Scrisoare de pe front


Salut tovarăși. Sunt Kolea – Bețivul din Novosibirsk, komisar părerolog șef la Krasnaya Armiya. Din cauză că m-am îmbătat am ratat cafteala din Kazakhstan. Sefii s-au supărat iar poliția militară m-a săltat din grajdul în care adormisem și m-a trimis în Siberia să adun zăpada. Norocul meu a sosit odată cu decizia de includere a Ucrainei în imperiul eurasiatic. Tătuca popoarelor, adică țarul Putin m-a chemat la Kremlin și mi-a spus că am ocazia să mă reabilitaz pe front. Ca un eurasianist țaristo-bolșevic adevărat ce sunt, mi-am făcut autocritica și am jurat că renunț la samagon și că o să beau doar vodka. Apoi cu solemnitate mi-am luat angajamentul că o să fiu smardoi șef pentru gloria lu’ mamuska Rusia.

Am părăsit romanticul Tiraspol și am ajuns ajuns cu bine pe frontul cu haholi. În timp ce compuneam scrisoarea asta către voi și așteptam samaliotul cu Cicciolin Rasputin de la Budă(pesta) însoțit de contingentul de voluntari maghiaropați și pe cearceafistul cecen Magomed Tushaev, am avut ideea genială să-mi fac cont pe Tinder ca să o agăț pe haholița cântăreață Ruslana, pentru că io cânt la balalaika 7,62.
Din păcate mi-a dat reject. Mititica, n-are are habar ce duet frumos putea să facă cu mine! Totuși, spre surprinderea mea am primit mesaj încurajator de la Maia Sandu, komsomolistă celebră din Basarabia furată de la români. Acuma am o dilemă dostoievskiană, să-i smardoiesc exclusiv pe haholi sau să intru și în Basarabia ca să-mi cauta fericirea alături de Maia în timp ce eliberez norodul de sub jugul atlantiștilor valahi? Ce să fie, ce să fie?
Până mă hotărăsc, uitați-vă la mine și la colegii mei ca să vă convingeți cât de bine stăpânim arta shoppingului 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.