Provocări ordinare


cms-image

Așa-zisul Minister al Afacerilor Interne din regiunea transnistreană confirmă exploziile de la Sediul serviciului de securitate de la Tiraspol.
“Luni, în jurul orei 17:00, în clădirea Ministerului Securității Statului PMR, situată la intersecția străzilor Manoilov și Karl Marx, au avut loc mai multe explozii. Sunt sparte geamurile de la etajele superioare. Din oficii iese fum. Zona este înconjurată de polițiști. La fața locului se află o echipă de investigații, pompieri, medici de pe ambulanță și specialiști din alte servicii de urgență. Potrivit datelor preliminare, focurile au fost trase din RPG-uri. Nu sunt victime”, a transmis serviciul de presă al așa-zisului minister.
Sursa: https://deschide.md/ro/stiri/23/105458/UPDATE–(FOTO)-Ministerul-de-interne-din-st%C3%A2nga-Nistrului-confirm%C4%83-exploziile-de-la-sediul-MGB-ului.htm

Biroul Politici de Reintegrare (BPR) a venit cu un comentariu cu privire la exploziile de la Sediul serviciului de securitate de la Tiraspol. Biroul își exprimă îngrijorarea în legătură cu incidentul și susține că obiectivul urmărit ar fi crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană.
“Biroul politici de reintegrare își exprimă îngrijorarea în legătură cu incidentul care s-a produs astăzi în orașul Tiraspol. Potrivit informației disponibile, persoane neidentificate au efectuat împușcături din aruncător de grenade asupra sediului așa-numitei structuri de securitate din regiune. Conform datelor preliminare nu există victime sau persoane rănite.
Obiectivul urmărit de incidentul de astăzi ține de crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană, ne-controlată de autoritățile constituționale. În acest context, Biroul politici de reintegrare cheamă la păstrarea calmului și împreună cu instituțiile naționale competente monitorizează evoluțiile cazului menționat”.
Sursa: https://deschide.md/ro/stiri/23/105462/Provocare-la-Tiraspol–Chi%C8%99in%C4%83ul-sus%C8%9Bine-c%C4%83-scopul-exploziilor-la-MGB-ul-separatist-este-tensionarea-situa%C8%9Biei-de-securitate.htm

Două turnuri de comunicare din localitatea Maiak, raionul Grigoriopol din regiunea transnistreană au explodat în această dimineață. Potrivit presei din regiune, victime nu au fost raportate.
UPDATE // 09:50 // Așa-zisul “minister de interne” de la Tiraspol vine cu informații suplimentare privind explozia în satul Maiak. Potrivit datelor prezentate, prima explozie a avut loc la ora 06:40, iar cea de-a doua – 07:05.
Sursa: https://deschide.md/ro/stiri/23/105472/UPDATE–(FOTOVIDEO)-Noi-provoc%C4%83ri-%C3%AEn-Transnistria-Explozii-%C3%AEn-raionul-Grigoriopol.htm

2 cms image

În ciuda faptului că armata rusă, armată agresoare, suferă pierderi considerabile pe frontul din Ucraina, din trufie prostească nu se poate abține să nu pună la cale noi provocări folosindu-se de idioții utili din Transnistria. Au înșcenat atacuri la Tiraspol și Maiak ca mai apoi Kremlinul să folosească nereușitul “false flag” drept motiv pentru a lătra cu spme precum că rusofonii sunt oprimați și că armata bețivilor ruși vine să-i elibereze de sub jugul imperialiștilor și culacilor români.
În caz că situația se acutizează, destui români vor alege să se implice în ajutorarea fraților noștri din Basarabia. Avem polițe de plătit rușilor și mancurților rusofoni. Le vom plăti pentru “săptămâna roșie”, pentru raptul teritorial și deportari, pentru crime și jaful instituționalizat, pentru teroarea instaurată la 23 august ‘44, pentru suferințele îndurate în temnițele roșii precum Pitești, Aiud, Sighet sau Canal.
Nu se poate ignora nici recenta provocare “ecologică” venită de la macaristanezi a.k.a unguri, adică de la prietenii Moskovei. Precizăm că macaristanezii sunt colegi cu găgăuzii în Consiliul Turcic.

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Provocări ordinare

 1. Bendis zice:

  Rasnacii vor face din nou macel in Transnistria dupa obiceiul lor binecunoscut!..vor deporta localnicii romani in Siberia cum au facut si cu ucrainenii.. Si vor ucide pe cei ce li se impotrivesc. Iar mankurtzii pupatori de papuci mongoloizi nu vor gasi nimic rau in distrugerea propriei lor natiuni..

 2. mihailandrei zice:

  Se agita cu Transnistria pt ca nu pot accepta reunirea Basarabiei cu Romania. Desigur, ii intereseraza si Bugeacul, acces la gurile Dunarii, dar si sa-i lase pe ucraineni fara acces la mare. In orice caz, rusii si rusofonii trebuiesc trecuti prin foc.

 3. mihailandrei zice:

  Uite ce tampenii debiteaza politrucul sovietic Markov
  https://psnews.ro/romania-acuzata-de-un-oficial-rus-ca-ar-planui-sa-atace-transnistria-si-sa-anexeze-r-moldova-655354/
  Astfel de tampernii debita si Igor Girkin „Strelkov”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.