Eliminarea vocilor incomode


Se întâmplă în Statele Unite …
Pfizer a eliminat-o pe cercetătoarea care a dezvăluit legătura vaccinului cu celule fetale de la copii avortați și încă vii la momentul recoltării.
Melissa Strickler, angajata companiei Pfizer, care a dezvăluit discuțiile secrete despre embrionii umani din vaccinul Pfizer, a fost concediată.

“Numele meu este este K.J Wigglesworth. Sunt de la biroul corporativ al Pfizer Security din New York. Aș vrea să vă transmit un mesaj de la Ian MacKellar, care este vicepreședintele și liderul la uzina McPherson pentru vaccinurile Pfizer. Am fost sfătuiți să că spunem că nu vă puteți întoarce la lucru, sub nici o formă. Contractul dumneavoastră se încheie chiar acum. Dacă aveți întrebări, puteți să-l contactați pe domnul MacKellar la uzina McPherson. Sunt sigur că el vă va explica motivul pentru care ați fost demisă”.
Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Pfizer-a-eliminat-o-pe-cercetatoarea-care-a-dezvaluit-legatura-vaccinului-cu-celule-fetale-de-la-copii-avortati-si-inca-vii-la-momentul-recoltarii.-Project-Veritas-VIDEO-169922

În Uniunea Sovietică Europeană, gulag România, adepții cultului covidian de rit great reset și green new deal au declanșat o agresiune mediatică fără de precedent însoțită de măsuri menite să adâncească dictatura instituită sub pretext medical. Normal că un politruk își permite să o reclame pe doamna doctor Oana Mihaela Secară pentru că s-a exprimat public contra măsurilor dictatoriale gen “certificat de vaccinare”. Răspunsul doamnei doctor poate fi citit accesând linkul de mai jos:
https://www.activenews.ro/stiri/Focar-de-Covid-la-UPU-numai-din-vaccinati.-DOCUMENT-transmis-Colegiului-Medicilor-de-Dr.-Oana-Mihaela-Secara-Imunitatea-dobandita-natural-este-superioara-celei-dobandite-prin-vaccin.-Certificatele-digitale-nu-au-nici-o-justificare-medicala-169840

Între timp, media cumpărată cu arginții iscarioteanului, de pildă pagina web a televiziunii patronată de Bubico George Păunescu fiu de sekurist DIE, duce maskirovka oficială la un nou nivel.
În pas de defilare spre “marea restare”!
Nici un cuvânt despre apelul internațional făcut de United Health Professionals. Apel disponibil în limba română aici.
Nici un cuvânt în “marea presă” despre manifestul Românii se opun dictaturii medicale!Nimic despre Federația ProVita și Scrisoarea Deschisă adresată Guvernului, Parlamentului și tuturor Românilor.

P.S

De-a dreptul sfidător e faptul că politrukul V. Mixich coleg de partid cu Ana Pauker-Munteanu, în timpul unei dezbateri la TVR1 din data de 11.10.2021 pervertea mesajul creștin.

Mixich și-a permis să susțină cu demonică temeinicie că a te vaccina, implicit a avea certificat/propusk/ausweiss de la STS … înseamnă să-ți iubești aproapele ca pe tine însuți (nefericită aluzie la Matei 22:39).
De când “iubirea aproapelui” înseamnă să accepți inocularea cu seruri produse și/sau testate cu linii celulare care provin de la copii avortați?

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Eliminarea vocilor incomode

  1. Năzuim spre Înviere zice:

    Suicidul nicicând nu se va împăca cu iubirea aproapelui.
    Cum poti amesteca un păcat cu o poruncă divină, aceasta este o amăgire grosolana. Mai sânt si din ăștia care cred ca le dă replica creștinilor. Patetic. Noi iL avem pe Hristos
    Si El viază in noi. Ca nu vom fi noi atât de prosti sa iL dam pe Hristos pe vaccinul lor demonic care are un iad întreg in el… Cretini inconștienți…

  2. mihailandrei zice:

    Clar ca e vorba de amagire. Unii incearca adormirea constiintelor celor luati in colimatorul resetarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.