Babushka Z


Pe căi misterioase ce trec prin Tiraspol am primit la “redacție” mesajul faimoasei Babushka Z, noua șefă a P.R-ului rusesc. Văleu, Krasnoselsky invocând surse kremlineze a declarat că hoașca asta face ciorba bună, mai bună ca a Mariei Katasonova și a Alinuței Kabaeva la un loc!
Noi suntem de părere că de dragul imparțialității ar trebui controlată și ciorba Maiei Sandu.

Babushka Z zice

Tovarăși burgheji și culaci, în preajma zilei de 9 Mai vă transmit un călduros “trăiască lupta pentru pace” din partea gloriosului țar Putin.
Degeaba glumiți pe seama mea, normal ca am ajuns imaginea “operațiunii speciale” pentru că sunt o divă cu talent. Din păcate Babushka Z e o eticheta greșită, preferam să mi se spună Devushka Z, dar asta-i viața. Cei care au asistat la scena cu stegul roșu au crezut că-s colhoznică din vremea lui Stalin din cauză ca purtam haine de lucru adecvate. Păi ce, vroaiți să filmez scena aia comunistă îmbrăcată cu rochița de club?
După cum ați văzut, eu în ipostaza de babushka sovietică am mobilizat mujicii să jefuiască … pardon, să denazifice așa de bine încât acuma nu mai există ceasuri, paltoane și Nutella în zona unde se desfășoară “operațiunea specială”.
Acuma că v-am lămurit, vă atrag atenția că vinul basarabean a căpătat o ușoară aromă imperialistă. Dar nici o grijă, după data de 9 Mai mă gândesc serios să mobilizez Krasnaya Armiya ca să salvăm vinul și Basarabia de burjuii atlantiști pentru că nas ne dogonyat!
La Cricova … bystryy!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Babushka Z

  1. Bendis zice:

    Ha ha.. baba sovietica e exact imaginea pentru razboiul lui Putin! Acolo vrea sa se intoarca fosila URSS-ista.

  2. kosk zice:

    baba asta din un sat obscur din regiunea Harkov a auzit vreodată de Basarabia? dar de Insula Șerpilor?
    acum e luată ostatica de „patrioții” ukrainieni.
    daca Puțin doarme in pat cu Chabad Lubavitch, Zelinski cu cine doarme?
    de cine e condusă „Ucraina”?
    Ucraina, are teritorii românești incorporate (furate-anexate) de bolșevici?
    Bandera este erou național în țară fantoma..
    oare exista naziști în 404 error?
    ce ar trebui să facă Romania daca am fi un stat independent, suveran și cu o armată puternică?
    polonezii sper sa intre în ținuturile lor istorice (Galicia)

  3. mihailandrei zice:

    Babushka sovietica a nimerit prosteste in plasa propagandei. Soldatii nu i-au spus ca-s ucraineni, in gluma au lasat-o sa creada ca-s rusnaci. Nu e prizoniera, e la un azil pt ca, culmea ironiei, casa ei a fost nimerita cel mai probabil de un obuz rusesc. Chestiuni „obisnuite” intr-o zona de conflict. Rusnacii au lasat povestea cu prizonieratul, insa o astfel de stupiditate doar in creierul lor murat in samagon putea sa rasara. Propaganda ucraineana e gestionata profesionist si e croita pe tipare vestice. E net superioara idiotenilor comunistoide scornite de rusnaci primitivi care traisc cu impresia ca traiesc in anii ’40. Ucrainenii nu au ce face cu „prizonieri” gen Babushka. Patul lui Putin fiind ocupat de Kabaeva, nu stiu daca e loc pt si pt Chabad. Hai sa fie rezolvate problemele pe rand. Pt noi, Basarabia ar trebui sa aiba prioritate indiferent de ce vor tradatorii de pe ambele maluri ale Prutului. Daca polonezii intervin cu armata in Ucraina, o fac la cerere, si daca situatia se deterioreaza. Altfel, in caz treburile se tulbura si mai rau, nadajduiesc sa ne regasim de aceiasi parte, ca moldoveni desigur, care poarta discutii deplin lamuritoare cu rusofonii 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.