Neamțul observator …


Directorul unei companii energetice germane cu acţionariat majoritar de stat participă ca observator la referendumul de anexare a provinciei ucrainene Zaporojie la Rusia, relatează presa germană, citată sâmbătă de agenţia EFE și Agerpres.
Director general al companiei EWF, Stefan Schaller, a confirmat presei că efectuează această călătorie pentru a obţine “informaţii obiective” despre situaţia de pe teren în acea provincie ucraineană ocupată parţial de trupele ruse şi că se află acolo “cu titlu personal”, fără vreo legătură cu funcţia sa din Germania.

El a participat ca observator şi la alegerile pentru Duma de Stat rusă în anul 2021, atunci, ca şi acum, venind la invitaţia autorităţilor ruse, care au suportat costurile deplasării.

Dar declaraţiile pe care le-a acordat agenţiei TASS, în care afirmă că referendumul pentru alipirea la Rusia este foarte bine organizat şi că populaţia vine cu entuziasm la vot, au provocat reacţii de indignare. În consecinţă, districtul german Waldeck-Frankenberg, acţionar majoritar al companiei EWF, s-a delimitat explicit de demersul lui Schaller şi a convocat pentru luni o reuniune a consiliului de administraţie pentru a decide dacă acesta mai poate rămâne director.
“Simpla vizită în regiune şi activitatea de a asista ca observator la falsul referendum pot fi intepretate drept o legitimare a unui proces contrar dreptului internaţional”, afirmă într-un comunicat administraţia acestui district din vestul Germaniei.
Sursa:  https://flux24.ro/directorul-unei-companii-energetice-germane-cu-actionariat-majoritar-de-stat-participa-ca-observator-la-referendumul-de-anexare-a-provinciei-ucrainene-zaporojie-la-rusia/

Moscova își cheamă slugile în zonele ocupate de armata roșie ca să le folosească drept obeservatori străini la raptul teritorial săvârșit de moskali. E de notorietate istorică faptul că raptul teritorial, alături de genocid, jaf instituționalizat, deportări, tortură și viol, reprezintă cel mai bine tradiționalismului rusesc.
Stefan Schaller girează raptul. E de așteptat ca la revenirea în Germania o să înceapă sa mănânce govno cu talent, încercând astfel să convingă fraierii din UE că mascarada vândută drept referendum e expresia voinței proletariatului.
Totuși, Kremlinul s-a grăbit, obținea impact mai mare dacă aranja ca Stefan Schaller să fie însoțit de experta în înscenări și delaţiune Ana Pauker Munteanu și cuplul dictatorial din Timișoara format din useristul de import Dominic Fritz, unul din acoperiții STASI (că BND a pierdut lupta), și nevastă-sa Yiran Lin o vajnică maoistă care putea explica pe îndelete participanților la mascarada numită pompos referendum despre moda salvării planetei și redescoperirea “virtuțiilor” canibalismului brevetat la Guanxi în vremea lui Mao, alt mare salvator planetar de profesie.

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.