Dualism


Csókolom! Io Cicciolin Rasputin grof culturnic la Bașchir Honvédség, străjer al coroanei sf.stefan și consilier KNBSZ al magnificului conducător Viktor Onan îmi fac datoria față de Macaristan/Ungaria care vrea să facă imperiu dualist cu Rusia. Să fie clar, Budă(pesta) și Moskova formează a treia Roma!

După cum știe toată lumea, noi bașchirii suntem turanici și ne iubim cu colegii de gintă în Organizația Statelor Turcice, motiv pentru care anunț ca șpionii noștri raportează că haholii lubrifiază muniția cu untură de porc ca să-i ciuruiască mai bine pe cecenii chemați de țarul Putin pentru a îngloba Ucraina la imperiul eurasiatic. Jaj istenem avem și video!

Ca să sublinieze mai clar dualismul ruso-maghiar, Viktor Onan l-a pus pe imberbul Peter Szijjarto să anunțe că Macaristanul “nu va trimite trupe sau armament în Ucraina şi nu va autoriza ca teritoriul său să fie tranzitat de arme letale, pentru a menţine securitatea în ţară”. Sursa:  https://www.agerpres.ro/politica-externa/2022/02/28/ungaria-nu-va-permite-tranzitul-de-arme-letale-spre-ucraina-afirma-szijjarto–874370
De ce ne plictisesc cu Ucraina? Păi ce, ăștia de la NATO și UE nu știu ca noi bașchirii dorim ca trupele și materialele militare să ajungă în aşa-zisul székelyföld ca să ciordim, pardon, să “eliberăm” Transilvania de la români cu ajutorul omuleților verzi ai lui Putin? Toată lumea știe că noi avem gura mare, lătrăm ca nimeni alții în cancelariile străine, însă când vine vorba de cafteală reala ne cuprinde timiditatea și melancolia, motiv pentru care avem nevoie ca alții sa lupte pentru noi.
Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, întrebați pe kiwi pentru că ei știu de ceva vreme care-i treaba cu vitejia maghiară.
Asked about the claim that Hungarian troops did not patrol after nightfall, Mr Key said: “As far as I’m aware, the Hungarians don’t go out at night. Not in Afghanistan anyway – they might in Budapest”.
Sursa: https://www.nzherald.co.nz/nz/hungarians-hurt-by-snide-key-dig-at-troops/V2LWGFY5MRRPJ7N6MK2GUOQTOU/________________________________________________________

Şi azi ca ieri …
Tropote de ponei în pustă

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.