Decembrie … București


La București a eșuat un scenariu asemănător cu cel derulat la Chișinău în 7 Aprilie 2009 și mai de curând în Washington, la Capitoliu în 6 Ianuarie 2021. Nu a fost suficientă masă de manevră pentru un “false flag”consistent, lumea cunoștea precedentul basarabean și american. Instinctiv, mulți au fost atenți și nu s-au lăsat atrași în capcana pusă la cale de sistemul dominat de prozeliții sectei Martorii lui Kovid de rit “green new deal” antic și acceptat. Prea puțini au fost cei care au intrat în curtea Parlamentului găzduit de “Casa Poporului”. Probabil unii au executat ordinul primit, alții au făcut-o din naivitate.
Imaginile de mai jos indică faptul ca un mic grup a fost lăsat să intre fără opreliști.

Pentru că păpușarii nu au reușit să-l închirieze pe Jacob Chansley – QAnon Shaman, au încercat să improvizeze cu un tăntălău care avea ca recuzită un carton pe care scria “Zamolxis învățătorul Europei”.

Imagine extrasa din filmarea de mai sus

Probabil încercau să stimuleze dacopatia din capetele ălora care au impresia că Zamolxis e Pokemon șef responsabil cu învățământul european.

Dincolo de precedentul basarabean și cel american, un alt motiv care a generat suspiciuni a fost telenovela dintre senatoarea rusofilă Diana Șoșoacă promotoare a serului Sputnik V și Lucia Goracci. Episodul a fost lansat în perioada imediat premergătoare a mitingului de la București, probabil cu menirea de a ocupa cu can-can ieftin ecranele televizoarelor și a nu permite discuții serioase despre impunerea forțată, dictatorială, a “certificatului” de inoculare cu ser experimental. A pus capac mesajul de solidarizare cu senatoarea Șoșoacă transmis de lustrangiul cizmelor rusești nimeni altul decât pajul lui Dughin, iscarioteanul Iurie Roșca.

În ciuda dictaturii instituită de Martorii lui Kovid, ajutată de moskali prin tentativele de contaminare a protestelor românești cu otrava eurasianistă, se pare că lucrurile nu au ieșit așa cum doreau păpușarii.

Încheiem cu o dedicație muzicală pentru toți “dodonii” de pe ambele maluri ale Prutului.

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.