Userepluș strikes back


După ce au lovit Timișoara cu komsomolizda Ana Pauker-Munteanu specializată în înscenări nereușite, gheii troțkiști cunoscuți norodului valah sub numele de userepluș, lovesc Marea Britanie cu Rebecka de la Iaşi, adică cu duduia Alexandru Meşteru.
Rebecka cică face ordine în partid, adică îi epurează pe ăia lipsiți de voce și talent și care nu poartă cu mândrie proletară poșeta roz regulamentară umplută cu lubrefiant antifa.

“oameni din interior acuză, tot mai vocal, faptul că alegerile pentru conducerea filialelor USR din Diaspora au fost fraudate pentru ca echipa centrată în jurul lui Dan Barna să poată păstra controlul acestor filiale şi că oamenii incomozi, care sesizează derapaje, sunt daţi afară. Astfel, din filiala UK a USR au fost excluşi Ciprian Munteanu şi Bianca Albulescu, după ce aceştia au sesizat că în funcţia de vicepreşedinte al filialei din Marea Britanie a ajuns să fie ales Alexandru Meşteru ( …) remarcat doar prin nişte videoclipuri postate pe YouTube în urmă cu 11 ani, videoclipuri în care useristul, care îşi spune „Rebecka de la Iaşi”, apare în ipostaze lascive, ba mângâindu-se pe melodii ale Laurei Andreşan, ba dând din fund pe manele, învelit în prosop roz pe care şi-l dă jos pentru a rămâne în chiloţi.
Alexandru Meşteru a apărut recent în filiala din UK a partidului fiind „paraşutat” acolo de la filiala Iaşi iar colegii săi acuză că nu s-a remarcat prin participări la acţiunile partidului (i se cunoaşte participarea doar la o acţiune). Totuşi, a fost ales vicepreşedinte”.
Sursa:  https://epochtimes-romania.com/news/cazul-socant-din-usr-diaspora-dezvaluirea-unor-filmulete-incendiare-cu-unul-dintre-lideri-duce-la-excluderi–323446

Barna și Cioloș deși sunt invidioși din cauza jocului de scenă cu care se afișează Rebecka de la Iaşi, de dragul revoluției permanente au decis să o facă portavocea partidului ca să renew europe pe ritmuri suave de manele.

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Userepluș strikes back

  1. hussar zice:

    Rebecka de la Iasi…pai decât sa îmi stric o seara faina de sâmbătă, mai bine mă uit la videoclipuri cu decapitări ISIS,, Lorena Lupu ori g4media…

  2. mihailandrei zice:

    :)) cam asa ceva

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.