Provocări … provocări


FĂRĂ PRECEDENT ÎN ROMÂNIA POST 1989: Un Tribunal din Bacău a dispus DEMOLAREA TROIȚEI ȘI CRUCILOR românilor de la Valea Uzului deși acestea sunt ridicate perfect legal. Doar diavolul se bucură de dărâmarea unei cruci. În Bacău PSD este în cârdășie cu UDMR

Joi, 10 februarie 2021, chiar în ziua în care România aniversa 75 de ani de la semnarea Tratatului de Pace de la Paris, prin care se reconsfințeau drepturile românilor asupra Transilvaniei, o instanță de judecată din ungaria, pardon, România, hotăra că eroii români nu mai au dreptul de a fi cinstiți în propria lor țară și dispunea demolarea a 52 de cruci și a unei Troițe de piatră ridicate cu toate aprobările legale în Cimitirul internațional de la Valea Uzului. Acțiunea anti-creștină și anti-românească este fără precedent în România post-decembristă. Asemenea acte barbare s-au mai petrecut în România doar după invadarea ei de către hoardele bolșevice și, anterior, în timp ocupației horthyste a Ardealului. Din câte știm noi un singur potrivinic are Crucea pe acest pământ și acela este diavolul.

Totul s-a executat pentru a se da satisfației Ungariei filo-rusului Viktor Orban și reprezentanților ei extremiști în România, UDMR, formațiune politică anti-statală care are inclusă în programul ei obținerea autonomiei Transilvaniei.

Practic, Tribunalul Bacău a anulat autorizația de construire emisă pentru parcela românească din cimitirul militar Valea Uzului și a dispus demolarea construcției “ilegale”, transmite agenția maghiară MTI, citată cu satisfacție de G4.

Alte publicații maghiare care s-au entuziasmat cu aceeași satisfacție: Maszol.ro și Szekelyhon.ro. Decizia a fost comentată în aceeași termeni de fosta deputată UDMR de Covasna Erika Benkő, la rândul ei o filo-rusă, după cum se poate vedea de pe pagina ei de socializare în ce privește războiul care bate la granițele Ucrainei. Reamintim că președintele UDMR Kelemen Hunor afirma despre filo-rusul Viktor Orban că “nu este un dictator ci este un om extrem de talentat, poate cel mai talentat om politic din această regiune”, cu care el se înțelege nemaipomenit de bine. Interesant de observat că pretinsul site pro-american și pro-european G4media (care încasează de altfel și bani europeni pentru propagandă fadă) pare să aibă orbul găinilor când e vorba de relația de cârdășie a UDMR cu mult blamatul pe gură PSD, dar mai ales cea de subordonare a liderilor UDMR față de Viktor Orban, aliatul principal al lui Vladimir Putin în UE și NATO. Chiar zilele trecute, de altfel, Ungaria a anunțat că refuză noi trupe NATO pe teritoriul ei, pentru a mulțimi cerințele Moscovei. Pentru cine lucrează, așadar, G4?
Integral aici:  https://www.activenews.ro/stiri/FARA-PRECEDENT-IN-ROMANIA-POST-1989-Un-Tribunal-din-Bacau-a-dispus-DEMOLAREA-TROITEI-SI-CRUCILOR-romanilor-de-la-Valea-Uzului-desi-acestea-sunt-ridicate-perfect-legal.-Doar-diavolul-se-bucura-de-daramarea-unei-cruci.-In-Bacau-PSD-este-in-cardasie-cu-UDMR-172665

În timp ce statuile unor mari români sunt interzise pe teritoriul României, la Odorheiu-Secuiesc se va ridica în luna mai, statuia lui Csanady Gyorgy, directorul Radioului Maghiar al regimului Mikloș Horthy, soldat cu sute de mii de victime în timpul ocupației horthyste din Transilvania.
Csanady este autorul ,“imnului secuilor”, adoptat în urmă cu câtiva ani de către Consiliul Național Secuiesc, ca imn al așa zisului ținut secuiesc. Respectivul autor, pe lângă faptul că a susținut prin funcția ocupată propaganda totalitară si antiromânească a lui Horthy, a înființat și condus Asociația Studenților secui, organizație ce a militat împotriva urmărilor Tratatului de la Trianon pe întreaga perioadă interbelică.
Așadar cum se face că statuile asupritorilor românilor au voie să se ridice pe teritoriul statului român? Mai avem de a face cu un stat român sau cu unul ce lucrează de fapt împotriva românilor? Întrebare retorică, bineînțeles, atât timp cât “șeful” statului a inaugurat la Sibiu statuia unuia ce a reprezentat un alt regim de ocupație. Vom reveni la Sibiu, vom fi prezenți și la Odorheiu-Secuiesc.
Integral aici:  https://mihaitirnoveanu.ro/2022/02/10/in-timp-ce-statuile-unor-mari-romani-sunt-interzise-pe-teritoriul-romaniei-la-odorheiu-secuiesc-se-va-ridica-in-luna-mai-statuia-lui-csanady-gyorgy-directorul-radioului-maghiar-al-regimului-miklos/

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Provocări … provocări

 1. kosk zice:

  g4media este parte integranta a noii democrații, care trimite niste cunt patrool din casa în casa (se întâmplă la ‘vecinii ‘americani) că sa ne convingă să ne modificam modul de gandire pe modelul experimentului Pitești (ridicat la cub) ,adicătelea, nazist/fascist/antisemit/white supremacisti,/transfobic, samd…înseamnă cum ar fi; sunt doar doi genuri (indiferent de mutilările sexuale ale unor bolnavi mintali/îndrăciți), familia tradițională, jidanii sunt la butoane, blm o ars orașe, vaxxul este o crima împotriva umanitatii, etc.

 2. mihailandrei zice:

  Aia de la g4media stiu sa danseze si csardas, insa nu cred ca-s dispusi sa mearga din usa in usa ca sa-si arate talentul. Pentru mai mult succes, trebui sa fie condusi de Rebecka de la Iaşi, ca sa fie „schema completa”.

 3. kosk zice:

  democrația înseamnă siguranță pentru cetățenii plătitori de taxe și impozite, iar principala amenințare la adresa ei sunt anti-vaxx, white supremacy, pro rus, nazismul, antisemitismul, familia tradițională, și credința în Dumnezeu. ceea ce vor face guvernele „alese”.. 1. să trimită echipe de asasini sa ne retina și trimită în lagăre de reeducare și 2. sa ne împuște mortal..pentru că asta înseamnă democrația în zilele noastre lol

 4. kosk zice:

  PS
  cît despre Rebecka de la Iași, psihologul meu ( un supremacist alb) mi a recomandat (pentru a scăpa de coșmarul care mă bântuie, acest Slender Man) in loc de pastile (xanax) sa citesc după cină, 4chan, mihail andrei și/sau henrymakow- la alegere, fără număr, fără număr ..

 5. mihailandrei zice:

  Hai sa nu-l victimizam moskal care-i specialist in rapt teritorial si alte fineturi inca din vremea tarista.
  Uite ceva de data mai recenta, uite ce aflam de la conational de-al nostru de dincolo de Prut:
  „Maria Isaicu, profesoară de istorie din satul transnistrean Cocieri, a fost omorâtă în 19 decembrie 1991 şi aruncată într-o fântână pentru faptul că purta tricolorul românesc pe drumul spre şcoală”.
  https://secareanu.wordpress.com/2019/03/03/avem-nevoie-urgenta-de-partidul-maria-isaicul/

 6. mihailandrei zice:

  Keep walking :))

 7. kosk zice:

  pai nu îl victimizez (fiecare vom da socoteală la Judecata finală fara drept de recurs) .că acu’ ascult la căști o cantare aproximativ veche (depinde în ce an și secol ești născut .) a cărui versuri se potrivesc exact în vremurile întunecate de azi (premoniție?)
  ia asculta frate (nu dau link, sa nu fiu acuzat că promovez rock metal..)

  within temptation..deceiver of fools

 8. mihailandrei zice:

  Dupa cum spunea un batran: „Imperativul categoric al istoriei noastre a fost, si ramane si pe viitor, acesta: Intre noi si între Rusi, prapastie mare trebuie sa fie”.
  Within Temptation, trupa buna. Sharon are voce faina. Dar pt coloratura merge si Powerwolf cu Armata Strigoi 🙂

 9. kosk zice:

  pentru îndrăciți din ambele tabere WEF,, merge și
  Apostolica „Sanctus spiritus” lol

 10. mihailandrei zice:

  Sau conform modelului canadian truck you wef 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.