Record mondial la aruncat turela în aer


Un videoclip difuzat pe rețelele de socializare în această săptămână arată cum un tanc rusesc e distrus într-o explozie masivă în Ucraina, în care turela e aruncată în aer.

O echipă a televiziunii chineze de stat Phoenix TV a difuzat o înregistrare video făcută de-a lungul unei șosele ucrainene când a surprins explozia masivă urmată de turela tancului care zboară în aer.
“O echipă de televiziune chineză surprinde o turelă de tanc rusesc care se îndreaptă spre cer”, a scris pe Twitter Euan MacDonald, redactor-șef la New Voice of Ukraine. “Un defect de proiectare la multe tancuri rusești e că muniția se află depozitată în turelă – dacă o lovitură detonează muniția, turela e aruncată în aer, atingând uneori înălțimi extrem de impresionante, ca aici”.

Phoenix TV a declarat că echipa sa de știri era în drum spre orașul Mariupol, pe 6 Mai, pentru a relata despre evacuarea civililor din orașul asediat.
Situațiile în care turelele tancurilor rusești au fost aruncate în aer nu sunt neobișnuite. O altă înregistrare video prezentată săptămâna aceasta de Brigada Mecanizată 54 din Ucraina a arătat o întreagă coloană de tancuri rusești și alte vehicule blindate care intră sub tirul artileriei ucrainene, inclusiv unul căruia îi zboara o parte în aer după ce a fost lovit.

Sursa:  https://americanmilitarynews.com/2022/05/video-captures-massive-russian-tank-explosion-that-sent-turret-flying-in-the-air/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.