Director Pfizer: No, Ha ha!


small

Directorul executiv Pfizer, Janine Small, a recunoscut râzând în fața Parlamentului European că compania nu a testat dacă vaccinul pentru covid oprește transmiterea virusului înainte ca acesta să fie pus pe piață. Se pare că nu e important să știm dacă un vaccin funcționează, sau nu, înainte de a forța pe toată lumea să îl primească.

Janine Small a făcut această mărturisire într-o înregistrare video transmisă pe Twitter de către olandezul Rob Roos, membrul al Parlamentului European.

Olanda a instituit un pașaport pentru vaccinul COVID-19 la sfârșitul anului 2021, iar Roos a subliniat în videoclip ca declarația de recunoaștere a Janine Small subminează/discreditează justificarea guvernului olandez pentru acest pașaport.
“Dacă nu te vaccinezi, ești antisocial. Iată ce ne-a spus premierul și ministrul olandez al Sănătății”, reamintește Ross.
“Nu te vaccinezi doar pentru tine, ci și pentru ceilalți – o faci pentru întreaga societate. Asta e ceea ce au spus. Dar acest argument nu mai este valabil”, a explicat Roos.
“Astăzi, acest lucru se dovedește a fi un nonsens total. În cadrul unei audieri COVID în Parlamentul European, unul dintre directorii Pfizer tocmai a recunoscut – la momentul introducerii vaccinului, acesta nu fusese niciodată testat pentru a opri transmiterea virusului”.

Roos a subliniat importanța acestei recunoașteri. “Acest lucru elimină întregul temei juridic pentru pașaportul COVID, care a dus la o discriminare instituțională masivă, deoarece oamenii au pierdut accesul la părți esențiale ale societății”, a declarat Roos. “Mi se pare șocant, chiar criminal”.

În filmare apare Roos care o întreabă pe Janine Small în Parlamentul European.

“A fost testat vaccinul Pfizer covid privind oprirea transmiterii virusului înainte de a fi introdus pe piață? Dacă nu, vă rog să ne spuneți clar. Dacă da, sunteți dispusă să împărtășiți datele cu această comisie?” Roos a întrebat în engleză special pentru a evita orice neînțelegere din partea directoarei Small.

Small s-a simțit în mod clar incomodată să răspundă la întrebare – și pe bună dreptate.
“În ceea ce privește întrebarea, ăăă, când am știut despre oprirea imunizării înainte ca, ăăă, să intre pe piață – nu!” Exclama Small cu un râs nervos. Aparent, a inocula milioane de oameni un vaccin netestat este amuzant?
Small a încercat apoi să justifice acțiunile Pfizer. “Aceste … știți, a trebuit să ne mișcăm cu viteza științei pentru a înțelege cu adevărat ce se întâmplă pe piață”.

Viteza științei sau viteza lăcomiei? În mai 2021, Pfizer obținuse deja venituri de 3,5 miliarde dolari pentru vaccinul său covid în doar trei luni, aproape un sfert din veniturile sale totale, conform Yahoo News.
Fosun Pharmaceuticals, deținută de Partidul Comunist Chinez, produce în SUA vaccinul Pfizer-BioNTech COVID, conform Naomi Wolf.

La finalul filmării, Roos a comentat despre cele recunoscute de Small. “E scandalos. Milioane de oameni din întreaga lume s-au simțit forțați să se vaccineze din cauza mitului că ‘o faci pentru alții’. Acum, aceasta s-a dovedit a fi o minciună penibilă. Acest lucru trebuie expus”.
Sursa: https://pjmedia.com/blog/catherinesalgado/2022/10/11/pfizer-executive-no-haha-we-didnt-test-if-covid-vaccine-stopped-transmission-of-virus-n1636295

Acest articol a fost publicat în Europa și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.