Porumbelul păcii


Csókolom!
Io Cicciolin Rasputin datorită competenței și patriotismului am ajuns să fiu grof culturnic la Bașchir Honvédség, străjer al coroanei sf.stefan și consilier KNBSZ al magnificului conducător Viktor Onan.
Famiglia mea alături de întreaga nație bașchiră sunt tare mândri de mine. Bucuria e mare, sângele turanic le clocotește în vene din cauză că am ajuns așa de sus în ierarhia din Budă(pesta).
Cu drag mă gândesc la bunica mea contesa pustei Ildiko Tisza și la bunicul calmuc Ivan Pulemyot eliberator sovietic de profesie. Ivan și colegii lui din Krasnaya Armiya au eliberat-o intens de vreo 10.000 de ori pe Ildiko. Prin vot proletar s-a stabilit că Ivan e tatăl celor doi plozi rezultați din actul de eliberare. Prin ordin de zi semnat de mareșalul Jukov plozii au primit numele de Cicciolina și Igor. Cei doi frați s-au maturizat și deodată am apărut eu ca rod al dragostei lor. Bunicii au constatat că sunt frumos și inteligent, motiv pentru care s-au gândit să-mi atribuie numele de Cicciolin Rasputin ca să reliefeze preconizatul dualism ruso-maghiar, pentru că dualismul istoric cu habsburgii nu a funcționat așa cum dorea neamul meu maghiaropat.
Tot cu drag mă gândesc și la cadoul de la Stalin, Magyar Autonóm Tartomány, care acuma revine în actualitate, că d’aia noi bașchirii mâncăm turkish delight în cancelariile străine.

Lófaszt! Gata cu nostalgia. Io Cicciolin Rasputin grof culturnic la Bașchir Honvédség, străjer al coroanei sf.stefan și consilier KNBSZ al magnificului conducător Viktor Onan cer solemn ca Rusia, UE și Organizația Statelor Turcice să-și folosească influența internațională astfel încât șeful meu, Viktor Onan, să primească premiul Nobel pentru pace.
Așa cum az anyukám Cicciolina se oferea lui Saddam Hussein pentru pacea universală”, gloriosul conducător din Budă(pesta) a mers la Moscova în chip de porumbel al păcii ca să se ofere țarului Putin astfel încât să nu mai fie război la haholi.

“Vizita mea de astăzi este, în parte, şi o misiune de pace şi aş dori să vă asigur că nici un lider al Uniunii Europene, al statelor membre nu îşi doresc un război. Suntem în favoarea unei soluţii politice”, a subliniat Viktor Orban în debutul întâlnirii cu preşedintele rus, informează agenţia de presă RIA Novosti. Viktor Orban, un politician considerat ultranaţionalist, căruia opoziţia din ţara sa i-a cerut să-şi anuleze vizita la Moscova, promisese să se consulte cu aliaţii săi din Uniunea Europeană şi NATO înainte de a se deplasa în Rusia. ( … ) Putin a subliniat marţi că premierul Viktor Orban a „făcut multe în interesele Ungariei şi ale Federaţiei Ruse”. Totodată, Vladimir Putin a asigurat că Moscova va lucra „cu oricine va fi ales prim-ministru” al Ungariei în urma scrutinului din aprilie.
„Sincer vorbind, nu am de gând să plec. În aprilie, mă voi prezenta în alegeri şi le voi câştiga (…) vom colabora mulţi ani înainte”, s-a declarat încrezător Viktor Orban”.
Sursa:  https://www.agerpres.ro/politica-externa/2022/02/01/premierul-viktor-orban-il-asigura-pe-presedintele-vladimir-putin-ca-niciun-lider-european-nu-vrea-razboi–857325

Am rugămintea arzătoare ca bașchirițele din székelyföld, desigur, doar cele cu aspect comercial, în semn de susținere eurasianistă, să se dezbrace în public ca alea de la femen pentru pacea mondială și pentru Viktor Onan.
Magyar Pink Power!
______________________________________________

Rusia și Ungaria … două vipere
Rusia și Ungaria … două vipere II

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Porumbelul păcii

 1. Bendis zice:

  Numai vodka ii face pe rasnaci sa se „elibereze”.. si nu prea intens ca sint un neam de betzivani impotenti..

 2. mihailandrei zice:

  in vodka veritas

 3. kosk zice:

  doar că Sf Stefan al hunilor cu sânge turanic (actualii bozgori corciti cu indo-europeni) o fost Ortodox (înainte de marea schisma)..în rest LOL..

 4. mihailandrei zice:

  Impropriu spus. Seful turcic al baschirilor cunoscut sub numele de stefan, a crapat inainte de schisma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.