Facturile, pensia, doamna Tobă și shoppingul


Ținând cont că a lucrat la SPP și STS, nu e exagerat să credem că doamna Daniela Tobă e o persoană informată. Domnia sa, nu vorbește fără acoperire.
Se pare că facturile majorate aberant și dezamăgirea shoppingului soldat cu “două lulele și trei surcele pe fundul coșului”, au enervat-o pe doamna în cauză așa de tare încât l-a pus la punct pe jeneralu’ minune al țării cunoscut în popor drept “eroul din Nassiriyah”.

“Mi-a intrat pensia. La 7 seara. Scăzută cu 134 de lei. Zilele trecute mi-a venit factura la gaz. Crescută cu mai bine de o treime faţă de anul trecut. Am fost şi la cumpărături. aproape 300 de lei pe două lulele şi trei surcele pe fundul coşului.
Ştii de ce te înjur pe tine şi doar pe tine, Ciucă? De ce nu înjur acum şi partidul unde te tîrăşti în patru labe, salivînd şi lingînd hulpav cururi băşinoase de politicieni?
Fiindcă ai fost militar, bă. Ai fost comandat, bă. Ai fost purtător de uniformă, bă.
Şi nu numai că ţi-ai lăsat camarazii în urmă, bă, dar le-ai mai şi tras scuipaţi în faţă, afirmă pe Facebook fostul purtător de cuvânt al STS, Daniela Tobă.
În armiile adevărate, un individ ca tine e numit trădător, bă. Militarii tăi, bă, sînt singurii din ţara asta arşi la venituri de cînd securiştii şi politicienii te-au cocoţat în fruntea guvernului, în jilţul unde te ghemuieşti obedient şi-ţi lingi căcărezele alea de iepure cu pretenţii de coaie, în uniforma pe care ai terfelit-o şi mînjit-o. N-am cum să-ţi spun să-ţi fie ruşine, bă. Că n-ai, mai spune Tobă”.
Sursa: https://flux24.ro/fost-purtator-de-cuvant-al-sts-mi-a-intrat-pensia-la-7-seara-scazuta-cu-134-de-lei-zilele-trecute-mi-a-venit-factura-la-gaz-crescuta-cu-mai-bine-de-o-treime-fata-de-anul-trecut-stii-de-ce-te-inj/

Vai! Ce durere și ce chin, doamna Tobă s-a trezit cu minus 134 lei la modesta pensie! Dacă ia în colimatorul armei mediatice și alte ținte, rămânem fără guvern și parlament.
Doamna Tobă, enervați-vă mai des! Dar vă rog, enervați-vă din motive mai consistente. De pildă, lipsa unor măsuri reale menite să plafoneze prețurile la energie. Parcă se poate, în baza legii Legii 21/1996, aia cu concurența … sau nu se poate că, deh, e la modă “green new deal”? Enervați-vă încă odată pe ciucălău, dați-i cu poșeta peste ceafă pentru că menține restricțiile cretinoide instituite de Martorii lui Kovid din politichia mioritică. Sau nici asta nu se poate pentru că zeii cu picioare de lut de la Davos au predestinat propusk QR la fraieri și bază de date la STS-ul ăla unde ați lucrat dumneavoastră?

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.