Despre onanism


Csókolom dragi barátaink!
Ma intitulez Cicciolin Rasputin și sunt grof culturnic la Bașchir Honvédség, străjer al coroanei sf.ștefan și consilier KNBSZ al magnificului conducător Viktor Onan.
Câteva spirite mai slabe mă întrebau ce e onanismul. Le răspund într-o formulă simplificată ca să nu le obosesc neuronul stingher. E foarte simplu dragilor, onanismul e ideologia maghiaropată și revizionistă gândită de gloriosul nostru conducător Viktor Onan și asumată de neamul nostru, adică de toate triburile bașchire.
Din cauza contextului geopolitic, Budă(pesta) a dat ordin de resuscitare a onanismul în Transilvania și Transcarpatia. Puterea exemplului măi surori și frați! Că suntem onaniști serioși s-a văzut la celebrul meci de hochei de la Campionatul Mondial. Bașchirul nostru Tanczos Barna a lăsat deoparte vrăjeala politicianistă vândută tăntălailor de la București drept pace interetnică și s-a dedat la onanism. Drept dovadă a lătrat cu glas de fecioară a pustei imnul imaginarului “szekelyfold” și a fraternizat cu bașchirii din galerie pentru Bașchiria milenară și “apostolică” dar și pentru dualismul cu Rusia, precum cel de odinioară cu habsburgii.
Dragi bașchiri din Transilvania și Transcarpatia, lăsați pasivitatea, nu mai stați pe gânduri, răspândiți onanismul pentru că e garantul identității noastre națioanale. Prin onanism răsare țara noastră ca o stea pe cerul eurasiatic aflat sub pavăza Moscovei care e a treia Roma.
Onaniști din pretutindeni, uniți-vă! Cu gândul la Arpad, la szent Istvan, Bela Cun(t) și Horthy, pune-ți palma la treabă! Pentru început hai sa reclădim moștenirea stalinistă numită “regiunea autonomă maghiaropată”.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Despre onanism

  1. Bendis zice:

    Miscarea onanista maghiaropata e raspandita in toata lumea! Ei isi fac reclama lor.. se aplauda singuri.. se lauda singuri.. ca daca n-ar fi onanisti n-ar avea nici o placere in viata. In vest nu-si gasesc parteneri.. deci tot ei pe ei se gadila prefacandu-se ca-s alte nationalitati. Ca bozgorul, de.. E mongol si se preface european.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.