Punct și de la capăt


Duhnește a dictatură mascată de halatul medical, duhnește a praf de pușcă, bastoane și catușe. Torționarii anilor ’50 au renăscut în copii și nepoții lor. Gulagul se reinstaurează cu ajutorul slugarnicelor iude autohtone cu rictus tâmp de politician, securist și milițian. Nu-i suficient genocidul, victimele trebuiesc batjocorite ritualic pentru a satisface poftele perverse ale sceleraților posedați de duhul putred al “marii resetări”. Blestemații cumpărați cu treizeci de arginți la cursul zilei de azi, eugenizează “inutilii” cu așa-zisul vaccin. Ei numesc răul ca fiind bine și binele ca fiind rău.
În epoca comunismului reloaded, noul bandit, noul dușman al poporului e nevaccinatul inutil societăți covidioate 5 și 6 G multilateral dezvoltate. Brigăzile roșii SNSPA-Ștefan Gheorghiu formate din puțoi proletari cu trotinete electrice și pițipoance bulevardiere, au pornit în căutarea nevaccinatului fără de mască. Odată ce l-au identificat, apelează telverde guvernamental special creat pentru turnătorie. Pentru consistența luptei de clasă, puțoii și pițipoancele cheamă în ajutor echipajele cu dubă bleumarin. Între timp, televiziunile difuzează lamentările propagandistice ale unor bocitoare isterice corecte politic care-și toarnă cenușă în cap cerând insistent rezolvarea “crizei sanitare” pentru că spitalele nu mai au locuri libere la ATI și se moare ca pe front din cauza celor ce nu cred în narațiunea toțkist-leninistă cu nume de bere. La rândul lor, acuzatorii de la tribunalul poporului vaccinat bat cu pumnul în masă cerând carantinarea, de fapt întemnițarea celor depistați că circulă în gulag fără propusk/patalama de vaccinat. Minunata lumea nouă s-a instaurat. Huxley se răsucește în mormânt de ciudă.
Trăiască lupta pentru pace … motherfuckers

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Punct și de la capăt

 1. Tănase Damian zice:

  Si i s’a dat ei sa-i dea chipului Fiarei un duh, pentru ca chipul Fiarei sa si graiasca si sa faca’n asa fel ca toti cei ce nu se vor inchina chipului Fiarei sa fie ucisi.

  Si pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei liberi si pe robi ii face sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte,

  incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara numai cel ce are semnul: numele Fiarei sau numarul numelui Fiarei.

 2. Tănase Damian zice:

  Oameni buni, am ajuns în vremea Antihristului. Rugați-va ca sa nu țină mult și să se mantuiască măcar copilașii nevinovați.

 3. mihailandrei zice:

  Sa speram ca ne invredniceste Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.