Felicitări Poloniei


Felicitări autorităților poloneze pentru că dovedesc că sunt cu adevărat în slujba națiunii. Felicitări pentru că elimină gunoaiele rusești și rusofone din propria țară.

Un cetățean polonez suspectat de spionaj în favoarea Rusiei a fost arestat

Agenția de Securitate Internă (ABW) a reținut un cetățean polonez suspectat de spionaj în favoarea Rusiei, a declarat un înalt oficial din sfera securității.
Jaroslaw A, al cărui nume de familie nu a fost dezvăluit din cauza legislației poloneze, a fost acuzat că și-a declarat disponibilitatea de a desfășura activități informative în favoarea Rusiei, a declarat pentru PAP Stanislaw Zaryn, directorul Departamentului Securității Naționale.
“Suspectul era conștient de natura ilegală a acțiunilor sale menite să stabilească cooperarea pe termen lung cu serviciile de informații rusești”, a declarat Zaryn.
Lukasz Lapczynski, purtătorul de cuvânt al Procuraturii, a declarat pentru PAP: “Dovezile adunate dovedesc că suspectul plănuia să predea Rusiei informații privind apărarea și securitatea Poloniei și că era pregătit să îndeplinească și alte sarcini”.
El a adăugat că principalul motiv al suspectului a fost câștigul financiar, dar se aștepta, de asemenea, să fie ajutat “să-și elimine dușmanii personali”.
Jaroslaw A a fost reținut în Silezia Inferioară la 11 iulie și a pledat vinovat. O instanță din Varșovia a dispus arestarea sa pentru trei luni. Dacă va fi găsit vinovat, el ar putea fi condamnat la opt ani de închisoare, a declarat Lapczynski.
Sursa: https://www.thefirstnews.com/article/polish-national-suspected-of-spying-for-russia-arrested-32457

Destin eurasianist

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.