Imaginarium


Dragi aparatciki și politruci, nu vă faceți griji, e doar imaginație. Sunt țesute câteva cuvinte, nu va îngrijorați, acestea se destramă precum pânza de păianjen a Penelopei.

Dormiți liniștiți precum boul pe coadă, terfeliți credința, trădați neamul și țara. Să vă îmbuibați fără grijă, iar conturile bancare să vă fie dolofane. Să aveți la dispoziție avioane private gata să vă ducă oricând la proprietățile luxoase din străinătate pentru a petrece clipe minunate alături de cei asemeni vouă. Nimic să nu vă îngrijoreze, imperiul cu nume de nimfă are nevoie de propria elită, adică de voi. Sunteți ideali pentru că duhul putred ce sălășuia în bunicii și părinții voștri a trecut în voi așa cum apa trece dintr-o conductă în alta. Aveți duhul și mintea potrivită pentru impunerea nonvalorilor. Sunteți foarte importanți, sunteți cadre de nădejde avide de putere și bogăție, sunteți torționari de prim rang, gata să strivească pe cei ce nu înțeleg că națiunea e perimată, familia trebuie eradicată și că proprietatea e un moft. E nevoie de voi ca miniștri, parlamentari, prefecți, secretari de stat, primari, consilieri, propagandiști tv și alte lighioane gata să impună agenda iscarioteanului.
Mențineți iluzia precum că paiațele voastre prezentate drept naționaliști se luptă de zor cu troţkiştii prezentați drept “progresiști”. Pentru condimentare, presărați un pic de dacopatie și puneți pe unul cu mintea tulbure să strige “Decebal” atunci când se intonează imnul național și e pomenit Traian împăratul.
Sub pretext că salvați planeta de la încălzire, instaurați cenzura apoi impuneți politici distructive și trimiteți pe teren brigăzi roșii maoiste să verifice implementarea proiectelor de anihilare a sectorului energetic și agrozootehnic. Semănați vânt căci nu o să culegeți furtună, după cum credeți voi. Trăiți în continuare cu impresia intangibilității și că hostis humani generis e ceva care nu are legătură cu voi.

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Imaginarium

  1. Bendis zice:

    Si nomenclaturistii ajung la parnaie cand nu mai e nevoie de ei.. Plus toate luptele intre gastile de se-kuristi ii mai rareste.

  2. mihailandrei zice:

    Daca le-a expirat resursa, ce sa faca cu ei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.