pe ruși și rusofoni cu cocktailuri de calitate înainte ca mititeii să fugă în paradisul sovietic. Faptul că mancurtul Dodon e fanul lui Molotov, un cunoscut bartender care se pricepea la cocktailuri și rapturi teritoriale, m-a îndemnat să caut cele mai bune rețete de cocktailuri, și chiar mai mult, să le îmbunătățesc. Rețeta tradițională a Molotovului e asta: sticlă, benzină, cârpă, chibrit. Am perfecționat-o adăugând suc de portocală termobarică RG-60ТБ ca să fie pe placul celor mai pretențioși ruși și rusofoni. Noua combinație se numește Red Dodon, cu un pic de marketing succesul e asigurat. Tu trebuie să întâmpini clienții cu un zâmbet strălucitor, de restul mă ocup eu. Hai să facem echipă unionistă, împreună putem să surclasăm echipa Dodon-Krasnoselski.

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.