Despre lovitura din Senat


Avocat Ana-Corina Săcrieru: Este o lovitură de stat. Înseamnă anihilarea statului de drept

Ceea ce s-a întâmplat ieri în Senat este o lovitură de stat. Desființarea Constituției unui stat înseamnă anihilarea lui ca stat de drept, cu atât mai mult cu cât atât mai rămăsese din el, Constituția si legile lui. Ea va fi complet terminată odată cu votul din Camera Deputaților. Deosebirea față de orice lovitură de stat anterioară este numai instrumentarul folosit. Mizerabila trădare a politicienilor era ceva de mult așteptat dat fiind nivelul aproape total de desființare a clasei politice, în substanța ei.
De mult nu mai avem o clasă politică. De mult nu mai avem politicieni. Ieri am aflat că nu mai avem deloc.

Avocat Adrian Toni Neacșu: Nebunia a atins culmi inimaginabile!

Astăzi a trecut prin Senat proiectul de lege referitor la certificatul verde cu un amendament șocant.
Pentru cine nu îl înțelege din prima Parlamentul abilitează Guvernul ca în vederea combaterii pandemiei să poată prin hotărâri de Guvern, la propunerea CNSU, să condiționeze exercitarea TUTUROR drepturilor și libertăților din Constituție de prezentarea certificatului verde, după cum dorește și când dorește!!!
E un coșmar, e incredibil, scandalos, e nesimțire!
Amendamentul de noaptea minții prevede că ASIGURAREA drepturilor și libertăților fundamentale poate fi condiționată, prin HG, de prezentarea certificatului verde!
E vorba despre TOATE drepturile și libertățile din Constituție, este practic vorba despre toată Constituția a cărei aplicare pentru anumite categorii de persoane poate fi condiționată, la dorința administrației publice, de existența și prezentarea certificatului verde!
Nu ți se recunosc drepturile și libertățile fundamentale dacă nu ai certificat verde!
Nici dreptul la muncă, nici dreptul la liberă circulație, nici dreptul la învățătură, nici libertatea individuală, nici dreptul la proprietate privată, nici dreptul la inviolabilitatea domiciliului, nici dreptul la viața privată, nici libertatea de exprimare, nici dreptul la vot, nici dreptul de a fi ales, nici dreptul la ocrotirea sănătății, nici dreptul de asociere, nici libertatea economică, nici dreptul la moștenire, absolut nici un drept!!!! Ești apatrid în propria ta țară, deși aceștia tot au o protecție internațională și stau mai bine.
Premierul, secondat de Arafat, devine Dumnezeu, practic cu drept de viață sau de moarte asupra noastră!

Avocatul Gheorghe Piperea, despre pașii premergători introducerii certificatelor de vaccinare

“Ceea ce au emis săptămâna trecută autoritățile plandemice române este ilegal și anti-constituțional, căci încalcă și Legea nr. 55/2020, și Regulamentul (UE) 2021/953. Reglementările arahatian-cîțiene se concentrează exclusiv pe restricțiile de drepturi și libertăți aplicabile persoanelor ne-vaccinate și pe intenția obligării acestora la vaccinare, prin biciul hotărârilor de guvern și prin ciomagul deciziilor patronale și al regulamentelor de ordine interioară, în condițiile în care nici o lege a României nu obligă la vaccinare”.

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Avocatii-despre-lovitura-din-Senat-Premierul-secondat-de-Arafat-devine-Dumnezeu-cu-drept-de-viata-si-de-moarte-asupra-noastra-169535

Distinșii avocați au dreptate în felul lor. Totuși, nu cumva perioada romantică s-a terminat? Idei generoase gen “drepturile omului” sau “stat de drept” sună bine, însă nu mai au suport real în UE dominată de adepții cultului eugenist Martorii lui Covid. Acuma e vremea trădătorului, a torționarului, a delatorului. E vremea grobianului eurocrat cu guler alb. Aceștia nu au treabă cu minimul bun simț și nu se împiedică în dezbaterile democratice.
Ce să fie, ce să fie … forţa dreptului sau dreptul forţei?

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.